2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin canım tebrik ederim
hamis bayanları çok seviyorum farkli bi tatlılık oluyor yüzlerinde, eminim sende bu tatliliktan nasibini almissindir
Teşekkür ederiimmm :))) daha hamileliğim anlaşılmıyor sizlerden başka bilen de yok

Teşekkür ederiimmm :))) daha hamileliğim anlaşılmıyor sizlerden başka bilen de yok

İlle de karnının çıkmasına gerek yok ki farklı bir mahzunluk mu artık annelik duygusunun verdiği bir saflık mı bilmiyorum adını koyamadigim bir şey oluyor hareketler bakışlar değişiyor farkında olmadan degisiyorsun sen de ister istemez

:) yumurtlama testine başladımda ve takvim kullanmaya doğurgan günlerle yumurtlama gününün farkını biliyo musun

:) yumurtlama testine başladımda ve takvim kullanmaya doğurgan günlerle yumurtlama gününün farkını biliyo musun
bende bu ay kullanıyorum canım takvime göre yumrtlamalar hep 14 gün ama ben 35 günde adet olduğum için 18. günden sonra bekliyourm yinede ovulasyon testi yapıyorum ben bakalım ne zamn olcak

Penisilin neden kullanıyorsun ki canım geçmiş olsun hem hamileysen bebeğe zarar vermez mi ki
inşallah değilimdir
geçmeyen çok şiddetli boğaz enfeksiyonum var canım dr çeşitli antibiotikler denedi geçmedi bir türlü penisilin başladık(( o da bitmek üzere ama benim boğaz hala ağrıyor(((
kar zarar hesabı yapılıyormuş ilaç anne için iyi olacaksa eğer veriliyormuş falan filan gibi bişeyler gerçi dr muhtemelen yoktur diye yazdı((
hayırlısı artık

bende bu ay kullanıyorum canım takvime göre yumrtlamalar hep 14 gün ama ben 35 günde adet olduğum için 18. günden sonra bekliyourm yinede ovulasyon testi yapıyorum ben bakalım ne zamn olcak
benimde 31 gün görünüyo ortalama 14.gün yumurtlıycam inşallah google playden indirdim takvimi öyle gösteriyo 8 nisan ovuluasyon testine bende başladım şimdiden ama daha erken sanırım çok silik çizgi çıkıyo

benim 10 marttaki adetim geldi de geçti bile canım şimdi tarihim 10 nisan:)))
listeye göre sırada ben varım hadi hayırlısı

Offff kızlaaar yarın yine iş var,düşündükçe stres oluyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…