ben nikahımı ayrı gün yapıcağım için o gün çekimleri de yaptırıcam nikahla başlıcak çekimler iki yer var kafamda gideceğimiz fiyatlar 1000 liradan başlıyo diyebilirim canım ama daha uyguna da bulabilirsin henüz araştırmadım ona da biran önce bakmam gerekiyo sanırımKızlar düğün fotoğrafı işini ne yapacaksınız? Sanırım dış çekimler pahalı stüdyo da zaten pek yapılmıyor artık bende istemiyorum sizler ne düşünüyorsunuz? Ve fiyatlarını net biliyor musunuz?
kesinlikle canım ben de çok önem veriyorum güzel kareler kalsın hatta videolarfiyatlarını net bilmiyorum ama dış çekim vazgeçmeyeceğim ayrıntılardan canım :)
fotoğrafçı tüm gün benimle olsun istiyorum bir arkadaşımda video çekicek o gün :)
geriye bi anılar kalıyor:)
ayyy yine düşündükçe heyecanlanıyorum :)kesinlikle canım ben de çok önem veriyorum güzel kareler kalsın hatta videolar
Bende 2/3 saatlik çekim istiyorum aynen benim içinde olmazsa olmaz gerekirse kıytırık bi balayı yaparım yine iyi bir fotoğrafçı tutarım :) ama bir yerde 1000 tl 1200 tl idye okudum en ekonomik paketi o da fazla geldi ne o öyle verdiği şeyde bir büyük album 20 tane fotunun shoplu halifiyatlarını net bilmiyorum ama dış çekim vazgeçmeyeceğim ayrıntılardan canım :)
fotoğrafçı tüm gün benimle olsun istiyorum bir arkadaşımda video çekicek o gün :)
geriye bi anılar kalıyor:)
Evet bende o fiyatlarda diye biliyorum çok pahalı yaa yani verdikleri bişey yok olsa neyseben nikahımı ayrı gün yapıcağım için o gün çekimleri de yaptırıcam nikahla başlıcak çekimler iki yer var kafamda gideceğimiz fiyatlar 1000 liradan başlıyo diyebilirim canım ama daha uyguna da bulabilirsin henüz araştırmadım ona da biran önce bakmam gerekiyo sanırım
düğün hikayeleri var fotoğraf çekimini de videoya alıyolar harika oluyo canım ya bayılıyorumayyy yine düşündükçe heyecanlanıyorum :)
ya işte ondan para kazanıyolar canım normal bi stüdyo fotoğrafçısına gitsen bile sana vereceği düğün fiyatı 600 den başlar canım ve çekim stüdyoda olur ya da bazılarının bahçeleri var orda çekiliyo ama herkese aynı poz aynı duruş sevmiyorum doğal olsunBende 2/3 saatlik çekim istiyorum aynen benim içinde olmazsa olmaz gerekirse kıytırık bi balayı yaparım yine iyi bir fotoğrafçı tutarım :) ama bir yerde 1000 tl 1200 tl idye okudum en ekonomik paketi o da fazla geldi ne o öyle verdiği şeyde bir büyük album 20 tane fotunun shoplu halivideo kısmını hiç düşünmedim
Evet bende o fiyatlarda diye biliyorum çok pahalı yaa yani verdikleri bişey yok olsa neyse
ben düğün hikayesi olarak istiyorum canım bi fotagrafçı gelinle oluyor bi fotoğrafçı damatla :)Bende 2/3 saatlik çekim istiyorum aynen benim içinde olmazsa olmaz gerekirse kıytırık bi balayı yaparım yine iyi bir fotoğrafçı tutarım :) ama bir yerde 1000 tl 1200 tl idye okudum en ekonomik paketi o da fazla geldi ne o öyle verdiği şeyde bir büyük album 20 tane fotunun shoplu halivideo kısmını hiç düşünmedim
kesinlikle hikaye olmalı zaten artık balayı zamanlarında konsept çekimleri oluyo onlarda çok tatlı oluyor :)düğün hikayeleri var fotoğraf çekimini de videoya alıyolar harika oluyo canım ya bayılıyorum
ben kuaförde istemedim direk nikahla başlıcak zaten düğün ayrı gün çekim ayrı gün olacağı için mecbur ilk dansa kadar mekanla anlaş mutlaka çünkü mekanlar kendi fotoğrafçıları dışında içeri almıyolar onlar da çekim yapıyolar ya video ve fotoğrafben düğün hikayesi olarak istiyorum canım bi fotagrafçı gelinle oluyor bi fotoğrafçı damatla :)
ilk dansa kadar her an çekiliyor canım :)
o anlaşılır zaten canım ilk dansdan sonrada onlar çeksin bol bol zaten düğün videosu filanda onlara ait ya beni kızdırmasınlar ama konuşulur tabi tüm detaylar :)ben kuaförde istemedim direk nikahla başlıcak zaten düğün ayrı gün çekim ayrı gün olacağı için mecbur ilk dansa kadar mekanla anlaş mutlaka çünkü mekanlar kendi fotoğrafçıları dışında içeri almıyolar onlar da çekim yapıyolar ya video ve fotoğraf
can sıkmasın canım baştan konuşulsun yani aklında olsun diye dedimo anlaşılır zaten canım ilk dansdan sonrada onlar çeksin bol bol zaten düğün videosu filanda onlara ait ya beni kızdırmasınlar ama konuşulur tabi tüm detaylar :)
kolay değil oyle gitmek :) yap canım bence denikah dairesinde şahitlerle anlaşıcam orda teklifi ettiricem ona hatta gerekirse memurla dahi anlaşmayı düşünüyorum şok olsun bakalım napıcak :) kalkıp gidermiş
Bende evlenme teklifi bekliyorum ne olacak diosoyleyince inatlasıyolar heralde gıcık bu erkekler
evet super oluyordüğün hikayeleri var fotoğraf çekimini de videoya alıyolar harika oluyo canım ya bayılıyorum
keşke onemsediğimiz seylerin bizim için ne kadar değerli olduğunu anlasalarBende evlenme teklifi bekliyorum ne olacak dio
o kadar çok detay var ki not alıyorum herşeyi canım sen nasıl aklında tutuyosun:)can sıkmasın canım baştan konuşulsun yani aklında olsun diye dedim
Bende diorum ben ederim o teklifide sen utanırsın diye yapmam dedim bendekeşke onemsediğimiz seylerin bizim için ne kadar değerli olduğunu anlasalar
Ben anlamadım canımo anlaşılır zaten canım ilk dansdan sonrada onlar çeksin bol bol zaten düğün videosu filanda onlara ait ya beni kızdırmasınlar ama konuşulur tabi tüm detaylar :)
yok canım dış çekim fotoğrafçısı ilk dansa kadar çekiyor sonra mekanın kendi fotografçısı devrey giriyo :)Ben anlamadım canımYani dış çekimi yapacak fotoğrafçı mı düğünde de çekecek sizi? Öyleyse eğer düğün salonun yada mekanın fotoğrafçısı da olacak mı olmayacak mı? Ayy ben ne uzağım hala bu konulara yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?