- 23 Aralık 2014
- 4.442
- 3.769
- 198
- 32
Ay cnm ya valla hızır gibi yetiştin çok morelim bozuk bu günler de depresif takılıyorum kurtajdan sonra 4 ay oldu korunmayi bırakalı ve 4 aydır istisnasız her ay kaçırdım çatlamayi biliyomusun çok sinirlerim bozuk adet olmak üzereyim olup ta rahatlamak yeni umutlara başlamak istiyorum. Sen nabiosun cnm son kontrollerin fln bitti her şey olumlu dimi hamile kalmak istediğine görebence de farklı bir görüş almakta yarar var. hemen kendini bırakma. Allah hayırlıysa devamını nasip etsin hamileliğinin. hem doktor da bir hafta bekliycez demiş. demek ki durum değişebilir. bol bol dua et Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah
hamilesin tebrikler :)
iyiyim canım benim sen nasılsın? baktım online görünüyorsun çağırayım dedim. diğer topiğe yazsan da görmem pek mümkün olmuyor malum orası çok kalabalık :)) nasıl gidiyor işler?
Ay cnm ya valla hızır gibi yetiştin çok morelim bozuk bu günler de depresif takılıyorum kurtajdan sonra 4 ay oldu korunmayi bırakalı ve 4 aydır istisnasız her ay kaçırdım çatlamayi biliyomusun çok sinirlerim bozuk adet olmak üzereyim olup ta rahatlamak yeni umutlara başlamak istiyorum. Sen nabiosun cnm son kontrollerin fln bitti her şey olumlu dimi hamile kalmak istediğine göreama seni gercekten gördüğüme çok sevindim cnm çok iyi geldin anlat bakım sendeki gelişmeleri ?
İlk çatlama bayrama denk gelmişti cnm ve biz kendi annemler de kalmaktan kayinvalidemlerde kalmaktan kaçtı , 2. Ayki catlamada eşim ve ben arka arkaya çok kötü grip olduk yatarak fln geçirdik çok kötüydük öyle kaçtı , 3. Aydaki çatlama tam dükkanın açılışına denk geldi eltimler başka ilde oturuyor onlar fln geldiler kaldılar bi kaç gün öyle kaçtı , 4. Çatlama yani bu ay ben çok grip oldum 40 derece ateşi fln gördüm ve malesef o zaman çatladı yumurtam ve göz göre göre oda kaçtıdükkan mı bu kadar vaktini alıyor canım ya sen kaçırmazdın günleri falan?? bu adetten sonra dikkat edin bari. yazık boşa ziyan olmasın yumurtacıklar :))
benim kontroller olumlu çok şükür canım. bu ay ilk denemeyi yaptık bile :)) ya yarın ya da cuma günü bat (son dönemde reglim 25-28 arası değişiyor) bekliyoruz bakalım hayırlısı artık. ee kaldık mı ikimiz aynı dönemediye diye bekledin beni yani beraber hamile kalırız belkim
İlk çatlama bayrama denk gelmişti cnm ve biz kendi annemler de kalmaktan kayinvalidemlerde kalmaktan kaçtı , 2. Ayki catlamada eşim ve ben arka arkaya çok kötü grip olduk yatarak fln geçirdik çok kötüydük öyle kaçtı , 3. Aydaki çatlama tam dükkanın açılışına denk geldi eltimler başka ilde oturuyor onlar fln geldiler kaldılar bi kaç gün öyle kaçtı , 4. Çatlama yani bu ay ben çok grip oldum 40 derece ateşi fln gördüm ve malesef o zaman çatladı yumurtam ve göz göre göre oda kaçtıbahtsizliklar lâ dolu 4 ay amannn ne yapalım cnm rabbim sağlık versin ama dimi inş hamilesindir cnm ya bende en kisa zamanda hamile olurum da birlikte hamilelik geciririz ne güzel olur
Zaten belirti yoksa bence hamilelik vardır cnm cnk bn 6 haftalık tim kürtaj olduğumda ve değerim 30 bin küsurlardaydi ve hala hiçbir belirti yoktu istahsizlik dışında.tüm dualarim seninle cnm inş pozitifleri görürsün takipteyim bundan sonra .benimde dükkan çok güzel gidiyor cnm sevdiğim işi yapıyorum ve cok mutluyum ama son zamanlar da hiç bir mutluluk benim mutlu olmama yeterli olmuyor artık cennet kokulu bebeğimin kokusunu duymak istiyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin ya çok zor gerçekten beklemesicidden talihsizlik olmuş. bu kış hastalıklar da kimsenin yakasını bırakmadı gitti. benim bu aydan beklentim kalmadı. bat yaklaştıkça hamile değilim gibi hissediyorum. tabi gelmeyen reglden ümit kesilmez ama kısmet artık. inşallah beraber geçirmek kısmet olur canım yaa inan çok özledim senin hoş sohbetini pozitifliğini. daha sık gelmeye çalış olur mu?
dükkanda işler nasıl gidiyor? keyfin yerindedir umarım
Zaten belirti yoksa bence hamilelik vardır cnm cnk bn 6 haftalık tim kürtaj olduğumda ve değerim 30 bin küsurlardaydi ve hala hiçbir belirti yoktu istahsizlik dışında.tüm dualarim seninle cnm inş pozitifleri görürsün takipteyim bundan sonra .benimde dükkan çok güzel gidiyor cnm sevdiğim işi yapıyorum ve cok mutluyum ama son zamanlar da hiç bir mutluluk benim mutlu olmama yeterli olmuyor artık cennet kokulu bebeğimin kokusunu duymak istiyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin ya çok zor gerçekten beklemesi
Aynen cnm ya annesini çok üzdü daha gelmeden böyle ise geldikten sonra nasıl nazlı olur tahmin bile edemiyorum :) rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bi gelsinler yapacağımızı biliriz onlara :) ay cnm inş hamilesindir inan kendim hamileymisim gibi sevinirim merakla takipteyim.test yaptın mi bu arada ?nasip kısmet canım. bende belirti çok koku hassasiyetinden baş dönmesine, kasık batmasına kadar hepsi var. ama sorun şu ki malum ameliyattan sonra benim regl belirtilerim oldu bunlaro yüzden benimki belirtiyle anlaşılacak bir şey değil :) işinde mutlu olmana sevindim. o kadar hevesle açtınız Allah ağzınızın tadını bozmasın. bebeğin de en yakın zamanda gelecek inşallah hayırlısıyla. çok bekletti anneciğini yaramaz. gelsin de totodan bir ısırık şart ona
Aynen cnm ya annesini çok üzdü daha gelmeden böyle ise geldikten sonra nasıl nazlı olur tahmin bile edemiyorum :) rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bi gelsinler yapacağımızı biliriz onlara :) ay cnm inş hamilesindir inan kendim hamileymisim gibi sevinirim merakla takipteyim.test yaptın mi bu arada ?
Merhaba anneler ve anne Adayları. Ben 2015 Kasım annesiyim.kasım 15te Oğlumu dünyaya getirdim 39haftalıkken.ama 5gün Yaşadı ve melek oldu..ne gebelik sürecimde ne de doğduktan sonra hiç bir sağlık problemi yoktu meleğimin.ani bebek ölümü yani sebepsiz bir ölüm. Daha doğrusu takdiri ilahi . Allah nasip ederse yeniden hamile kalmayı düşünüyorum.şubat sonu gibi planlıyoruz bakalım ne zaman geBe kalabilirim. Dua edin benim için lütfen . Rabbim isteyen herkese nasip etsin.sağlıklı uzun Ömürlü insallah
öncelikle başın sağolsun. kötü bir dönemden geçmişsin. meleğin sana diğer dünyada şefaatçi olsun inşallah. umarım en yakın zamanda yeniden hamile kalır ve bu defa sağlıkla büyütürsün meleğini. Allahım sabırlar versin sana.
Amin canım çok zor bi süreç .acımı unutturmaz ama en azından hafifletir diye umuyorum meleğimin kardeşi olması.kimse yaşamasın evlat acısı
Burda bukadar hamile ve hamile kalmak isteyen varken böyle şeyler yazmasak ? Çok zordur allah sabır versin ama okuyunca etkileniyoruz,bu konuların konuşulduğu başka topikler vardır mutkaka orada anlatabilirsiniz..Merhaba anneler ve anne Adayları. Ben 2015 Kasım annesiyim.kasım 15te Oğlumu dünyaya getirdim 39haftalıkken.ama 5gün Yaşadı ve melek oldu..ne gebelik sürecimde ne de doğduktan sonra hiç bir sağlık problemi yoktu meleğimin.ani bebek ölümü yani sebepsiz bir ölüm. Daha doğrusu takdiri ilahi . Allah nasip ederse yeniden hamile kalmayı düşünüyorum.şubat sonu gibi planlıyoruz bakalım ne zaman geBe kalabilirim. Dua edin benim için lütfen . Rabbim isteyen herkese nasip etsin.sağlıklı uzun Ömürlü insallah
Zannetmeyin ki kötü Şeyler basımıza gelmez.bende buradaki arkadaşlar gibi hamile kalmayı bebeğimi kucağıma almayı bekledim. Benim amacım kimseyi üzmek değil yeniden gebelik düşündüğüm için yazdım buraya. Size hiç birsey demiyorum ama Allah'a havale ediyorum sadece.yüreği acıyan bir anneye bana dokunmayan yılan bin yaşasın düşüncesinde olduğunuz için. Cevap yazmayın lütfen bende buraya yazmam birdaha .allah sizin evlatlarınız varsa uzun Ömür versin yoksa nasip etsin .iyi günlerBurda bukadar hamile ve hamile kalmak isteyen varken böyle şeyler yazmasak ? Çok zordur allah sabır versin ama okuyunca etkileniyoruz,bu konuların konuşulduğu başka topikler vardır mutkaka orada anlatabilirsiniz..
İnşallah en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz ve sağlıkla büyütürsünüz..
Merhaba anneler ve anne Adayları. Ben 2015 Kasım annesiyim.kasım 15te Oğlumu dünyaya getirdim 39haftalıkken.ama 5gün Yaşadı ve melek oldu..ne gebelik sürecimde ne de doğduktan sonra hiç bir sağlık problemi yoktu meleğimin.ani bebek ölümü yani sebepsiz bir ölüm. Daha doğrusu takdiri ilahi . Allah nasip ederse yeniden hamile kalmayı düşünüyorum.şubat sonu gibi planlıyoruz bakalım ne zaman geBe kalabilirim. Dua edin benim için lütfen . Rabbim isteyen herkese nasip etsin.sağlıklı uzun Ömürlü insallah
Amin canım güzel dileklerin için.herşey Allahtan tabiki kusura bakmayın amacım sizleri üzmek yada canınızı sıkmak değil sadece buraya yazmamın nedeni kimin Duası kabul olur Allah bilir.insanların Karşılıksız olarak baskası için dua etmesi çok güzel bir durum .hak katında Kabulü daha mümkün.yeniden bi gebelik düşüncesinde Olduğum için yazdım ki okuyan arkadaşlar sadece 1kere beni niyetlerine alarak dua etsinler istedim.Merhaba ,
Başın saolsun canım .Okuyunca cok uzuldum .Ama elımızden gelen bırsey yok takdır ılahı Allahtan gelen bır sey . İnsallah tez zamanda yenıden anne olursun ve bu sefer bebısını saglıkla buyutursun . Bol bol dua oku , maalesef hayat devam edıyor .
Amin canım güzel dileklerin için.herşey Allahtan tabiki kusura bakmayın amacım sizleri üzmek yada canınızı sıkmak değil sadece buraya yazmamın nedeni kimin Duası kabul olur Allah bilir.insanların Karşılıksız olarak baskası için dua etmesi çok güzel bir durum .hak katında Kabulü daha mümkün.yeniden bi gebelik düşüncesinde Olduğum için yazdım ki okuyan arkadaşlar sadece 1kere beni niyetlerine alarak dua etsinler istedim.
Yazdıklarınızı acınıza verip karşılığını vermiyorum.. Allah sabır versin,en kısa zamandada size acınızı hafifletecek bir evlat nasip etsin..Zannetmeyin ki kötü Şeyler basımıza gelmez.bende buradaki arkadaşlar gibi hamile kalmayı bebeğimi kucağıma almayı bekledim. Benim amacım kimseyi üzmek değil yeniden gebelik düşündüğüm için yazdım buraya. Size hiç birsey demiyorum ama Allah'a havale ediyorum sadece.yüreği acıyan bir anneye bana dokunmayan yılan bin yaşasın düşüncesinde olduğunuz için. Cevap yazmayın lütfen bende buraya yazmam birdaha .allah sizin evlatlarınız varsa uzun Ömür versin yoksa nasip etsin .iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?