2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar selam :) söz için benim herşeyim hazır:) eelbise ve alyansı da bayramda alacaz ordan bakıpta. ama şöyle bi durum var benim düğün için ne yapmam gerek aklıma davetiye ve gelinlik damatlıktan başka bişe gelmio. ve onlar uzaktan nasıl olacak bilmiyorum salonu ailler halleder zaten. başka napacaz

aksesuarlarına bakabilirsin canım. çeyizin tamamsa ince detaylarla ilgilenmek de sana kalır mesela kına için bişeyler düşün fotoğrafçını araştır ayarla dış çekimse nerde olabilir bunları düşün eğer dans olacaksa müziklerini ayarla derim

müzikleri son dönemde yapayım diyorum. kına evde olacak sanırım ama kına için düşünebilirim:) ya aslında tek derdim uzaklık. uzaktan ayarlamak zor olacak 10saatlik yol gidilmiyoda napacam bilmiyorum. yine nişan gibi son dakikaya kalacak gibi duruyor.

yine aynı uzaklıkta mı olacak evin öyleyse eşya alırken ev düzerken zorlanırsın sanırım yine

canım 5ay daha burdayız sonra tayin isticez. 5ay sonra evimizi alacaz ona göre eşya alacaz:)
eşya derdin yoksa şimdilik keyfini çıkar şekerim herşeyini gönlünce yaparsın mesafe o kadar önemli değil şu durumda bence :) benim nişanlımda öğretmen ama temmuzda girecek sınava inşallah atamamız olur bizim de nerde olacağımız belli değil aslında bu durumda

rabbim istdiğiniz yerde yaşamayı nasip etsin:) ben svdiceğimi burda buldum benim için çok dğerli buralar:)

Günaydın kızlar, ben şu an hastanede serum yiyorum. Buraya atanalı 1 yıl oluyor ve bu zaman içinde yediğim serumun, kullandigim ilacın haddi hesabı yok. Niye böyle oluyor bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…