- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Aliexpress bana da çok uygun geldi. Harika şeyler var ve çookk uygun amaTikkabilla nın da dediği gibi satıcıyı iyi araştırmak gerekiyor galiba çünkü 30 dolara harika gelinlikler gördüm o sitede
Tabi açık gelinlikler ama sevgilimle baktık işin içinden çıkamadık 30 dolara nasıl olur yaaa
Tesettür gelinlik görmedim hemen bakıyorummmm
geçmiş olsun canım :)Ben kaç gündur gelemediiiim
Gözümde enfeksiyon oldu mikrop kapmis şişti 3gundur surunuyordum. Dün aşkcığım gorunce yarin hemen dr'a gidiyorsun dedi. Bugun de müstakbel kayinpederim beni tanidiklari iyi bir dr'a goturdu sonrada eve birakti
Ben cok iyi bir aileye gidiyorum galiba kızlar
Bide ilk defa "baba" dedim, cok garip geldi
Bide bide bide pazar gunu ilk defa alyans denedik hemde tam begendigim modeli, aşk da begendi. Ama benimkisi taşliydi, o konuda kararsizim hala
ama bunlar çok güzelllKızlar fikir açısından paylaşıyorum, aliexpresste gördüklerim.. Ben bunların eteklerine bayıldım, o dantel detayları harika..
Eki Görüntüle 1256994
Eki Görüntüle 1256995 Eki Görüntüle 1256996
ama bunlar çok güzelll
nısanlıkta paylasıldımı acabaCanım sen de böyle dantelli istiyordun dimi? Çok güzeller cidden.. Şu mavi olanın renkleri de vardı, beyazı da vardı 100 küsür dolar diyor.
nısanlıkta paylasıldımı acaba
pekı tsk ederım cnm takıpteyım :)Canım öyle denk geldiğim şeyleri paylaşmıştım örnek olsun diye.. :)
evet canım dantelli istiyorum taşlı parlak şeyler pek hoşuma gitmiyo:)Canım sen de böyle dantelli istiyordun dimi? Çok güzeller cidden.. Şu mavi olanın renkleri de vardı, beyazı da vardı 100 küsür dolar diyor.
bi fırsat bulup herşeyi okuyamıyorum konuyu kaçırınca insan yazamıyoda ortayabugün herkes kaybolmuşş
yaz canım nolcak :)bi fırsat bulup herşeyi okuyamıyorum konuyu kaçırınca insan yazamıyoda ortaya
çok güzel bende takımım için havlu almayı planlıyorum :)bak benim pike takımımın bornoz havlusu var onu da almayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 1257336 Eki Görüntüle 1257337
çok para lazım çooookçok güzel bende takımım için havlu almayı planlıyorum :)
amin canım amin alıyoruz alıyoruz bitmiyo bide valla erkek taradından geri kalır yanımız yokçok para lazım çooookAllah yardım etsin çeyiz yapan kızçelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?