- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
3.resimdekilere bayıldım ne diye geçiyo adı :)
ben bunu kimselere vermeye kıyamam kiii
araştırmak iyidir :)
3.resimdekilere bayıldım ne diye geçiyo adı :)
çiçekli paketler var ya onlar canım çok şirin :) :)Kavanozlu olanlar mı canım? Orda sticker yani üstündeki etiket satışta.. Öyle etiketler de satın alınıyor. :)
çiçekli paketler var ya onlar canım çok şirin :) :)
o kadar tatlılar ki hepsinde aklım kalıyor :)He onlar paper bag diye geçiyor canım :) Tanesi 1 lira gibi bişeye denk geliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yanında etiketler de hediyeymiş
o kadar tatlılar ki hepsinde aklım kalıyor :)He onlar paper bag diye geçiyor canım :) Tanesi 1 lira gibi bişeye denk geliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yanında etiketler de hediyeymiş
Kimse var mı huhuuuuuu :)
burdayızzzzKimse var mı huhuuuuuu :)
Nasılsın. :)burdayızzzz
Online göremeyince kimse yok sandım :)Buralardayız :)
iyiyim tatlım sen nasılsın :)Nasılsın. :)
Sağol cnm bende iyiyim uykumu tutmadı :)iyiyim tatlım sen nasılsın :)
Online göremeyince kimse yok sandım :)
İyi geceler cnm saolBurdaydım ama yavaştan kaçmam lazım malum yarın okul var. Size iyi sohbetler :)
uykum varda karnım ağrıyoSağol cnm bende iyiyim uykumu tutmadı :)
günaydınnn neler aldın bakalım :)günaydın kızlarr hayırlı haftalarrr :) Dün gezmek için dışarı cıktım kendimi yine çeyiz laırken buldum madam coco ve bernardo da indirim vaaaar :) :)
canım madam coco'dan battaniye aldım çift kişilik, nevresim takımı aldım yine yine :) Bernardodan da betty boop'lu kahvaltı takımı ve seramik tencere seti aldımm :) :)günaydınnn neler aldın bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?