- 2 Temmuz 2014
- 1.298
- 1.080
- 133
günaydııınn :))
_Unicorn_ sana da günaydın canımm
ben de beklemiyordum hiçtemmuzda kalırım filan diye de düşünüyodum hatta
kesinlikle öyle hiç kendimden beklemezdim hamile kalmayı hatta hamile olan hisseder ben hissetmiyorum diyodum
doktora gitmiş miydin canım adet söktürücü kullan da bian evvel yeni aya geç
Günaydın kızlar Hayırlı cumalar Rabbim bu güzel günde gönlümüzün muradlarını versin inş. Bende hala adet olamadım çok gerginim bu aralar. Ne hamileyim nede adetliyim ne yapcağuk böyle bilemedim
Amin canim. Doktora gittinmi kadin doguma. Sogan kurune ben bu aay baslamistim ama yumurtlamam bitince biraktim. Cok arastirdim sogan kurunden sonra incir kurune devam edip hamile kalan cok kisi var.
Günaydın canımmm :)günaydııınn :))
_Unicorn_ sana da günaydın canımm
ben de beklemiyordum hiçtemmuzda kalırım filan diye de düşünüyodum hatta
kesinlikle öyle hiç kendimden beklemezdim hamile kalmayı hatta hamile olan hisseder ben hissetmiyorum diyodum
doktora gitmiş miydin canım adet söktürücü kullan da bian evvel yeni aya geç
valla canım inan bende eşimde bu ay olmaz diyorduk hiç beklemediğimiz bir anda oldu gerçekten iyi ki de oldu
Ben 4-5yıl önce regl düzenleyici olarak kullandım. Pcoluyum bu arada.Eskisine göre reglim daha düzenli bu yüzden. Daha bilinmezken bile etrafımda çok kişi soğan suyuyla hamile kaldı. Ben de deneme yapacağım ay uyhulayacağım.Kızlar bu arada bişi sorcam soğan kürü uygulayan oldumu hiç ne düşünüyorsunuz hakkında
evet canım silik çıkıyor zaten hep bakalım ne zaman olacak ikici çizgibenimde 31 gün görünüyo ortalama 14.gün yumurtlıycam inşallah google playden indirdim takvimi öyle gösteriyo 8 nisan ovuluasyon testine bende başladım şimdiden ama daha erken sanırım çok silik çizgi çıkıyo
ben kullandım canım 15 gün geciktirdi adetimi . ama sonra sökülünce güzel söküldü sanki içimi tertemiz yapmış gibi söküldüKızlar bu arada bişi sorcam soğan kürü uygulayan oldumu hiç ne düşünüyorsunuz hakkında
Ben 4-5yıl önce regl düzenleyici olarak kullandım. Pcoluyum bu arada.Eskisine göre reglim daha düzenli bu yüzden. Daha bilinmezken bile etrafımda çok kişi soğan suyuyla hamile kaldı. Ben de deneme yapacağım ay uyhulayacağım.
Eğer pcoysan düşünebilirsin.
günaydın hayırlı cumalar kızlar Rabbim ççok büyük dua edelim
Günaydınlarr Hayırlı Cumalar güzel bir gün olması dileğiyle herkes için
Adetin 7. Gününden itibaren 15 gün, günde 2 kere uygulanıyor kür.Nasıl kullandın .Aslında reglim düzenli ama 2 aydır bi tuhaflık var geçen ay leke leke oldum sonra söküldüm bu ayda daha olamadım 9 gün geçti gebelikte yok şimdi kullansam olurmu sence
Adetin 7. Gününden itibaren 15 gün, günde 2 kere uygulanıyor kür.
Seninki gibi sökülmeme sorunu için 2-3 gün civan perçemi içiyorum ben.
:))) valla bende bilmiyorum canımanladım canım nasıl bu kadar hastalandın sen ki karda mı yattın yahu inşallah bir an önce iyileşirsin
ben geçen sene uygulamıştım. 3 kez üst üste adetim gecikince dr gittim sen polikistik oversın dedi. bende çok üzüldüm 1 hafta soğan kürü yaptım 6 ay sonra gidince kontrole hiç bişey yok herşey yolunda dedi dr:)))Kızlar bu arada bişi sorcam soğan kürü uygulayan oldumu hiç ne düşünüyorsunuz hakkında
benim eşim anlayamadı zaten ilk idrar testini kutuya koydum verdimçizgi çok silikti aşkım bunda ikinci çizgi yok ki dedi
ehehe erkekler silik ikinci çizgiyi nerden bilsinler onlar net isterler biz şüpheciyiz iyi ki de öyleyizzbende minnak çoraplar alıp yapacaktım daha çorapları koyduğum yerde göremeden bana birşey mi söyleyeceksin demeye başladı bende dayanamadım söyledim çoraplara sonra birlikte baktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?