Aaaaa geçmiş olsun. Tedavi mi oluyorsun şimdi?mide rahatsızlıgım var canım korunmaya yeniden başladımm
Ben kondomdan rahatsız oluyorum. Doğumdan sonra ilk regl dönemine kadar öyle idare edicez artık,regl oluncada spiral taktırırım heralde.Canım biz 2 yıl bebek istemedik. Bu surede de eşim korundu hep. Risk barındıran hiçbir olay yasamadik. Doğru kullanılırsa kondom ℅ 100 e yakın koruyor yanii
Himmmm anladım canım. Hele bi o günler gelsin seçenekleri degerlendirirsiniz.Ben kondomdan rahatsız oluyorum. Doğumdan sonra ilk regl dönemine kadar öyle idare edicez artık,regl oluncada spiral taktırırım heralde.
Aaaaa geçmiş olsun. Tedavi mi oluyorsun şimdi?
Endoskopi olucak bilmiyorum ne çıkıcak.. Kusuyorum sürekli nedensiz..
Allah şifa versin canımmm. Teyzem de böyle bir dönem geçirdi, çok kilo verdi o zamanlar ama çok şükür iyileşti, inşallah sen de iyileşeceksin.
Çalışıyor musun peki şimdi?
Geçmiş olsun canım. Umarım önemli bişey değildirevet çalışıyorum canım. Mide mikrobundan şüphelendiler bi doktor stresten dedi. Digeri ülser başlangıcı dedi.. Bakalım ne olacak. Endoskopi herşeyi açıga çıkartcak.. Hergün kusmuyorum ama haftada bir kusuyorum oda 2-3 gün etkisi sürüyo agzıma lokma alamıyorum bazen 10 günde bir oluyor.. Korkuyorumda kötü bişey çıkcak diyee
Himmmm anladım canım. Hele bi o günler gelsin seçenekleri degerlendirirsiniz.
evet çalışıyorum canım. Mide mikrobundan şüphelendiler bi doktor stresten dedi. Digeri ülser başlangıcı dedi.. Bakalım ne olacak. Endoskopi herşeyi açıga çıkartcak.. Hergün kusmuyorum ama haftada bir kusuyorum oda 2-3 gün etkisi sürüyo agzıma lokma alamıyorum bazen 10 günde bir oluyor.. Korkuyorumda kötü bişey çıkcak diyee
Şükür iyiyiz canım. Sen nasılsın?lavincim nasıl gidiyor :) hamişlik nasılsınız_?
Rahim büyümesinden olabilir canım,bendede oluyordu korkuyordum ne bu diye.. Şimdide regl ağrısı gibi oluyorSol kasığımda bir ağrı var hatunlar daha doğrusu hassasiyet diyeyim dokununca acıyor sağda yok, kasık fıtığı filan olmasın ?
30 agustosta endoskopi yazarım cvanım.. Umarım çıkmaz..@__ATALANTE geçmiş olsun canım ne zaman endoskopi
sonucu yaz muhakkak inş bişey çıkmayacaktır
O zaten oluyor ama tek taraflı olunca korktum canımRahim büyümesinden olabilir canım,bendede oluyordu korkuyordum ne bu diye.. Şimdide regl ağrısı gibi oluyor
Geçti mi peki ?O zaten oluyor ama tek taraflı olunca korktum canım
Ağrı yok ama dokununca acıyorGeçti mi peki ?
Bugün de pazartesiGünaydın hanımlar nasılsınız? biz çok iyiyizzzz çünkü bugün CUMAAAAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?