2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Tehlike şimdiden başladı. Heryere tutunup kalkıyor,kafa göz heryere çarpıyor. Tehlikeli olan herşeye ulaşıyor :) bundan sonra işimiz zor..
uykusuzluk tek başına çekilebilir belki ama uykusuzken iş hiç çekilmiyor :KK66:
Zeynep Gökçe sağlıkla gelsin annesine :)

Ben emekli olmak istiyorum ya :)))

Ne güzel özetlemişsin canım:)) Zaman gerçekten çok çabuk geçiyor.. Nasılsın, minnoşun nasıl?

İyiyiz cnm akşam nasıl oluyor anlamıyorum :) düşe kalka büyüyor çok şükür . Sen nasılsın az kalmış 2 bebeli hayata :)

İyiyiz cnm akşam nasıl oluyor anlamıyorum :) düşe kalka büyüyor çok şükür . Sen nasılsın az kalmış 2 bebeli hayata :)

İyi maşallah büyüsün yakışıklı :) Benim az kaldı evet bakalım neler yapıcaz doğunca..

Çalışmayı çok seviyorum ama çalışan anne olmak çok zormuş :) dur kız daha çok genciz emekli olmak için :)

:))) Ay ne bileyim böyle evde olmak çok iyi geldi bana :) Çalışmasam da şuan maaşım geliyor en azından ama gelmiyor olsa duramam sanırım. Eşe bağımlı olmak istemem. Yoksa ben pek de çalışmayı seven bir tip değilim. İşte mutluyum gerçi ama ev daha cazip geliyor :)

Kızlar nasılsınız? Ben hala doğurmadım yaa okul yaşına kadar duracak heralde içerde kızım :D :D

İnşallah canım belirsizlik insanın canını sıkıyor ister istemez. Sözüm ona erken doğum riskim vardı benim :KK70:
Mayıs annelerinde haftlarca bi arkadaş 3 cm le gezdi. Doğmadı bebiş sezeryan oldu düşün:anneadayı:
Çok da hesap yapmamak lazı mm

Mayıs annelerinde haftlarca bi arkadaş 3 cm le gezdi. Doğmadı bebiş sezeryan oldu düşün:anneadayı:
Çok da hesap yapmamak lazı mm

Erken doğum olmasın korkusuyla fazla önlem alınca böyle oluyor demek ki :))) Gittim bugün kontrole her şey yolunda şükür suyu, beslenmesi vs bir sıkıntımız yok. Sorun olmadığı mühletçe 41i bekliycez dedi doktor. İnat edip o zamana kadar da gelmezse suni sancı deniycez. İnşallah o kadar bekletmeden gelir de bir de onun stresini çekmeme gerek kalmaz bakalım hayırlısı:)

Bugün doğurdum canlar ben. Gece 3 civarı sancılarım düzene girmeye başladı. 15.02'de de kızımız dünyaya geldi. Yalnız hızlı nefes aldığı için küveze yatırdılar. Bu akşam çıkma ihtimali var dört gözle bekliyoruz. Doya doya koklayamadım kuzumu doğumda 2dk görebildim sadece :(

Bugün doğurdum canlar ben. Gece 3 civarı sancılarım düzene girmeye başladı. 15.02'de de kızımız dünyaya geldi. Yalnız hızlı nefes aldığı için küveze yatırdılar. Bu akşam çıkma ihtimali var dört gözle bekliyoruz. Doya doya koklayamadım kuzumu doğumda 2dk görebildim sadece :KK43:

Gözün aydın geçmişler olsun sana da. İnşallah çıkarırlar canım. Bol bol hasret giderirsiniz.

Bugün doğurdum canlar ben. Gece 3 civarı sancılarım düzene girmeye başladı. 15.02'de de kızımız dünyaya geldi. Yalnız hızlı nefes aldığı için küveze yatırdılar. Bu akşam çıkma ihtimali var dört gözle bekliyoruz. Doya doya koklayamadım kuzumu doğumda 2dk görebildim sadece :KK43:
CANIM GÖZÜN AYDIN SAĞLIKLA BÜYÜT EVLADINI İNŞALLAH TEZ ZAMANDA KAVUŞUR KOKLAŞIRSINIZ EVLADINLA İNŞALLAH TEBRİK EDERİM SANADA GEÇMİŞ OLSUN

Öğlen verdiler yanıma çok şükür gece de çıkarmadılar ama olsun kuzum yanımda en azından. Bugün öğleden sonra çıkıcaz hastaneden inşallah.

Canim cok sevindim. Rabbim hayırlı evlat eylesin. Oh mis gibi kokar o şimdi . Bizim içinde kokla . Sen nasılsın?

Canim cok sevindim. Rabbim hayırlı evlat eylesin. Oh mis gibi kokar o şimdi . Bizim içinde kokla . Sen nasılsın?

İyiyim şükür canım. Doğum kesisini makata doğru atmış doktor o biraz zorluyor beni. İlk doğumumda dikiş acısı nedir bilmemiştim bu kez epey acıyor oturup kalkmak zor. Geçecek o da inşallah. Kızımız biraz üzdü bizi ama o da iyi olacak inşallah. Böbreklerinde çok sayıda taş varmış. 10 gün sonra kontrole gidicez. Duruma göre hareket edicez artık...

Back
X