• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

BENDE EVDE OLMAK İSTİYORUM BU NE ÇELİŞKİDİR DİMİ :KK43:
ARKADAŞIM BEBİŞ GELDİĞİNDE KENDİNE AYIRACAK ZAMAN BULAMAYACAKSIN BU GÜNLERİNİN KIYMETİNİ BİL DERİM BEN. KENDİNE BİR MEŞGULİYET BULSAN HALK EĞİTİM KURSLARINI DÜŞÜNEBİLİRSİN
canım aslında ben devlette çalışıyordum biraz ara verdim sözleşmeliydim ağustos a kadar çalışmayı düşünmüyorum daha sonra girecem tekrar . yani evet bende çalışırken evde olsam diyorudm ama şimdi evden sıkıldım gibi. çalışmaya ağustosta başlayacam inşallah . o yüzden kurslara gitmek istemiyroum

Canım ben üç gün önce yapmiştim ya zaten yoktu bi şey :) adet olucam sanırım yine azcık var gibiydi sabah. Em iyisi biraz daha beklemek. Beraber cumaya kadar bekleyelim :)
Cumaya kadar olmazsa beraber yapalım ozaman :) ama sende bişeyler var gibi hissediyorum :)

Allah korusun benim 9 ay bulantım sürmüştü. Yanımda renni şişesi ile dolaşıyorum. serumlar falan. inşallah başlamaz bulantıların.

ŞÜKÜR BENİM HİÇ AMAN AMAN BULANTIM OLMADI BİR KEZ OLDU KUSMAM O KADAR

insan buraya takıla takıla çok moda giriyor ya :KK70: :KK70:

aynen öyle valla. okudukça iyice moda giriyorum. benimde adet günüm ayın 17 sinde . sabırsızlıkla bekliyorum test yapmak için. Size de Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Back