öyle tabi yaa eskidenmiş o bu zamanda kızın masrafı da az değil yani onların işi daha bile kolay kaba kısmı onlar da belli halloluyo ama bizde detay detay bitmiyo arkadaşamin canım amin alıyoruz alıyoruz bitmiyo bide valla erkek taradından geri kalır yanımız yok
iyi ki büyük parçalardan kurtuldum hala dursalar napardım acabaöyle tabi yaa eskidenmiş o bu zamanda kızın masrafı da az değil yani onların işi daha bile kolay kaba kısmı onlar da belli halloluyo ama bizde detay detay bitmiyo arkadaş
ama ben kurtulamadımmiyi ki büyük parçalardan kurtuldum hala dursalar napardım acaba
yavaş yavaş oluyor canım...ama ben kurtulamadımm
annem benden daha temkinli kadın Allah tan o yüzden rahatım da biraz ne alınır nasıl alınır benden iyi biliyo :)yavaş yavaş oluyor canım...
benimde hala ütü saç kurutma makinesi blendr seti var...
gözümü en çok ütü korkutuyo sanırım onu taksitle alıcam taksitede gıcık oluyorum para veriyorum ama boşa gidiyo gibi
nişanında dağıtmak için mi canım ?şu butik kurabiyeleri bide ben mi denesem kızlar ya?
en azından büfede görüntü için canım bi kurabiyeye 4 lira diyolar zaten 200 gr şeker hamuru 5 lira 2 renk alsak 10 lira bide kalıp alsak 17 lira filan tutuyo en azından denemiş olurum:) olmaz mı ki:)nişanında dağıtmak için mi canım ?
olabilir tabi canım neden olmasın baktın kurabiyeler içine sinmedi kalıpları falan koyarsın çeyizine kullanırsın nolucakkien azından büfede görüntü için canım bi kurabiyeye 4 lira diyolar zaten 200 gr şeker hamuru 5 lira 2 renk alsak 10 lira bide kalıp alsak 17 lira filan tutuyo en azından denemiş olurum:) olmaz mı ki:)
bn nikahlık için sipariş vericem 158 dolar risk ama dayanamıyorum :)Aliexpress bana da çok uygun geldi. Harika şeyler var ve çookk uygun ama @Tikkabilla nın da dediği gibi satıcıyı iyi araştırmak gerekiyor galiba çünkü 30 dolara harika gelinlikler gördüm o sitede
bak benim pike takımımın bornoz havlusu var onu da almayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 1257336 Eki Görüntüle 1257337
günaydın kızlar,
amazing girll size ne güzel cuma tatil ya keşke bide yapsalardı sinir oluyorum ya kamuda çalışanlar can da biz neyiz
hafta sonu kpss ye girdim bakalım ne olcak sonuç pekde iyi alacağğımı sanmıyorum çünkü hiç çalışmadım
Ya benimde nikahim sömestr da olcak. Sitede bende nikah icin birseyler begendim. Gerci kara kış da nasil olcak bilmiyorum :/ uzun kollu kısa dantelli elbise istiyorum. Zaten krem renk de kaban aliirmbn nikahlık için sipariş vericem 158 dolar risk ama dayanamıyorum :)
Ben her iki kpssde de gorevliydim. Herkes zordu diyor ama.skma canıni canim
Mutluhatun kurabiye biliyorsun ben yaptim.valla benim hic de 17tl ye mal olmadi :) bikac kalıp ve isim kartuşu da aldım. Bide desenli küçük merdanemsi bisi. Fiyat olarak tam aklimda degil ama olsun sonucta ilerdr cok kullaniriz daha o kaliplari filan.bunun mevludu var. Bebişi var..var da var :))) bide kurabiyenim tarifini iyi bisey bulman gerrk. Pistikten snra ne büyümesi ne de küçülmesi gerek. Benimki nasıl kaliptan cikardiysam oyle kalmıştı ve cuk diye oturdu seker hamurlari ileama tarif yanimda değil sanırım. Memlekette. Bayramda gidince bakarım yazarım
evet canım iyi oldu bizim için, keşke size de olsa. sen muhasebecimiydin canım, yanlıs hatırlıyorsam kusura bakma. inşallah kpss gönlüne göre olur, ama zormus heralde herkes oyle diyor. tatil ama biz yine sevgilimle görüşemiyoruz bende bundan üzülüyorumgünaydın kızlar,
amazing girll size ne güzel cuma tatil ya keşke bide yapsalardı sinir oluyorum ya kamuda çalışanlar can da biz neyiz
hafta sonu kpss ye girdim bakalım ne olcak sonuç pekde iyi alacağğımı sanmıyorum çünkü hiç çalışmadım
evet canım iyi oldu bizim için, keşke size de olsa. sen muhasebecimiydin canım, yanlıs hatırlıyorsam kusura bakma. inşallah kpss gönlüne göre olur, ama zormus heralde herkes oyle diyor. tatil ama biz yine sevgilimle görüşemiyoruz bende bundan üzülüyorum
canım artık eskisi gibi değil, devlete dayadım sırtımı rahatım gibi bişey yok. hele bizim bakanlıkta, en ufak bişey de soruşturma açıyorlar, stresi çok. Ama çok şükür şikayetçi değilim bi işim var sonuçta saatim belli. Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin. Evet canım ayrı şehirlerdeyiz bide o polis saatleri pek belli değil görüşebilmek bizim için o kadar zor kisözleşme ve finansal yönetim bölmünde çalışmaktayım canım.
keşke ama maalesef yapılmadı bişey
inşallah canım en güzeli memurluk rahatlık ya .
ayrı şehirlerde msiiniz canım
canım artık eskisi gibi değil, devlete dayadım sırtımı rahatım gibi bişey yok. hele bizim bakanlıkta, en ufak bişey de soruşturma açıyorlar, stresi çok. Ama çok şükür şikayetçi değilim bi işim var sonuçta saatim belli. Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin. Evet canım ayrı şehirlerdeyiz bide o polis saatleri pek belli değil görüşebilmek bizim için o kadar zor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?