Günaydınnnİçim uyuyor hala
Günaydın kızlar
Bizim bugün 3 ders toplantı var diyeYoksa ben de hiç havamda değilim.
Amin cnm bnm rabbim bidaha göstermesinSağolun kızlar şu anda çok iyi şükürler olsun. Daha aynı gece hastane yatağında zor zaptettik kalkıp dolaşmak istedi. Ilk havale zamanini atlatip uyuyuncaya kadarki süreç çok kötüydü ama sonrasında bir sorun yaşamadık. İnşallah bu sondur. Cok yorucu üzücü bir süreç gerçekten. Allah kimseyi evladiyla sinamasin.
Herkese selamlar
5 şubatta Mehmet eşrefimize kavuştuk
Gerçekten düşük sonrası psikolojik olarak çok kötüydüm bu sayfada çok teselli buldum herkese teşekkürler
Şimdi bebeğimiz kollarımızda Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Çok tebrik ederim. Allah hayırlı evlat eylesin.Herkese selamlar
5 şubatta Mehmet eşrefimize kavuştuk
Gerçekten düşük sonrası psikolojik olarak çok kötüydüm bu sayfada çok teselli buldum herkese teşekkürler
Şimdi bebeğimiz kollarımızda Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Sağol Can'ım darısı senin başınaCanım gözünüz aydın. Allah'ım sağlıkla mutlulukla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Âmin Can'ım Seninde inş ağrısız acısız Bi doğum nasip etsinÇok tebrik ederim. Allah hayırlı evlat eylesin.
Sıra bana geliyorrrr
Sağol Can'ım darısı senin başına
Âmin Can'ım Seninde inş ağrısız acısız Bi doğum nasip etsin
Nasıl olayım 28 gün önce Bebeğimi aldılar .olmuş karnimda toparladim biraz.hiç korunmadim yeni gün yeni umut diyorumAmin inşallah canım :) Kokla yerime paşayı
Anammm hayitcim gelmiş beni bulmuş. Hoş geldin. Nasılsın canım benim???
Nasıl olayım 28 gün önce Bebeğimi aldılar .olmuş karnimda toparladim biraz.hiç korunmadim yeni gün yeni umut diyorum
10 haftalik cnm... evet kısmet değilmiş. ALLAHIM KUCAGIMIZA ALDIĞIMIZ EVLATLARIMIZA ÖMÜR YAZSINÇok üzüldüm canım yaa. Kaç haftalıktı? Görmüştüm hamileliğini ama konuşmak nasip olmadı hiç. Hayırlısı böyleymiş demek ki. Oğluşun nasıl?
10 haftalik cnm... evet kısmet değilmiş. ALLAHIM KUCAGIMIZA ALDIĞIMIZ EVLATLARIMIZA ÖMÜR YAZSIN
Canımmm benim nabiosun biraz daha iyimisin ? Çok özledim seni bak eski günlerdeki gibi
Canımmm benim nabiosun biraz daha iyimisin ? Çok özledim seni bak eski günlerdeki gibicnntrm ben sen hep bir aradayiz inş rabbim nasip ederde aynı anda hamile kalırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?