Bendede belirti yok az bi büyüme var,birazda uçlarda koyulaşma. Galiba o yüzdende gerek görmüyorum kreme. Dediğin gibi kişisel bu durumlar.. İnşallah hemen gelir sütüm..Şöyle üstten üstten sürerizzz:)
Ya tabi ama benim göğüs uçlarım şimdiden kabuklanmaya, genişlemeye başladı. Üstelik hiç göğüs ucum yoktur. bebe yağı, vazelin falan sürüyorum yoksa kaşıntıdan duramam. Kişisel durumlar etkili sanırım bu konuda da.
Annemin 40 gün ancak sütü gelmiş, biz hep aç kalırmışız da mamaya geçermiş. Annem 9 ay hamilelikte ne göğsüm büyüdü, ne de damarlandı dedi. Benimki erken reaksiyon gösteriyor diye seviniyorum ama süt durumu ne olur yine de bilmiyorum.
Ne olur ne olmaz sürmeyeyim ben şimdilik :) erken doğurmaktan korkuyorum az kaldı.. Okudum hep bunları ama uygulamada nasıl olacak bakalım :)) bende daha süt fln yok,sütümmü olmayacak acabaasüt sağma makinası aldım,ilk etapta gelmezse onunla zorlayacağım. Sonrada sık sık boşaltmak gerekiyormuş zaten
Şöyle üstten üstten sürerizzz:)
Ya tabi ama benim göğüs uçlarım şimdiden kabuklanmaya, genişlemeye başladı. Üstelik hiç göğüs ucum yoktur. bebe yağı, vazelin falan sürüyorum yoksa kaşıntıdan duramam. Kişisel durumlar etkili sanırım bu konuda da.
Annemin 40 gün ancak sütü gelmiş, biz hep aç kalırmışız da mamaya geçermiş. Annem 9 ay hamilelikte ne göğsüm büyüdü, ne de damarlandı dedi. Benimki erken reaksiyon gösteriyor diye seviniyorum ama süt durumu ne olur yine de bilmiyorum.
Uçlarda krem gibi bişey oluyor ama katı sarımtrak bişey. Ben süt akacak sanıyorum :)) bol bol süt olur inşallah minnoşa :)hiç öyle düşünme benim de sütüm doğum öncesi geldi ama öyle akan bir süt değildi. belki senin de var fark etmiyorsun. göğüs ucunun rengi tuhaflaşıyor gibi oluyor mesela. hafif tırnağının ucuyla sağa sola itttirince krem rengine benzer tane tane bir şeyler geliyor eline. oraya kadar çıkıp orda kuruyup sertleşmiş sütler onlar :) benim göğüslerim devasa bir hal almış olmalarına rağmen öyle şırıl şırıl akan sütüm olmadı hiç. göğüs pedleri falan almıştım bir sürü hiç kullanmadım akmadığı için. ama oğlana yetti çok şükür. iri meme=bol süt değil yani
belli olmuyor işte canım. inşallah bol bol sütünüz olur ikinizin de bebişlere yarar :) benim damarlanma ve büyüme daha gebelik testi yapmadan önce başlamıştı :))
Ne olur ne olmaz sürmeyeyim ben şimdilik :) erken doğurmaktan korkuyorum az kaldı.. Okudum hep bunları ama uygulamada nasıl olacak bakalım :)) bende daha süt fln yok,sütümmü olmayacak acabaasüt sağma makinası aldım,ilk etapta gelmezse onunla zorlayacağım. Sonrada sık sık boşaltmak gerekiyormuş zaten
Gebeliğin son ayında göğüs ucu kremi kullanmak gerekiyormuş. Pek çok yerde öyle okudum. Doğum sonrası yara olmasın diye. Sen de bir araştır istersen.
AKMAZ EMMEDEN AMMA MEMENLE OYNAMA CANIM RAHİMLE BAĞLANTILI DOĞUMU BAŞLATABİLİRUçlarda krem gibi bişey oluyor ama katı sarımtrak bişey. Ben süt akacak sanıyorum :)) bol bol süt olur inşallah minnoşa :)
Bunu ben de forumda bir yerde okudum. Yazanlar da hep işe yarıyor diyordu. Aklımda bulunsun.CANIM BENİM ANNEM KOCA KARI İŞİ DENİLECEK BİRŞEY YAPTI DUYMUŞ BÜYÜKLERDEN KURU SOĞANI DOĞUMDAN SONRA İKİYE BÖLÜP MEME BAŞLARIMA OVARAK SÜRDÜ SONRA ILIK BEZLE SİLDİ BEN OĞLANI ÖYLE EMZİRDİM HİÇ MEME YARASI OLAYI YAŞAMADIM BEN ONDAN MI YOKSA BÜNYEMDEN Mİ OLDU BİLMEDİM BİLGİNİZE
CNTRM KATILIYORUM İRİ GÖĞÜS BOL SÜT ANLAMINA GELMİYOR BENİM MEMELER KÜÇÜCÜK YATINDA SIRT ÜSTÜ KAYBOLACAK KÜÇÜK 22 AY EMZİRDİM HALA ÖYLEhiç öyle düşünme benim de sütüm doğum öncesi geldi ama öyle akan bir süt değildi. belki senin de var fark etmiyorsun. göğüs ucunun rengi tuhaflaşıyor gibi oluyor mesela. hafif tırnağının ucuyla sağa sola itttirince krem rengine benzer tane tane bir şeyler geliyor eline. oraya kadar çıkıp orda kuruyup sertleşmiş sütler onlar :) benim göğüslerim devasa bir hal almış olmalarına rağmen öyle şırıl şırıl akan sütüm olmadı hiç. göğüs pedleri falan almıştım bir sürü hiç kullanmadım akmadığı için. ama oğlana yetti çok şükür. iri meme=bol süt değil yani
belli olmuyor işte canım. inşallah bol bol sütünüz olur ikinizin de bebişlere yarar :) benim damarlanma ve büyüme daha gebelik testi yapmadan önce başlamıştı :))
Yok hiç dokunmuyorum,korkudan krem bile sürmüyorum :)) soğanı bende duydum yaparım doğumdan sonra işe yarar inşallah.. Ay bu hamilelik ne zormuş,her an bi stresAKMAZ EMMEDEN AMMA MEMENLE OYNAMA CANIM RAHİMLE BAĞLANTILI DOĞUMU BAŞLATABİLİR
Uçlarda krem gibi bişey oluyor ama katı sarımtrak bişey. Ben süt akacak sanıyorum :)) bol bol süt olur inşallah minnoşa :)
CNTRM KATILIYORUM İRİ GÖĞÜS BOL SÜT ANLAMINA GELMİYOR BENİM MEMELER KÜÇÜCÜK YATINDA SIRT ÜSTÜ KAYBOLACAK KÜÇÜK 22 AY EMZİRDİM HALA ÖYLE
normalde benim de küçük ama hamilelikte çok büyüdüler. 75'ten 90'a çıktım beden olarak... çocuk emmeden göğsümden süt aksın hiç bilmem. bir gün bile emzirmesem o göğüsler çatlayacak kıvama gelmezdi eminim. ama oğlana yetti çok şükür 6 ay sadece anne sütü devamında da 14. aya kadar emzirdim. sadece geceleri emiyordu 9-10 aydan sonra. yatağımızı ayırınca 14. ayda o da bitti...
Aa o bende de oluyor süt müymüş :OUçlarda krem gibi bişey oluyor ama katı sarımtrak bişey. Ben süt akacak sanıyorum :)) bol bol süt olur inşallah minnoşa :)
Ben de niye böyle oluyor diyorum iltihap filan sanıyorum bende şimdi oluyor canım o benim de memelerim küçük umarım çok sütüm olurhiç öyle düşünme benim de sütüm doğum öncesi geldi ama öyle akan bir süt değildi. belki senin de var fark etmiyorsun. göğüs ucunun rengi tuhaflaşıyor gibi oluyor mesela. hafif tırnağının ucuyla sağa sola itttirince krem rengine benzer tane tane bir şeyler geliyor eline. oraya kadar çıkıp orda kuruyup sertleşmiş sütler onlar :) benim göğüslerim devasa bir hal almış olmalarına rağmen öyle şırıl şırıl akan sütüm olmadı hiç. göğüs pedleri falan almıştım bir sürü hiç kullanmadım akmadığı için. ama oğlana yetti çok şükür. iri meme=bol süt değil yani
Sütmüş :) bize sıvı süt lazım benimki henüz katı kıvamda :))Aa o bende de oluyor süt müymüş :O
canım sen ikinciyi mi düşünüyorsun burada görünce şaşırdım yahu
Ben de niye böyle oluyor diyorum iltihap filan sanıyorum bende şimdi oluyor canım o benim de memelerim küçük umarım çok sütüm olur
Sütmüş :) bize sıvı süt lazım benimki henüz katı kıvamda :))
geçen yıl düşünüyordum o zaman açmıştım topiği ama kısmet olmadı. bu yıl fazladan bir kaza bela gelmezse düşünüyorum inşallah :) hayırdır senin ne işin oldu bizim topikle yoksa sen de mi başladın artık düşünmeye
umarım olur canım ama bu kadar erken gelmesine şaşırdım doğrusu :) prolaktin epey yüksek demek ki sende :) maşallah maşallah bebik gelince de bol bol olur umarım doyurur minnoşu
o aslında sıvı canım ucunda kuruduğu için öyle katı kıvamda görüyorsun. ben senin haftandayken emin olmak için sıkmıştım göğüs ucumu ardından sıvısı gelmeye başlıyor ama çok sıkmadım tabi kolostrum o. en faydalı süt. ziyan etmemek lazım daha bebek bile gelmeden
bu arada benim hala sütüm var ama akacak kadar değil ancak ucunda duruyor kuru kuru banyoya girdikçe temizliyorum sonra yine oluşuyor :)))
Meraklandım ama sıkmamam lazım :) sendede ne süt üretimi varmış :)) nezaman bıraktı emmeyi seninki ? Niye bitmiyor bu süt :))geçen yıl düşünüyordum o zaman açmıştım topiği ama kısmet olmadı. bu yıl fazladan bir kaza bela gelmezse düşünüyorum inşallah :) hayırdır senin ne işin oldu bizim topikle yoksa sen de mi başladın artık düşünmeye
umarım olur canım ama bu kadar erken gelmesine şaşırdım doğrusu :) prolaktin epey yüksek demek ki sende :) maşallah maşallah bebik gelince de bol bol olur umarım doyurur minnoşu
o aslında sıvı canım ucunda kuruduğu için öyle katı kıvamda görüyorsun. ben senin haftandayken emin olmak için sıkmıştım göğüs ucumu ardından sıvısı gelmeye başlıyor ama çok sıkmadım tabi kolostrum o. en faydalı süt. ziyan etmemek lazım daha bebek bile gelmeden
bu arada benim hala sütüm var ama akacak kadar değil ancak ucunda duruyor kuru kuru banyoya girdikçe temizliyorum sonra yine oluşuyor :)))
Hadi insallah canım Benim..
Yok dün esim. Geç geldi de sıkıntıdan forum forum topik topik gezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?