2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Gunaydin :) hamisler bakin benden size tavsiye boool booool uyuyun . Hatta isi falan birakin gitmeyin ah ah bilememisim uykumun kiymetini

Amaaaaaa böyle korkutulmazki :):)
şuan bol bol uyuyorum evde olduğum zamanlar hatta yatmaktan belim sırtım acıoo ama iş yerinde böyle bir şansım olmadığı için bilgisayar başında göz kapatmaca çaktırmadan :)

bebiş doğduğunda bakalım bu günleri nasıl arıcaz :S

Bizim bugün 3 ders toplantı var diye Yoksa ben de hiç havamda değilim.

Ay ne güzelmiş ikili öğretim mi sizin okul? Biz toplantıları 15.30'da yapıyoruz ve bir haftadır her gün toplantı var Bitmedi gitti şökler

Amin cnm bnm rabbim bidaha göstermesin

Canım gözünüz aydın. Allah'ım sağlıkla mutlulukla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Çok tebrik ederim. Allah hayırlı evlat eylesin.

Sıra bana geliyorrrr

Amin inşallah canım :) Kokla yerime paşayı

Anammm hayitcim gelmiş beni bulmuş. Hoş geldin. Nasılsın canım benim???
Nasıl olayım 28 gün önce Bebeğimi aldılar .olmuş karnimda toparladim biraz.hiç korunmadim yeni gün yeni umut diyorum

Nasıl olayım 28 gün önce Bebeğimi aldılar .olmuş karnimda toparladim biraz.hiç korunmadim yeni gün yeni umut diyorum

Çok üzüldüm canım yaa. Kaç haftalıktı? Görmüştüm hamileliğini ama konuşmak nasip olmadı hiç. Hayırlısı böyleymiş demek ki. Oğluşun nasıl?

Çok üzüldüm canım yaa. Kaç haftalıktı? Görmüştüm hamileliğini ama konuşmak nasip olmadı hiç. Hayırlısı böyleymiş demek ki. Oğluşun nasıl?
10 haftalik cnm... evet kısmet değilmiş. ALLAHIM KUCAGIMIZA ALDIĞIMIZ EVLATLARIMIZA ÖMÜR YAZSIN

10 haftalik cnm... evet kısmet değilmiş. ALLAHIM KUCAGIMIZA ALDIĞIMIZ EVLATLARIMIZA ÖMÜR YAZSIN

Amin canım inşallah. Yeni bir plan yaptınız mı peki? Tekrar tüp deneyecek misiniz, yoksa akışa mı bırakmayı düşünüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…