2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Canım siz ne kadar büyümüşsünüz böyleee. Biz de tam 20 haftalık olduk yolu yarıladık.

Cinsiyet tahmini yaptı mı doktorun?
Kocaman olduk lavin teyzesi. Ellerinden öper bebişim :)
Son gittiğimde ikili test için gitmiştim kendi doktorum bakmadı. Hatta cinsiyete bakar mısınız dedim baksam da göremem dedi.
Ense kalınlığına bakan radyolog da yüzüme bile bakmadı enseyi ölçü çekti gitti. Raporu hemşire bize verdi. Çok kötü bi kontroldü çok gerildim radyolog yüzünden. Tabi cinsiyet de öğrenemedim. Ama radyoloğun verdiği bir fotoğraftan iki kişi kız diye tahminde bulundu. Nıb teorisi diye bişey varmış. Öyle yani şimdilik belirsiz. Ocak sonu kontrolüm olacak o zaman öğrenirim umarım. Sen ne zaman öğrenmiştin?

Pazartesi 08:30da sezeryan olacak.. Dua edin bana :)

Canım hadi hayırlısı olsun, Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza aldırsın. tüm kalbimizle dualarımızla yanındayız tatlım ve bizde en az senin kadar Defne hanımı merakla bekliyoruz

Ben 12+4 tü sanırım büyük ihtimal kız dedi doktırum. Nub çıkıntısı açıkça ortadaydı. Eğer ultrasondan fotosunda nub görünüyorsa tahmin yapılabilir. Ama senin sanki erkekmiş gibi geliyo bana.

Kızlar ben doğurdum :) sabahı bekleyemedik,gece suyum geldi apar topar oldu. İkimizde iyiyiz çok şükür..

Ay çok şükür canıımmm . Çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün. Darısı bizlere artııkk

Kızlar ben doğurdum :) sabahı bekleyemedik,gece suyum geldi apar topar oldu. İkimizde iyiyiz çok şükür..

ayyyyy hadi hayırlısı olsun tatlım, Allah analı babalı büyütsün. Kendisinin gelmek istemesi de çok iyi olmuş bence, mis kokusunu çek bizim yerimize de içine. Darısı bizlerin başına

Canım bu arada vaktin olunca cevaplarsan sevinirim kac kilo doğdu defnecik malum kilo sorunumuz varya oyüzden merak ettim Ysmdfn

Günaydın Kızlar nasılsınız ?

Canım tebrık ederım senı sag salim kucagına almışsın .
Hamile olanların ve hamıle kalamayanların darısı basına ınsallah .

canımm gözünüz aydın Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Annesi doysun minik Defne kızın kokusuna inşallah. bizim yerimize de kokla kuzucuğu

merhaba hanımlar nasılsınız? ben çok yorgunum artık hiç uyuyamıyorum dinlenemiyorum, yeni yıl devrini yapmayı bekliyordum ayın 9 unda randevum var büyük olasılıkla çalışamaz raporunu alıcam artık. bu arada kızıma kapı süsü yaptım bakalım beğenecek misiniz?

Eklentiler

• image.jpeg
    33,6 KB · Görüntüleme: 41

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık :)) izne ayrılmak eminim sana iyi gelecek. doğuma da çok kalmadı zaten. name hanım gelmeden önce son hazırlıkları yapıp güzelce dinlenirsin son günlerinde

Tatlım bunu yeni görüyorum. Bursa görünen nub ise kız gibi evet ama kordon da olabilir tabii
Çok kötü çıktığı için sadece o topiğe koydum canım. Inşallah bundan sonra güzel fotoğrafları olursa gönül rahatlığıyla koyarım buraya da. Kız hayalleri kurmaya başladım bile :) babasının saçları uzun, büyüyünce babasının saçlarını örecek falan diye hayal kurruyorum
Bu arada o görünen kordon da olabilir çünkü yukarı bakıyo. Annem de pipi diyo ben sadece artık biran önce öğrenmek istiyorum

Canım hadi gözün aydın çok şükür sağ salim kavuştunuz. Darısı bizim başımıza. Topiğin ilk bebeği Defne adıyla yaşasın inşallah. Uzun sağlıklı ömürler dilerim.

Harika olmuş canım ellerine sağlık.

Tek tek yazamadım kızlar,darısı başınıza artık sağ salim kavuşun sizde bebişlerinize.. Hamile olmayanlarada allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah..
Sezeryan oldum ben,belden aşağısı uyuştu. Hiç korkmayın zor bişey yok

Hayırlı olsun canım :))) defne kuzumuzu kokla yerimize

aaa yeşim gözün aydın canım allah analı ve babalı büyütsün miniğini
normal doğum mu oldu bak korkuyordun ama nasilda güzel bir duygu dimi kuzuna kavuştun
sağlıkla büyüsün Defne kızımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…