- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
hoşgeldin sefalar getirdin boncukkkselam kızlar,bende geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin sefalar getirdin boncukkkselam kızlar,bende geldim
naber mutlucum,neler yapıyosun,hazırlıklar ne aşamadahoşgeldin sefalar getirdin boncukkk
sen çeyiz almıyomuydun zaten canım :)
aman kahvaltı yapmak şart bişey olmaz akşam az yersin :)
çok tatlılar ya doğum günümde geldi ya kardeşime aldırcam galiba
çeyizleri alıp alıp duruyorum canım artık annem isyanlarda yeter diyo ama ben durur muyum durmam tabinaber mutlucum,neler yapıyosun,hazırlıklar ne aşamada
güzel bulduklarını bizimlede paylaşsana gelincik fikir olur begenir alırız :)alıyorum şeker bak bak nereye kadar alayım artık diyorum ya
iyi fikir :)sen çeyiz almıyomuydun zaten canım :)
aman kahvaltı yapmak şart bişey olmaz akşam az yersin :)
çok tatlılar ya doğum günümde geldi ya kardeşime aldırcam galiba
onun henüz bu fikrimden haberi yok ama olsuniyi fikir :)
borçsuz eksksiz evlenirsinçeyizleri alıp alıp duruyorum canım artık annem isyanlarda yeter diyo ama ben durur muyum durmam tabi
aileleri tanıştırdık kurban bayramından sonrada biz ziyarete gidicez canım sözü nişanı şubat mart gibi bir arada yapmaya karar verdik:)
sende durumlar ne neler yaptın :)
güzel bulduklarını bizimlede paylaşsana gelincik fikir olur begenir alırız :)
tebrik ederim çok mutlu oldummmborçsuz eksksiz evlenirsin
ben nişanlandım 20 eylülde
teşekkürler canım,darısı senin başına :)tebrik ederim çok mutlu oldummm
nasıl bi duygu neler yaptınız o gün için bize tecrübe lazım
Tanıştıktan 3 ay sonra aldım ben evlenme teklifimi:)kızlarrrrr evlilik teklifi aldınız mı :) nasıl dı
sürekli parmağında olucak ya sade bişey olsun bence beyaz altın olduğunu bile düşünebilirler:)
Canim ya ben pek aramizda takilan sozu sevmiyorum hani liseli ller takar diye bir tabiir varya onu dusundukce liseli cocukmusum gibi geliyordu fakat yuzuk yinede insana nisanliymis gibi bir havada katiyo disardan gorenler nisanli saniyo sadece kendimiz biliyoruz aramizda sozlu oldugumuzu disardan bakilinca farkli anlasiliyor yinese olsun takin bu da iyi bir en azindan sana bagli oldugunu gosteritor hani djsardan insanlarda anlar bunun sevgilisi sozlusu yada nisanlisi var sanirlar :) gerci biz mart gibi soz ve nisan dusunuyoruz cunku gercekte ki soz daha baska oluyor aileler isin icine girdiginde daha iyo
süper olmuş canım çok beğendim benim daha evlenme teklifi falan yok, inşallah güzel bişi yapar yaTanıştıktan 3 ay sonra aldım ben evlenme teklifimi:)
Hep Galata ve Kız kulesini çok sevdiğimi söylerdim
bugün galataya çıkalım dedi tamam dedim gittik:)
terasa çıktık ben ahhh istanbul yine ayaklarımın altına serdim seni diye dalga geçiyorum bu sırada benim dengesizde yere diz çöktü kendi kendime aaa deli mi ne bu daracık yerde olcak iş mi filan diyorum adam evlenme teklifi etmiş ben kabul etmişim parmagıma yüzüğü takınca farkettim
sonra içeri geçtik bizim için hazırlanan masada yemek yedik arkasından bogaz turuna çıktık tabi kocaman bi buket çiçeğimi unutmak olmaz :)
sen mi işledin yoksaEki Görüntüle 1252809 söz mendillerim nasıl olmuş kızlar :)
yok tatlım bende nerdee o beceri seccade takımıyla beraber yaptırdım çıktı aradan :)sen mi işledin yoksa
çok saol kuzumm karar verdin mi yüzüge :)çok güzel olmuş
merhabaaaaMerhaba eyy gelin adayları cemaatiii