- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
- 248
bazen oluyo böyleAyyy ne oluyo pespese ayni mesaji yollamisim :S
Suan valla guldurdun beniibazen oluyo böyle
bu daha iyi bence mesaj bildirimi filan geliyo sevdim ben siteyiSuan valla guldurdun beniisite degisti degiseli kafayi yemis eskisi daha iyiydi :)
selam hatunnn napıyosunsselammmm kızlarrrr
Eee digerinde de gelmiyor muydu :/ amaann neysee :))) nasilsinnbu daha iyi bence mesaj bildirimi filan geliyo sevdim ben siteyi
böyle değildiEee digerinde de gelmiyor muydu :/ amaann neysee :))) nasilsinn
Geçmiş olsun canım neyin var ?
günaydın canım geçmiş olsun neyin var
günaydın tatlım çok güzeller o tava ve kılıf zaten benim alınacaklar listemde :)
çok geçmiş olsun canım şimdi iyi misinSağolun kızlar, şiddetli karın ağrısı ve istifra.. Gece sıfır uyku, acile gitmek için sabahı zor ettim. Bide yalnız yaşıyorum, evde bayılırım falan diye çok korktum.
geçmiş olsun canımSağolun kızlar, şiddetli karın ağrısı ve istifra.. Gece sıfır uyku, acile gitmek için sabahı zor ettim. Bide yalnız yaşıyorum, evde bayılırım falan diye çok korktum.
sağol canım iyiyim, öğlen arası :) sen napıyosunselam hatunnn napıyosun
çok geçmiş olsun canım şimdi iyi misin
geçmiş olsun canım
iyiyim tatlım ben polyester ürünlerine takıldım onlara bakıyorum renkli renkli çok tatlılar :)sağol canım iyiyim, öğlen arası :) sen napıyosun
merhabaaa napıyosun :)merhaba kızlarrr :) geçmiş olsunTikkabilla !
iyiyim tatlım ben polyester ürünlerine takıldım onlara bakıyorum renkli renkli çok tatlılar :)
maşallah sana :) her gün yeni bişey buluyosun
merhabaaa napıyosun :)
ben artık bişeyler bakmaktan yorulmuşum almayı bekliyorum sadeceiyiyim tatlım ben polyester ürünlerine takıldım onlara bakıyorum renkli renkli çok tatlılar :)
maşallah sana :) her gün yeni bişey buluyosuniyiyim tatlım ben polyester ürünlerine takıldım onlara bakıyorum renkli renkli çok tatlılar :)
sen çeyiz almıyomuydun zaten canım :)ben artık bişeyler bakmaktan yorulmuşum almayı bekliyorum sadecediyetteyim kahvaltıda yediklerimden pişmanım siz neler yapıyosunuz ?
çok tatlılar ya doğum günümde geldi ya kardeşime aldırcam galibamaşallah sana :) her gün yeni bişey buluyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?