• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar fikir açısından paylaşıyorum, aliexpresste gördüklerim.. Ben bunların eteklerine bayıldım, o dantel detayları harika..:KK68:

Untitled 1.jpg

Untitled 2.jpg
Untitled 3.jpg

Ben kaç gündur gelemediiiim:cry:

Gözümde enfeksiyon oldu mikrop kapmis şişti 3gundur surunuyordum. Dün aşkcığım gorunce yarin hemen dr'a gidiyorsun dedi. Bugun de müstakbel kayinpederim beni tanidiklari iyi bir dr'a goturdu sonrada eve birakti:KK23:

Ben cok iyi bir aileye gidiyorum galiba kızlar:KK23:

Bide ilk defa "baba" dedim, cok garip geldi:confused:

Bide bide bide pazar gunu ilk defa alyans denedik hemde tam begendigim modeli, aşk da begendi. Ama benimkisi taşliydi, o konuda kararsizim halao_O

Ben kaç gündur gelemediiiim:cry:

Gözümde enfeksiyon oldu mikrop kapmis şişti 3gundur surunuyordum. Dün aşkcığım gorunce yarin hemen dr'a gidiyorsun dedi. Bugun de müstakbel kayinpederim beni tanidiklari iyi bir dr'a goturdu sonrada eve birakti:KK23:

Ben cok iyi bir aileye gidiyorum galiba kızlar:KK23:

Bide ilk defa "baba" dedim, cok garip geldi:confused:

Bide bide bide pazar gunu ilk defa alyans denedik hemde tam begendigim modeli, aşk da begendi. Ama benimkisi taşliydi, o konuda kararsizim halao_O
geçmiş olsun canım :)
nasıl baba dedin bana dünyanın en zor şeyi gibi geliyor.:)
taşkı olsun canım nolcak ki...
benim tektaşımdada minik taşlar var 1 yılı geçti ve hep parmağımda tek bi taşı bile düşmedi:)

Back