canım nişanlanalı 10 ayı geçti düşünmek için çok fırsatım olduo kadar çok detay var ki not alıyorum herşeyi canım sen nasıl aklında tutuyosun:)
Anladımmm kuzu :)yok canım dış çekim fotoğrafçısı ilk dansa kadar çekiyor sonra mekanın kendi fotografçısı devrey giriyo :)
biz mekanın fotoğrafçısıyla görüşüp biraz da yaptığı işlere bakıp dış çekim için de onunla anlaşmayı düşünüyoruz canım belki uyguna da gelirBen anlamadım canımYani dış çekimi yapacak fotoğrafçı mı düğünde de çekecek sizi? Öyleyse eğer düğün salonun yada mekanın fotoğrafçısı da olacak mı olmayacak mı? Ayy ben ne uzağım hala bu konulara yaa
ben serhan serteri istyorum onun dışında biri yok aklımda :)biz mekanın fotoğrafçısıyla görüşüp biraz da yaptığı işlere bakıp dış çekim için de onunla anlaşmayı düşünüyoruz canım belki uyguna da gelirsonuçta profesyonel işi bunlar eminim ki o da yapıyordur
Hmmmm bak o da çok mantıklııı vay bee beyinler zehirrbiz mekanın fotoğrafçısıyla görüşüp biraz da yaptığı işlere bakıp dış çekim için de onunla anlaşmayı düşünüyoruz canım belki uyguna da gelirsonuçta profesyonel işi bunlar eminim ki o da yapıyordur
Hmmmm bak o da çok mantıklııı vay bee beyinler zehirr
şimdi baktım canım harikaymış gerçekten yaa fiyat bilgisi aldın mı sen ?ben serhan serteri istyorum onun dışında biri yok aklımda :)
utandırmak için yapmak lazım mantıklıBende diorum ben ederim o teklifide sen utanırsın diye yapmam dedim bende
fiyat almadım canım zamanı yaklaşınca alırız dedi sevgilim o da çok begendi :)şimdi baktım canım harikaymış gerçekten yaa fiyat bilgisi aldın mı sen ?
merak etme kuzum ben 6 ayda çırak oldum düğüne kadar usta olurumAynenn neyse yavaş yavaş adapte oluyorum ben de hele şu nişana yaklaşalım iyice profesyonel olurum bu konularda bende :)
Canım aslında balayı gibi fotoğrafçıyı da erkenden ayırtsanız (ayırtmak ne ya?) daha iyi olur zaten yaza şimdiden bile mekanlar belirlenmiştir dolayısıyla fotoğrafçılarda siz bilirsiniz ama bence şimdiden konuşun. Ben de çıraklığa henüz geçiş yapıyorum bakalımmerak etme kuzum ben 6 ayda çırak oldum düğüne kadar usta olurum
şubatta sonra olucak canım tüm detaylarımız şu an bişey yapamayız yüzüklerimiz takılsın yoğun bi dönem yaşıycaz :)Canım aslında balayı gibi fotoğrafçıyı da erkenden ayırtsanız (ayırtmak ne ya?) daha iyi olur zaten yaza şimdiden bile mekanlar belirlenmiştir dolayısıyla fotoğrafçılarda siz bilirsiniz ama bence şimdiden konuşun. Ben de çıraklığa henüz geçiş yapıyorum bakalım
evet canım mevsim olarak yaz dedik tarihde biraz ailelere kalıyor eylül başı bile olabilir benim için sorun yok:)Haklısınız zaten sizin düğün günü de belli değil bizim gibi
Senin düğün tarihin belli miydi canım?eylül gibi düşünüyosanız canım yılbaşından sonra netleştirin derim hemen ne kadar maddi sorun olmasa da mekanlarda günler doluyo ve fotoğrafçı kına mekanı gibi şeyler de bunu izliyo doğal olarak :) ben şimdi kına mekanı ve fotoğraf işini de netleştiricem inşallah
şubat düşünüyoruz işte canım en geç 1 mart olur diyoruz:)eylül gibi düşünüyosanız canım yılbaşından sonra netleştirin derim hemen ne kadar maddi sorun olmasa da mekanlarda günler doluyo ve fotoğrafçı kına mekanı gibi şeyler de bunu izliyo doğal olarak :) ben şimdi kına mekanı ve fotoğraf işini de netleştiricem inşallah
evet canım 23 mayıs salonu tuttuk :) boş günü o vardı yani ne kadar tarih desen de değişiyo malesefSenin düğün tarihin belli miydi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?