• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

sen çeyiz almıyomuydun zaten canım :)
aman kahvaltı yapmak şart bişey olmaz akşam az yersin :)

çok tatlılar ya doğum günümde geldi ya kardeşime aldırcam galiba :KK9:

alıyorum şeker bak bak nereye kadar alayım artık diyorum ya ;)

naber mutlucum,neler yapıyosun,hazırlıklar ne aşamada:KK3:
çeyizleri alıp alıp duruyorum canım artık annem isyanlarda yeter diyo ama ben durur muyum durmam tabi:KK70:
aileleri tanıştırdık kurban bayramından sonrada biz ziyarete gidicez canım sözü nişanı şubat mart gibi bir arada yapmaya karar verdik:)
sende durumlar ne neler yaptın :)
alıyorum şeker bak bak nereye kadar alayım artık diyorum ya :KK66:
güzel bulduklarını bizimlede paylaşsana gelincik fikir olur begenir alırız :)

çeyizleri alıp alıp duruyorum canım artık annem isyanlarda yeter diyo ama ben durur muyum durmam tabi:KK70:
aileleri tanıştırdık kurban bayramından sonrada biz ziyarete gidicez canım sözü nişanı şubat mart gibi bir arada yapmaya karar verdik:)
sende durumlar ne neler yaptın :)

güzel bulduklarını bizimlede paylaşsana gelincik fikir olur begenir alırız :)
borçsuz eksksiz evlenirsin:D

ben nişanlandım 20 eylülde:KK33:

tebrik ederim çok mutlu oldummm:KK19:
nasıl bi duygu neler yaptınız o gün için bize tecrübe lazım:KK73:
teşekkürler canım,darısı senin başına :)

yüzükler takılcakken mideme kramplar geldi,onun dışında heyecan pek olmadı :KK48: gayt rahat hareket ettim :D evde yaptık, 1.derecE akrabaları davet ettik sadece,yenildi içildi, herkese mutlu bi şekilde ayrıldı:D

kızlarrrrr evlilik teklifi aldınız mı :) nasıl dı
Tanıştıktan 3 ay sonra aldım ben evlenme teklifimi:)
Hep Galata ve Kız kulesini çok sevdiğimi söylerdim
bugün galataya çıkalım dedi tamam dedim gittik:)
terasa çıktık ben ahhh istanbul yine ayaklarımın altına serdim seni diye dalga geçiyorum bu sırada benim dengesizde yere diz çöktü kendi kendime aaa deli mi ne bu daracık yerde olcak iş mi filan diyorum adam evlenme teklifi etmiş ben kabul etmişim parmagıma yüzüğü takınca farkettim:KK54:
sonra içeri geçtik bizim için hazırlanan masada yemek yedik arkasından bogaz turuna çıktık tabi kocaman bi buket çiçeğimi unutmak olmaz :)

onur 332.jpg
söz mendillerim nasıl olmuş kızlar :)

sürekli parmağında olucak ya sade bişey olsun bence beyaz altın olduğunu bile düşünebilirler:)

evet eve grdiği
Canim ya ben pek aramizda takilan sozu sevmiyorum hani liseli ller takar diye bir tabiir varya onu dusundukce liseli cocukmusum gibi geliyordu fakat yuzuk yinede insana nisanliymis gibi bir havada katiyo disardan gorenler nisanli saniyo sadece kendimiz biliyoruz aramizda sozlu oldugumuzu disardan bakilinca farkli anlasiliyor yinese olsun takin bu da iyi bir en azindan sana bagli oldugunu gosteritor hani djsardan insanlarda anlar bunun sevgilisi sozlusu yada nisanlisi var sanirlar :) gerci biz mart gibi soz ve nisan dusunuyoruz cunku gercekte ki soz daha baska oluyor aileler isin icine girdiginde daha iyo

öyle hevesle söyleyince senin düşündüğün şekilde ki gibi liseliler gibi diyemedim. şu anda da ekim ayını iple çekiyor

ama o bile farklı bişey sana ait olduğunu biliyorsun benimde ona ait oldgmu farklı duygular hele bi takalımda duygularımı paylaşırım artık.:)

aileler bilmediği için çokta alyans olarak istemiyorum aslında. eve grdiğimde çıkaracağım sonuçta

Tanıştıktan 3 ay sonra aldım ben evlenme teklifimi:)
Hep Galata ve Kız kulesini çok sevdiğimi söylerdim
bugün galataya çıkalım dedi tamam dedim gittik:)
terasa çıktık ben ahhh istanbul yine ayaklarımın altına serdim seni diye dalga geçiyorum bu sırada benim dengesizde yere diz çöktü kendi kendime aaa deli mi ne bu daracık yerde olcak iş mi filan diyorum adam evlenme teklifi etmiş ben kabul etmişim parmagıma yüzüğü takınca farkettim:KK54:
sonra içeri geçtik bizim için hazırlanan masada yemek yedik arkasından bogaz turuna çıktık tabi kocaman bi buket çiçeğimi unutmak olmaz :)
süper olmuş canım çok beğendim :KK54: benim daha evlenme teklifi falan yok, inşallah güzel bişi yapar ya :(

Ayyy kızlar okuldan geldim ve resmen üstümden tır geçmiş gibii :(( yığıldım kaldım kanepeye :)

Back