gerçekten iyi gelecek tatlım, ayaklarıma ayakkabı bulamıyorum şişlikten :)çok güzel olmuş canım ellerine sağlık :)) izne ayrılmak eminim sana iyi gelecek. doğuma da çok kalmadı zaten. name hanım gelmeden önce son hazırlıkları yapıp güzelce dinlenirsin son günlerinde
Harika olmuş canım ellerine sağlık.
2015-2016'da hamile kalmayı planlayan/hamile kalan/bebişlerine kavuşan herkesin beraberce bekleme, deneyimlerini paylaşma alanı :))
BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ VE HAMİŞLER VE BEBİŞLER :)
1. Ysmdfn _______4 Ocak 2016_______DOĞDUDEFNE
2. Mihrimah00_______BAT 28 Mayıs______HAMİLE_____YAHYA SAİD
3. Orkidee0238_______BAT 2 Haziran_____HAMİLE_____ERKEK
4. rzombie __________BAT 28 Mayıs______HAMİLE_____ NAME
5. new smiles ________BAT 12 Haziran _____HAMİLE_____ERKEK
6._Lavin_ __________BAT 15 Eylül _______HAMİLE______ NİL
7. Ulytau___________BAT 15 Eylül _______HAMİLE_____ERKEK
8. tommbik _________BAT 27 Ekim_______HAMİLE
9. base2012 ____________BAT 14 Aralık
10. _ATALANTE ________BAT 27 Aralık
11. suslixanim __________BAT 9 Ocak
12. bendimahi _________BAT 13 Ocak
13. hiranur3419 ________BAT 14 Ocak
14. cnntrm____________BAT 22 Ocak
15. yesa1 ______________BAT 23 Ocak
16. snmclsn_____________BAT 27 Ocak
17. _Unicorn_ __________BAT ???
18. aayna ______________BAT ???
Hamişlerimize ve bebişlerimize maşallah demeden geçmeyelim lütfen
NOT: Listemiz aktif olarak sohbete katılan herkese açıktır. Eklenmek isterseniz bana ulaşın
Ayyy sıra bende mii
AAA ERKEK DEĞİL KIZMIYMIŞ KIZ SENESİ BU YIL ANLAŞILAN
Amaaaan aramızda pek bi şakacı prenses varmış megersemmm. Hayırlı olsun.
Ayyy erken mi geliyor ne? Sen zaten sezeryan planladıysa ol gitsin.Kizlaaaar doktordan geliyorum benim paşa 3700 kilo olmuş doktor pazartesiye kadar bekleyelim kendi gelmezse sezeryanla alalım dediii. Ay çok korkuyorum yaa ocak sonu diye planlamistim ben
SAĞLIKLA KAVUŞUN BİRBİRİNİZE ARKADAŞIM KORKMA MERAK ETME KUZU KUCAĞINA GELDİĞİNDE BUNLARIN HEPSİ YALAN OLACAKKizlaaaar doktordan geliyorum benim paşa 3700 kilo olmuş doktor pazartesiye kadar bekleyelim kendi gelmezse sezeryanla alalım dediii. Ay çok korkuyorum yaa ocak sonu diye planlamistim ben
Kizlaaaar doktordan geliyorum benim paşa 3700 kilo olmuş doktor pazartesiye kadar bekleyelim kendi gelmezse sezeryanla alalım dediii. Ay çok korkuyorum yaa ocak sonu diye planlamistim ben
Ayyy erken mi geliyor ne? Sen zaten sezeryan planladıysa ol gitsin.
İkinci bebiss geliyor şaka maka
SAĞLIKLA KAVUŞUN BİRBİRİNİZE ARKADAŞIM KORKMA MERAK ETME KUZU KUCAĞINA GELDİĞİNDE BUNLARIN HEPSİ YALAN OLACAK
evet biraz erken ama senin paşa Tosun Paşa olmuş baksana annesi :)) maşallah onakorkma canım ne güzel bebişine kavuşacaksın öyle düşün
Ay eve ya yani aslında usgde 38 haftalığız karnıda 40doktor yeterince gelişmiş dedi Aslında normal istiyordm ama hayırlısı sezeryan olacaksada sancı falan olmadan olsun bari diyordm öyle olcak heralde
İnş ya Tabi heyecan korku karışık Allahım hayırlısını nasip etsin artık :)
Tosun yaaHayırlısıyla alırım inş kucağıma Heyecan tavan bendee
son günlerin tadını çıkar bencesoğuk falan demeden gezin tozun eşinle başbaşa son günleriniz doğumu hangi hastanede yapacaksın?
Evet ya miniminnoş bir kızımız daha geliyor topiğe :)AAA ERKEK DEĞİL KIZMIYMIŞ KIZ SENESİ BU YIL ANLAŞILAN
HAYIRLISI İLE DOĞSUN PRENSES CANIM
Evet canım :) kız çok bizde bitane de senin oluversin inşallahDegistiririm tabi kibu sene bana da bir prenses gelsin lütfennnn topigin prensesleri çoğalsın
SormaAmaaaan aramızda pek bi şakacı prenses varmış megersemmm. Hayırlı olsun.
Nasıl bi duygu bir ara anlatsana yeşimHastane şartlarında tek tek yazamıyorum kızlar :) bebişin kilosunu sormuştu birisi 3860 doğdu 100 gr zayıflamış bugün :) yarın evimize gidiyoruz inşallah sarılık vs bişey çıkmaz umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?