2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

merhaba hoş geldin canım

Kendi aranızda sözlü olmak nasl bir duygu bizde ekimde yüzük alıp takacağız kendi aramızda

Günaydın kızlar, ben şu an hastanede serum yiyorum. Buraya atanalı 1 yıl oluyor ve bu zaman içinde yediğim serumun, kullandigim ilacın haddi hesabı yok. Niye böyle oluyor bilmiyorum
günaydın canım geçmiş olsun neyin var
Günaydın kizlar :)
Tikkabilla gecmis olsun :*
Yeni aldigim cicilerimEki Görüntüle 1252637
günaydın tatlım çok güzeller o tava ve kılıf zaten benim alınacaklar listemde :)

az kaldı az yarın cumaa tam 6 saat okuldayım
bu arada düğün mekanı bakıyorum hiç bi yer begenmiyorum

ayy bitsin bitsin ya:)

bende o düğün.com sitesine baktım lüks yerler var ya öyle uygun anlaşılabilecek yer yok.

kızlar bu alyans nasıl

kızlarrrrrr
kızlarr nasıl sizce :) diğer sayfalara göre daha ucuza buldum sanırım hemde kapıda ödemesi var :)

merhaba hoş geldin canım

Kendi aranızda sözlü olmak nasl bir duygu bizde ekimde yüzük alıp takacağız kendi aramızda
Canim ya ben pek aramizda takilan sozu sevmiyorum hani liseli ller takar diye bir tabiir varya onu dusundukce liseli cocukmusum gibi geliyordu fakat yuzuk yinede insana nisanliymis gibi bir havada katiyo disardan gorenler nisanli saniyo sadece kendimiz biliyoruz aramizda sozlu oldugumuzu disardan bakilinca farkli anlasiliyor yinese olsun takin bu da iyi bir en azindan sana bagli oldugunu gosteritor hani djsardan insanlarda anlar bunun sevgilisi sozlusu yada nisanlisi var sanirlar :) gerci biz mart gibi soz ve nisan dusunuyoruz cunku gercekte ki soz daha baska oluyor aileler isin icine girdiginde daha iyo

bende o düğün.com sitesine baktım lüks yerler var ya öyle uygun anlaşılabilecek yer yok.

kızlar bu alyans nasılEki Görüntüle 1252680
Canim ben pek svemedim hani zevk meselesid ebana cok spor geldi hani normal gumjs soz yzuukleri gibi geldi eger alyans olarak dusunuyorsaniz daha agie duranlari tercih edin hani belli etsin alyans oldugunu :) bu benim dikrim canim

kızlar bu alyans nasılEki Görüntüle 1252680
Canim renkler ve zevkler tartisilmaz biliyorum ama ben begenmedim cok spor geldi :/ hani gumus yuzukler olurya soz icin onlara benziyor eger nisan icin dusunuyorsaniz daha agir alyanslari tercih edin disardanbelli olsun yinede siz daha bilirsiniz benim fikrim boyle tatlim :)

[QUOTE="cellist61, post: 37062994, member: 574659

Canim renkler ve zevkler tartisilmaz biliyorum ama ben begenmedim cok spor geldi :/gumus yuzukler olurya soz icin onlara benziyor daha agir alyanslari tercih edin disardanbelli olsun yinede siz daha bilirsiniz benim fikrim boyle tatlim :)[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…