- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
Kocaman olduk lavin teyzesi. Ellerinden öper bebişim :)Canım siz ne kadar büyümüşsünüz böyleee. Biz de tam 20 haftalık olduk yolu yarıladık.
Cinsiyet tahmini yaptı mı doktorun?
Pazartesi 08:30da sezeryan olacak.. Dua edin bana :)
Ben 12+4 tü sanırım büyük ihtimal kız dedi doktırum. Nub çıkıntısı açıkça ortadaydı. Eğer ultrasondan fotosunda nub görünüyorsa tahmin yapılabilir. Ama senin sanki erkekmiş gibi geliyo bana.Kocaman olduk lavin teyzesi. Ellerinden öper bebişim :)
Son gittiğimde ikili test için gitmiştim kendi doktorum bakmadı. Hatta cinsiyete bakar mısınız dedim baksam da göremem dedi.
Ense kalınlığına bakan radyolog da yüzüme bile bakmadı enseyi ölçü çekti gitti. Raporu hemşire bize verdi. Çok kötü bi kontroldü çok gerildim radyolog yüzünden. Tabi cinsiyet de öğrenemedim. Ama radyoloğun verdiği bir fotoğraftan iki kişi kız diye tahminde bulundu. Nıb teorisi diye bişey varmış. Öyle yani şimdilik belirsiz. Ocak sonu kontrolüm olacak o zaman öğrenirim umarım. Sen ne zaman öğrenmiştin?
Ultrason fotoğrafı çok kötü.Ben 12+4 tü sanırım büyük ihtimal kız dedi doktırum. Nub çıkıntısı açıkça ortadaydı. Eğer ultrasondan fotosunda nub görünüyorsa tahmin yapılabilir. Ama senin sanki erkekmiş gibi geliyo bana.
Çok sevindimm. Çok geçmiş olsun.Kızlar ben doğurdum :) sabahı bekleyemedik,gece suyum geldi apar topar oldu. İkimizde iyiyiz çok şükür..
Kızlar ben doğurdum :) sabahı bekleyemedik,gece suyum geldi apar topar oldu. İkimizde iyiyiz çok şükür..
Tatlım bunu yeni görüyorum. Bursa görünen nub ise kız gibi evet ama kordon da olabilir tabiiUltrason fotoğrafı çok kötü.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...egin-cinsiyeti.546451/page-1506#post-44303677
Aysonunda belli olur umarım. Ben de erkek hissediyorum ama ilk olacağı için hangisi olsa sevinirim :)
Kızlar ben doğurdum :) sabahı bekleyemedik,gece suyum geldi apar topar oldu. İkimizde iyiyiz çok şükür..
merhaba hanımlar nasılsınız? ben çok yorgunum artık hiç uyuyamıyorum dinlenemiyorum, yeni yıl devrini yapmayı bekliyordum ayın 9 unda randevum var büyük olasılıkla çalışamaz raporunu alıcam artık. bu arada kızıma kapı süsü yaptım bakalım beğenecek misiniz?
Çok kötü çıktığı için sadece o topiğe koydum canım. Inşallah bundan sonra güzel fotoğrafları olursa gönül rahatlığıyla koyarım buraya da. Kız hayalleri kurmaya başladım bile :) babasının saçları uzun, büyüyünce babasının saçlarını örecek falan diye hayal kurruyorumTatlım bunu yeni görüyorum. Bursa görünen nub ise kız gibi evet ama kordon da olabilir tabii
Canım hadi gözün aydın çok şükür sağ salim kavuştunuz. Darısı bizim başımıza. Topiğin ilk bebeği Defne adıyla yaşasın inşallah. Uzun sağlıklı ömürler dilerim.Kızlar ben doğurdum :) sabahı bekleyemedik,gece suyum geldi apar topar oldu. İkimizde iyiyiz çok şükür..
Harika olmuş canım ellerine sağlık.merhaba hanımlar nasılsınız? ben çok yorgunum artık hiç uyuyamıyorum dinlenemiyorum, yeni yıl devrini yapmayı bekliyordum ayın 9 unda randevum var büyük olasılıkla çalışamaz raporunu alıcam artık. bu arada kızıma kapı süsü yaptım bakalım beğenecek misiniz?
Hayırlı olsun canım :))) defne kuzumuzu kokla yerimizeTek tek yazamadım kızlar,darısı başınıza artık sağ salim kavuşun sizde bebişlerinize.. Hamile olmayanlarada allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah..
Sezeryan oldum ben,belden aşağısı uyuştu. Hiç korkmayın zor bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?