- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Kuzum ben 22 yaşındayım öyle söz olmadı kendi aramızda sözlüyüzbahara doğru nişan diyoruzda pek ümidim yok gibi o yüzden pek böyle kendimi kaptırmamaya çalışıyorum.. Sen canım kaç yaşındasın sözlü müsün nişanlı mı ?
günaydın canım nasılsın :)selam kızlar
günaydın canım geçmiş olsun neyin varGünaydın kızlar, ben şu an hastanede serum yiyorum. Buraya atanalı 1 yıl oluyor ve bu zaman içinde yediğim serumun, kullandigim ilacın haddi hesabı yok. Niye böyle oluyor bilmiyorum
günaydın tatlım çok güzeller o tava ve kılıf zaten benim alınacaklar listemde :)
günaydın canım nasılsın :)
iyiyim bende bi enerji var içimde :)iyiyim canım sen nasışlsn
iyiyim bende bi enerji var içimde :)
az kaldı az yarın cumaa tam 6 saat okuldayımbanada gönder o enrjinden bnde bitsin artık istiyorm haftayı
az kaldı az yarın cumaa tam 6 saat okuldayım
bu arada düğün mekanı bakıyorum hiç bi yer begenmiyorum
bence daha güzel bişey bulabilirsin siyah kısımları olmayan :) ben siyah rengini pek sevmemde :)ayy bitsin bitsin ya:)
bende o düğün.com sitesine baktım lüks yerler var ya öyle uygun anlaşılabilecek yer yok.
kızlar bu alyans nasılEki Görüntüle 1252680
bence daha güzel bişey bulabilirsin siyah kısımları olmayan :) ben siyah rengini pek sevmemde :)
sürekli parmağında olucak ya sade bişey olsun bence beyaz altın olduğunu bile düşünebilirler:)buraya koyduktan snra tekrardan baktım beğenmedim :)
buu güzelmiş
NERDEN BULDUN CANIMMM ?kızlarrrrrr
kızlarr nasıl sizce :) diğer sayfalara göre daha ucuza buldum sanırım hemde kapıda ödemesi var :)
elemegi tezgahı diye bi sayfa canım :)NERDEN BULDUN CANIMMM ?
Canim ya ben pek aramizda takilan sozu sevmiyorum hani liseli ller takar diye bir tabiir varya onu dusundukce liseli cocukmusum gibi geliyordu fakat yuzuk yinede insana nisanliymis gibi bir havada katiyo disardan gorenler nisanli saniyo sadece kendimiz biliyoruz aramizda sozlu oldugumuzu disardan bakilinca farkli anlasiliyor yinese olsun takin bu da iyi bir en azindan sana bagli oldugunu gosteritor hani djsardan insanlarda anlar bunun sevgilisi sozlusu yada nisanlisi var sanirlar :) gerci biz mart gibi soz ve nisan dusunuyoruz cunku gercekte ki soz daha baska oluyor aileler isin icine girdiginde daha iyomerhaba hoş geldin canım
Kendi aranızda sözlü olmak nasl bir duygu bizde ekimde yüzük alıp takacağız kendi aramızda
Canim ben pek svemedim hani zevk meselesid ebana cok spor geldi hani normal gumjs soz yzuukleri gibi geldi eger alyans olarak dusunuyorsaniz daha agie duranlari tercih edin hani belli etsin alyans oldugunu :) bu benim dikrim canimayy bitsin bitsin ya:)
bende o düğün.com sitesine baktım lüks yerler var ya öyle uygun anlaşılabilecek yer yok.
Canim renkler ve zevkler tartisilmaz biliyorum ama ben begenmedim cok spor geldi :/ hani gumus yuzukler olurya soz icin onlara benziyor eger nisan icin dusunuyorsaniz daha agir alyanslari tercih edin disardanbelli olsun yinede siz daha bilirsiniz benim fikrim boyle tatlim :)ayy bitsin bitsin ya:)
Canim ben pek svemedim hani zevk meselesid ebana cok spor geldi hani normal gumjs soz yzuukleri gibi geldi eger alyans olarak dusunuyorsaniz daha agie duranlari tercih edin hani belli etsin alyans oldugunu :) bu benim dikrim canim
Canim renkler ve zevkler tartisilmaz biliyorum ama ben begenmedim cok spor geldi :/ hani gumus yuzukler olurya soz icin onlara benziyor eger nisan icin dusunuyorsaniz daha agir alyanslari tercih edin disardan belli olsun yinede siz daha bilirsiniz benim fikrim boyle tatlim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?