• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Amin canım :) rahat bir doğum geçirirsin inşallah. Ama çok korkma o kadar korkunç olsa biz ikinciye yeltenmezdik öyle düşün :KK66:
İnşallah canım.. Zaman unutturuyor yaşananları o yüzden tekrarına yelteniyoruz :)) bu yıl sanada bebiş gelir inşallaah ;)

İnşallah canım.. Zaman unutturuyor yaşananları o yüzden tekrarına yelteniyoruz :)) bu yıl sanada bebiş gelir inşallaah :KK66:

yok kız valla öyle değil. ben normal doğum yaptım ve doğumdan 2 gün sonra "kolaymış yahu ben tekrar olsa tekrar doğururum" dedim düşün:KK70:Allah veriyor kolayını merak etme ;) duana da amin diyorum en içten geleninden :KK48: dileyen herkesi bebeğine kavuştursun Rabbim. sana ve doğum bekleyen herkese de doğum anı ve sonrası için kolaylık ve güç versin...

Kizlar adetim bekledigimden kisa kesildi ve smdi de kahverengi akntm var aslnda akinti da degil. Su gibi sanki. Camasrima su damlamista kurumus gbi. Hic oyle olmazdi. Ve zaten hic 8 gun surmezdi. Hemde normalde 7 gun kan gelirdi biterken kahverngi. Smdi 3 4 gun sonra bile sadce kahverengi aknti oldu. Hemde kasiklarmda agri oldu sanki adet goruyorum gibi ama camasirim hep temizdi sadce peceteye akinti geliyordu. Hic ole birsey basima da gelmemisti. Bakiyorum camasirim tertemiz sadce peceteye geldi.. bugun de cok sivi gelince. Esimde hoplayip zipliyorsun acaba hamile kalicaktin da dusurdun mu dio. Ben adet olunca evde yaptgm spora geri donmustumde uzun oldu kusura bakmayin.. hala kasklarmda agri var ve basim da donuyor sanki.. acaba usutmekten midir

Merhaba arkadaşlar ben bugün hamile olduğumu ogrendi m beta HCG 497.3 çıktı adetimede 4 gün vardı daha normal mi bu değer

burayı yeni gördüm, hamileler hamile kalmak isteyenler hepsi bir arada daha güzelmiş
merhaba herkese :KK25:

Merhaba arkadaşlar ben bugün hamile olduğumu ogrendi m beta HCG 497.3 çıktı adetimede 4 gün vardı daha normal mi bu değer

değerin çok güzel bence

Pazartesi 08:30da sezeryan olacak.. Dua edin bana :)

dualarımız seninle canım Allah yardımcın olsun inşallah kolay bir doğum olur sağlıkla alırsın defne kızımızı kucağına :)) ondan sonra başlasın uykusuz günler geceler :))) topiğin ilk bebişi geliyorrrr :KK46::KK46::KK46:

burayı yeni gördüm, hamileler hamile kalmak isteyenler hepsi bir arada daha güzelmiş
merhaba herkese :KK25:

hoş geldinn :KK68: evet burda hepsi bir arada hatta düşünce aşamasında olanlar bile var:KK70::KK70:

Back