Ay aynen ya degerlendirmek lazım :) devlet hastanesinde yapıcam cnm ins
Hastane şartlarında tek tek yazamıyorum kızlar :) bebişin kilosunu sormuştu birisi 3860 doğdu 100 gr zayıflamış bugün :) yarın evimize gidiyoruz inşallah sarılık vs bişey çıkmaz umarım..
Sormahep totosunu döndüğünden rahatça baktık yüzünü göstermedi sıpa, ben ilk yüzü mü bu dedim güldü doktorum cinsiyetine bakıyomui meğerse
Minik kafa kuru popo dünyanın en güzel şeyi o :) nasıl masum mis gibi kokusu paylaşamıyorum kimseyle.. Bi babasına veriyorum göğsünde yatıyor uzun uzun. Gece bakıma bırakın rahat uyuyun diyorlar,rahatına düşkün ben bırakamıyorum.. Gözümü kırpmadım gece ona bakmaktan,bu gecede öyle olacak yine yanımda kalsın istiyorum,güvenmiyorum kimseyeNasıl bi duygu bir ara anlatsana yeşim
Çok güzel şeyler yazmışsın canımmm. Allah sağlıkla,huzurla büyütmeyi,sevmeyi nasip etsin.Minik kafa kuru popo dünyanın en güzel şeyi o :) nasıl masum mis gibi kokusu paylaşamıyorum kimseyle.. Bi babasına veriyorum göğsünde yatıyor uzun uzun. Gece bakıma bırakın rahat uyuyun diyorlar,rahatına düşkün ben bırakamıyorum.. Gözümü kırpmadım gece ona bakmaktan,bu gecede öyle olacak yine yanımda kalsın istiyorum,güvenmiyorum kimseyekontrole gidince bile hemen gelsin diye yolunu gözlüyorum daha şimdiden çok özlüyorum alıp göğsüne yatırıyorsun orda uyuyor ya tarifi yok hissettiğinin..
Sağ salim kavuş sende minik kafana
Aminn canımm.. Hamilelikte güzel ama doğunca bir başka :) her baktığımda şükrediyorum,allah isteyen herkese nasip etsin diye dua ediyorumÇok güzel şeyler yazmışsın canımmm. Allah sağlıkla,huzurla büyütmeyi,sevmeyi nasip etsin.
İnşallah biz de kavuşuruz bir an önce.
Ben hemen geçsin zaman, kızımı doğurayım istiyorum. Gün sayıyorum resmen.
Selam kızlar ben bişey sormak istiyorum ben evleneli 16 ay oldu evlendigimizden beri çocuk istiyoruz hiç korunmadım ama hiç hamile kalamadım hormon testi temiz kistim falan da yok eşimin sperm testi de iyi çıktı doktor rahim filmi istedi sizce biraz daha mı beklim yoksa yaptirayim mi
Ysmdfn maşallah, çok tebrik ederim
dünyanın en güzel duygusu olsa gerek, Allah ben de dahil isteyen herkese yaşatsın inşallah
iş sıkıntılarımdan ve bebek erteleme kararımdan dolayı sadece uzaktan okuyorum sizi ilk sayfadaki listeden de çıkmışım sanırım
adet de oldum zaten
inşallah yeniden planladığımızda geri dönerim buraya
Ayy ne güzel anlattın ya :) mis kokulu kuzularımız onlar bizimMinik kafa kuru popo dünyanın en güzel şeyi o :) nasıl masum mis gibi kokusu paylaşamıyorum kimseyle.. Bi babasına veriyorum göğsünde yatıyor uzun uzun. Gece bakıma bırakın rahat uyuyun diyorlar,rahatına düşkün ben bırakamıyorum.. Gözümü kırpmadım gece ona bakmaktan,bu gecede öyle olacak yine yanımda kalsın istiyorum,güvenmiyorum kimseyekontrole gidince bile hemen gelsin diye yolunu gözlüyorum daha şimdiden çok özlüyorum alıp göğsüne yatırıyorsun orda uyuyor ya tarifi yok hissettiğinin..
Sağ salim kavuş sende minik kafana
şimdilik korunmaya devam zaten canım, yeni işime alışmaya çalışıyorum bu aralar biraz sıkıntılıyımsen erteliycem dedin diye çıkardım listeden kuzumsen iste hemen ekleyeyim hem sen bana lazımsın adamı boşamaya falan kalkarsam sana gelicem
Sağlıkla kucağına al bebeğini dilerim :) dünyadaki en güzel dduygu diyorlargünaydın kızlar, sayfaları okumak için giriyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor. Bu hafta allah nasip ederse son haftam, yılsonu devirlerine de denk gelince hem yılsonu işlemleri hem mevcut işlemleri arkadaşlara devretmeye çalışma çabaları yazamıyorum bir türlü.
Ysmdfn canım sen böyle yazdıkça miniğimi kucağıma almak için daha da sabırsızlanıyorum, Allah kimseyi yokluğuyla sınamasın bizlere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Olabilir aslında canım mantıklı sanki. Bende yok ama şimdilik bir şey. Bol bol sızlama var sadece.Günaydın kızlar bu haftada memelerden süt gelmesi normal mi dün duştan çıkınca süt geldi ben şok :O
Bi acayip oldum ya :) annem ablama hamileyken ondan da gelmişOlabilir aslında canım mantıklı sanki. Bende yok ama şimdilik bir şey. Bol bol sızlama var sadece.
Az kaldı canım kavuşacaksın miniğine inşallah.. Hayatın anlam kazanacakgünaydın kızlar, sayfaları okumak için giriyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor. Bu hafta allah nasip ederse son haftam, yılsonu devirlerine de denk gelince hem yılsonu işlemleri hem mevcut işlemleri arkadaşlara devretmeye çalışma çabaları yazamıyorum bir türlü.
Ysmdfn canım sen böyle yazdıkça miniğimi kucağıma almak için daha da sabırsızlanıyorum, Allah kimseyi yokluğuyla sınamasın bizlere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bazılarında oluyormuş,benim hiç gelmedi doğumdan sonra ilk defa geldiGünaydın kızlar bu haftada memelerden süt gelmesi normal mi dün duştan çıkınca süt geldi ben şok :O
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?