2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Günaydın kızlar,
Ysmdfn canım maşallah kızın seni yormamış, inceciksin :) benim bugün pek keyfim yok 1 haftadır şekerim çok yüksek, yediklerime de dikkat ediyorum neden böyle oldu anlamadım

Günaydın kızlar,
Ysmdfn canım maşallah kızın seni yormamış, inceciksin :) benim bugün pek keyfim yok 1 haftadır şekerim çok yüksek, yediklerime de dikkat ediyorum neden böyle oldu anlamadım
Bana göre pek ince değil ama neyse :)) neden yüksek canım şekerin ? Doktorun haberi var mı,sadece yediklerine dikkat etmekle olmuyor demekki insülin başlatmadı mı doktor ??

Bana göre pek ince değil ama neyse :)) neden yüksek canım şekerin ? Doktorun haberi var mı,sadece yediklerine dikkat etmekle olmuyor demekki insülin başlatmadı mı doktor ??

ben hamileliğimin başından beri sürekli kontrol ediyorum şekerimi normal seyrettiği için yükleme de yapmamıştık zaten ama son bir haftadır yükseldi şekerim bugün sabah 156yı gördüm açlıkta. nette okudum dönem dönem olabilirmiş böyle yükselmeler ama yine de keyfim kaçtı. benim hamileliğimde biraz büyük ve ağır geçiyor hareket kapasitemde giderek azalıyor ondan mı acaba?

Şeker ilerleyen haftalarda yükselir diye uyarmıştı doktorum. Bence doktorunla paylaş onunda bilgisi olsun en korktuğum şey şeker gebelikte.. Pilav,patates,hamur bunlarıda kes sadece sebzeye ve ete yönel.. Ocak annelerinde şekeri olan birisi 9 ayı sebzeyle geçirdi neredeyse.

merhaba kızlar sıze bırsey danısıcam 8 haftalık hamıleyım ve cok fazla mıde bulantılarım oluyor.sızın mıde bulantılarınız kacıncı haftasında gectı? ve mıde bulantılarınız ıcın bırsey kullandınızmı?

evet tatlım bende dikkat ediyordum ama canım önceki gün söylemesi ayıp tavuklu bezelye yemeği çekmişti onu yemiştim dünde patates yemeği istemişti onu yemiştim, hamileyim ben yaaa hiç mi birşey çekmesin şu canım :) bugün itibariyle tekrar başladım diyete

Canın çekince çatalın ucuyla tadına bak sadece.. Az kaldı doğumabaksana,sonra istediğini yersin.. Bebişe çok zararlı allah korusun.. Bikaç gün takip et bakalım normale döner zaten

Günaydın kızlar nasılsınız? Biz ve bebişim gayet iyiyiz. Ben öyle hissediyorum yani Topiği doğum heyecanı sarmış darısı bekleyenlerin başına

Canın çekince çatalın ucuyla tadına bak sadece.. Az kaldı doğumabaksana,sonra istediğini yersin.. Bebişe çok zararlı allah korusun.. Bikaç gün takip et bakalım normale döner zaten
canım sen çantanı hazırladın mı? neler aldın koydun şöyle bir özetle de benimde aklımda bulunsun

Günaydın kızlar nasılsınız? Biz ve bebişim gayet iyiyiz. Ben öyle hissediyorum yani Topiği doğum heyecanı sarmış darısı bekleyenlerin başına

darısı sizlerin başına tatlım, ne güzel kendini iyi hissetmen tüm hamileliğin böyle geçsin inşallah

Bırısı konuyla ılgılı yardımcı olabılırse sevınrım....

hayırlısı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. bulantılardan en çok çeken bendim sanırım bu başlıkta 5 kg verdim hatta o dönemde. doktorum beslenme konusunda serbest bıraktı beni o dönem şu faydalı bu faydalı zorla kendi ye demek yerine ne bulantılarını hafifletiyorsa onunla beslen demişti ki tuzlu çubuk kraker ve yoğurtlu makarna ile geçirdim ben ilk 4 ayımı. bu süre zarfında yurtdışına çıkma durumumuz oldu eşimle, orda çok zorda kalırsam kullanmam için zofer adlı bir ilaç önermişti. gerçekten iyi bir ilaçtı ama mümkün olduğunda kullanmaktan kaçındım. sanırım 20li haftalarıma doğru ancak hafifledi bulantılarım.

canım sen çantanı hazırladın mı? neler aldın koydun şöyle bir özetle de benimde aklımda bulunsun
Koca valiz oldu benimki :)) hastane bebekle ilgili herşeyi karşılıyor hiçbişey getirme dediler. Çıkarken giydirmek için bi takım,battaniye ve kalın kundak koydum. Kendimede banyo malzemeleri,makyaj malzemeleri,2 gecelik,1 pijama takımı,sütyen bolca çamaşır,süt sağma makinesi,göğüs ucu kremi,humana still tea(süt yapıcı çay) çıkarken giymek için kıyafet,ped,çorap,bebiş ve benim taçlarımız,bebişe biberon emzik koydum. Geceliklerin ince sabahlıkları var( askılı aldım gecelikleri ) ben bide üşürsem diye polar bi sabahlık koydum. Aklıma gelenler bunlar

Benim sadece 1 hafta bulandı ve geçti hiç istifra etmedim. Limonata ve çubuk kraker kuru pasta iyi geliyordu..

çok tesekkur ederım verdıgınız bılgıler ıcın R rzombie benımde rengım falan gectı hıc bırsey yıyemıyorum gercekten sabah aksam cıkartıyorum senın de cok uzun surmus suanda dahaıyı anlıyorum mıde bulantısı sorunları yasayanları ınsallah budonemı hızlı atlatırım ıse bıle gelesım gelmıyor hayata kustum resmen...

Benim 12 den sonra azalmaya başladı, 16. haftada geçti diyebilirim. Maalesef bulantı konusunda iyi örnek değilim.

Bende ayrıca mide yanması da vardı, kusarken yemek borumu yaktım birkaç kere de.

Ben süt sağma makinası ne kadar gerekli kararsız kaldım, sen bir kullan bakalım yorumlarına göre ben de alıp almayacağıma karar vereyimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…