- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
İnşallah. Vardır her şeyin zamanı Rabbim hayırlısını versin :)
İnşallah gelmezler canımm :) umudumuzu kesmeyelim :)İşte geçen ay 4ünde olmuştum da 13 gün sürdü. Bu ay ne olur tam kestiremiyorum. Ama adet belirtilerim var bugün yarın gelirler :)
Hayırlısı olsun canım,olsada olmasada vardır bi hayır öyle düşünüyorum ben.. Allah gönlüne göre verir inşallaahoğlanı 14 ay bekledim bunu ise ben bilehatırlamıyorum artık ne kadardır beklediğimi
hayırlısı ve sağlıklısını rabbim nasip etsin cümlemize
zaten hep olgunlukla bu zamana geldim olmayanda da hayır varHayırlısı olsun canım,olsada olmasada vardır bi hayır öyle düşünüyorum ben.. Allah gönlüne göre verir inşallaah
29 yaşındayım canım ben.. 30 olmadan doğurayım dedim artık :) bu ay ilk defa korunmadık,hayırlısı bakalum :))zaten hep olgunlukla bu zamana geldim olmayanda da hayır var
Yeşim sen kaç yaşındasın bu arada benim adım Fulya
Test yapayım bakim akşam bi :)İnşallah gelmezler canımm :) umudumuzu kesmeyelim :)
Canım senin akıntın varmı ? Yumurtlama sonrasıda vajinanın kuru olması gerekiyormuş,ama gebelik varsa akıntı oluyormuşİşte geçen ay 4ünde olmuştum da 13 gün sürdü. Bu ay ne olur tam kestiremiyorum. Ama adet belirtilerim var bugün yarın gelirler :)
Canım adetim bittiğinden beri sürekli akıntım varCanım senin akıntın varmı ? Yumurtlama sonrasıda vajinanın kuru olması gerekiyormuş,ama gebelik varsa akıntı oluyormuş
Benim adet bitiminden yumurtlamaya kadar hiç yoktu akıntım. Yumurtlamada başladı,sonrada bidaha bitmedi. Ama yumurtlamadaki akıntı gibi değil,beyaz krem gibi bişeyCanım adetim bittiğinden beri sürekli akıntım var
Öğretmeniz ya ikimiz de. Eşimin görev süresi doldu. Haziranda oluyor onların ataması. Benim normalde bi yılım daha var da eş durumuyla gidicem işte bizimki de ağustosta. Biz de Kayseri taraflarını yazmayı düşünüyoruz bakalım olursa.
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah arkadaşım
2 yılsonra bizimde tayin dönemi geliyor
Kesinlikle canımm,benimde kaçıp kurtulasım var burdan ama hayırlısı bakalım :)
29 yaşındayım canım ben.. 30 olmadan doğurayım dedim artık :) bu ay ilk defa korunmadık,hayırlısı bakalum :))
Ben de eş tarafından kayseri yahyalılıyım güzel bi il gerçektenÖğretmeniz ya ikimiz de. Eşimin görev süresi doldu. Haziranda oluyor onların ataması. Benim normalde bi yılım daha var da eş durumuyla gidicem işte bizimki de ağustosta. Biz de Kayseri taraflarını yazmayı düşünüyoruz bakalım olursa.
yok canim olur mu oyle sey moral bozmak fikirleriniz onemli olumlu yada olumsuzcanım moral bozucu olmak istemem ama geç döllenme olmadıysa birin üstünde çıkmalıydı sonuç yumurtlama zamanını takip ettin mi ovulasyon testi veya akıntı vb. ile?
25 martti 7 gun gecti kan testi en dogru sonic[/QUOT
gec döllenme olabir mi acaba diye aklımda deli sorular dolasiyor
ümitsiz olmak istemiyorum ama sanırım sonuç belli
Gunaydinnnn kizlarrrrrr
Ben yazmistim son durumumu bildirmiştim kacirmişsin, malesef kirmizi kart hemde 2 gun once...
Ama ayni hizla ayni heycanla denemeye devam
BAT 26 Nisan insallah gebelik nasip olur
Ovulasyon testi aldim ilk denemem olacak ovulasyon testi ile hadi hayirlisi bakalim
Bugun adetimin 5. gunu incir kuru basladim sabah aksam...
eşime de bal corek otu tohumu kabak citlegi tarcin ve cevizi hepsini karistirip macun yaptim hergun sabah aksam bir yemek kasigi yedirtiyorum.
Pek sevmedi tadini ama elime mahkum
Rabbim hepimize nasip eder insallah bebisler.
Hepimize kolay gelsin
Bizimki il dışı inşallah sıkıntı olmaz :)
yok canim olur mu oyle sey moral bozmak fikirleriniz onemli olumlu yada olumsuz
yumurtlama günlerini takip ettim ve değerlendirdik ama sanırım bu kez de olmayacak...
hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?