Geçmiş olsun kuzum yaa yediğin bişey mi dokundu acabaGünaydın kızlar, ben şu an hastanede serum yiyorum. Buraya atanalı 1 yıl oluyor ve bu zaman içinde yediğim serumun, kullandigim ilacın haddi hesabı yok. Niye böyle oluyor bilmiyorum
Süperler özeelikle kadeh ve sıcak su torbasına bittimm
kızlarrrrr evlilik teklifi aldınız mı :) nasıl dı
Çok romantik maşallahhhhhTanıştıktan 3 ay sonra aldım ben evlenme teklifimi:)
Hep Galata ve Kız kulesini çok sevdiğimi söylerdim
bugün galataya çıkalım dedi tamam dedim gittik:)
terasa çıktık ben ahhh istanbul yine ayaklarımın altına serdim seni diye dalga geçiyorum bu sırada benim dengesizde yere diz çöktü kendi kendime aaa deli mi ne bu daracık yerde olcak iş mi filan diyorum adam evlenme teklifi etmiş ben kabul etmişim parmagıma yüzüğü takınca farkettim
sonra içeri geçtik bizim için hazırlanan masada yemek yedik arkasından bogaz turuna çıktık tabi kocaman bi buket çiçeğimi unutmak olmaz :)
Benimki de tanıştıktan 2 ay sonra etti bir hafta boyunca hazırlanıyordu bişeylere çaktım ben ama belli etmedimkızlarrrrr evlilik teklifi aldınız mı :) nasıl dı
almadımmmkızlarrrrr evlilik teklifi aldınız mı :) nasıl dı
Almadım ve hep laf söylüyorum daha da yapmaya niyeti yokkızlarrrrr evlilik teklifi aldınız mı :) nasıl dı
kızlarrrrr evlilik teklifi aldınız mı :) nasıl dı
selam canım :) olay tektaş değil kafalarında hep en güzeli olsun farklı olsun da nasıl olsun var derken olmuyo canım yaa çok dedim nişan telaşına unutturdu bile ben evlilik teklifi almadım ne istemesi bile dedim dedim de sonuçalmadim henuz. Nisandan once alirim diye dusunuyordum ama gecen gun konustuk, simdi yuzugu takabilicek miymisim, beyefendinin aklinda bi bahar havasinda teklif etmek varmis falan filan. Edecegine dair bi suphem yok askim ince fikirlidir
Sıkıstirmiyorum belki maddi acidan suanda yapicak durumu olmayabilir. Tektas olayi da pahali
biz sansısız galibaalmadımmmsanırım artık alamıcam da nişanlıyım çok lafını sokuyorum o da ayrı
soyleyince inatlasıyolar heralde gıcık bu erkeklerAlmadım ve hep laf söylüyorum daha da yapmaya niyeti yok
adam dese ki ben mi dedim sana evlenelim diye haklıbiz sansısız galiba
evlenmem de :)almadımmmsanırım artık alamıcam da nişanlıyım çok lafını sokuyorum o da ayrı
dimi oda var :))))) derler beklerim :)adam dese ki ben mi dedim sana evlenelim diye haklı
evlenmem de :)
bi oyunu hakediyolar aslında alt tarafı bi teklif normal yollar bunlar amma zor geliyo yahuuudimi oda var :))))) derler beklerim :)
netten arastır bak binbir tane sey yazıyorbi oyunu hakediyolar aslında alt tarafı bi teklif normal yollar bunlar amma zor geliyo yahuuu
şimdilik sesimi çıkarmıyorum nikah günü acısını çıkarıcam var benim de kendimce düşündüklerimnetten arastır bak binbir tane sey yazıyor
yaaa :) ne yapacaksın merak ettim :)şimdilik sesimi çıkarmıyorum nikah günü acısını çıkarıcam var benim de kendimce düşündüklerim
fiyatlarını net bilmiyorum ama dış çekim vazgeçmeyeceğim ayrıntılardan canım :)Kızlar düğün fotoğrafı işini ne yapacaksınız? Sanırım dış çekimler pahalı stüdyo da zaten pek yapılmıyor artık bende istemiyorum sizler ne düşünüyorsunuz? Ve fiyatlarını net biliyor musunuz?
nikah dairesinde şahitlerle anlaşıcam orda teklifi ettiricem ona hatta gerekirse memurla dahi anlaşmayı düşünüyorum şok olsun bakalım napıcak :) kalkıp gidermişyaaa :) ne yapacaksın merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?