Hayırlı uğurlu olsun yeni yeriniz. Şu saatte hala ayakta anne olarak bildiriyorum ki olmasın 2. Bebe isteği çok da zorlamaSelam kızlar. Biz yine yer değiştirdik. Yeni düzene alışmaya çalışıyoruz. Sizde ne var ne yok? 32. Aydan bildiriyorum hala içimde bir gram 2. Çocuk isteği yok
Ufaklık 16 aylık ve çok huysuz bi çocuk. 2. Ler nasıl büyüyor anlamazsın vs diyenlere selam olsunHayırlı olsun yeni yeriniz. İçinde istek yoksa hiç bulaşma,gerçekten zor.. Zamanla rahatlıyor heralde yavaş yavaş.. Hedefim 1 yaş ve sonrası,ozaman rahat edeceğime inanıyorum :)
Huysuz olunca işin rengi değişiyor değil mi ?Ufaklık 16 aylık ve çok huysuz bi çocuk. 2. Ler nasıl büyüyor anlamazsın vs diyenlere selam olsun
Hayırlı olsun yeni yeriniz. İçinde istek yoksa hiç bulaşma,gerçekten zor.. Zamanla rahatlıyor heralde yavaş yavaş.. Hedefim 1 yaş ve sonrası,ozaman rahat edeceğime inanıyorum :)
doğru söylüyorsun daha bir taneye bakmayı beceremiyorum, keşke evde bir adet dadı bir adet de yardımcımız olsa biz de ayaklarımızı uzatsak kahve içsek kitap okusak ahhh hayali bile ne hoşHayırlı uğurlu olsun yeni yeriniz. Şu saatte hala ayakta anne olarak bildiriyorum ki olmasın 2. Bebe isteği çok da zorlama
Hiç hoş deeel.. evde hep bi kalabalık,hep başka birileri var hissi sıkıyor bir süre sonra.. şöyle kimse olmasa evdenin hayalini kuruyorum bende.. İkiside okula gitse,sadece okuldan gelince karşılayan yardımcı olsa ve ben eve geldikten sonra çıksa gitse..doğru söylüyorsun daha bir taneye bakmayı beceremiyorum, keşke evde bir adet dadı bir adet de yardımcımız olsa biz de ayaklarımızı uzatsak kahve içsek kitap okusak ahhh hayali bile ne hoş
İnci doğuştan gazlı huysuz hep ilgi bekleyen hemen mızıldanan bir çocuk. Doğar doğmaz rengi belli oldu. Senin 2 numara da büyümüş ya adını bilmiyorum ya da unuttumHuysuz olunca işin rengi değişiyor değil mi ?Bizimki daha 5 aylık,huy konusunu kestiremiyorum :) seneye rahat ederim gibi hayallerim var.
Tek çocuk ne kadar kolay aslında bir bilsenBilmiyorum ben daha birinciyle rahat edeceğim zamana bile gelemedim epey gerideyim galibasürekli yakamda dışarı çıkmak istiyor mızmız eve geliyoruz mızmız huni takacağım
Yardımcısı olan herkes bunu söylüyor nedense. Yabancı birinin hep evde olması pozitif yönleri siliyorsaHiç hoş deeel.. evde hep bi kalabalık,hep başka birileri var hissi sıkıyor bir süre sonra.. şöyle kimse olmasa evdenin hayalini kuruyorum bende.. İkiside okula gitse,sadece okuldan gelince karşılayan yardımcı olsa ve ben eve geldikten sonra çıksa gitse..
Bizimki şimdilik uslu bebek kategorisinde :) Adı Deniz,kısaca mıncır :)İnci doğuştan gazlı huysuz hep ilgi bekleyen hemen mızıldanan bir çocuk. Doğar doğmaz rengi belli oldu. Senin 2 numara da büyümüş ya adını bilmiyorum ya da unuttum
İnsan sıkılıyor bazen,yalnızlık istiyor. Evi hep başkasıyla paylaşmak kötü. Artılarına bakıp bunları görmemeye çalışıyorum. Ev değiştirdik daha öZgür alan yaratabilmek adına,bikaç sene daha böyle idare edeceğiz. Sonra sadece ev işlerine yardımcı olan kişiyle devam,çocukları okuldan karşılasın extra yeter. Ben gelince herkes dağılsın :)Yardımcısı olan herkes bunu söylüyor nedense. Yabancı birinin hep evde olması pozitif yönleri siliyorsa
Oyy adı da ne güzelmiş. Genelde ikinciler kolay oluyor benimki istisna kötü düşünmeBizimki şimdilik uslu bebek kategorisinde :) Adı Deniz,kısaca mıncır :)
Bir oğlum olursa adı Deniz olmalı diyenlerdendim hep :)Oyy adı da ne güzelmiş. Genelde ikinciler kolay oluyor benimki istisna kötü düşünme
Ahahahhaha allah kolaylık versin tuvalete alıştı mı büyüğün ? Ben erteleye erteleye 33 ayı devirdim ama artık halletmem lazım. Kızımda istek bende de dirayet yok.2.cocuklu hayattan bildiriyorum . Hunim nerde bulamiyoruumm.. Esasen cocuklarim genel olarak cok hareketli degiller. amaaaa oglumun yasi geregi (3) halleri mizmizliklari beni benden aliyor artiik...
Ben yaza bıraktım o işi artık. Evde olmam lazım o da mümkün değil.Ahahahhaha allah kolaylık versin tuvalete alıştı mı büyüğün ? Ben erteleye erteleye 33 ayı devirdim ama artık halletmem lazım. Kızımda istek bende de dirayet yok.
Aksi gibi ben de yaza işe dönüyorum ve de kreşe başlıyor. Kreşte zor olur mu ki bırakma evresiBen yaza bıraktım o işi artık. Evde olmam lazım o da mümkün değil.
Benim bi arkadaşım kreşte bıraktırmıştı. Orda çocuklara baka baka daha kolay oluyormuş. Özeniyorlarmış kreşle konuşmak lazım tabi.Aksi gibi ben de yaza işe dönüyorum ve de kreşe başlıyor. Kreşte zor olur mu ki bırakma evresi
Evet bakalım o zaman ne diyecekler, çünkü şuan hiç devam edemeyeceğimBenim bi arkadaşım kreşte bıraktırmıştı. Orda çocuklara baka baka daha kolay oluyormuş. Özeniyorlarmış kreşle konuşmak lazım tabi.
Evet alisti mayıs gibi başlamıştık cok şükür şimdi iyice alisti. Zorlu bir süreçAhahahhaha allah kolaylık versin tuvalete alıştı mı büyüğün ? Ben erteleye erteleye 33 ayı devirdim ama artık halletmem lazım. Kızımda istek bende de dirayet yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?