- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
sağol lavincim. gün sayıyorum resmen. inşallah dediğin gibi olur.İnşallah bu kaygılanmalarıb hepsi boş çıkacak ve çok sağlıklı bir bebeğin olacak canımmm. İçine kötü hislerin gelmesine izin verme.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol lavincim. gün sayıyorum resmen. inşallah dediğin gibi olur.İnşallah bu kaygılanmalarıb hepsi boş çıkacak ve çok sağlıklı bir bebeğin olacak canımmm. İçine kötü hislerin gelmesine izin verme.
ben de yaptırcam canım sonuçta ne olursa olsun bilmek öğrenmek lazım. aslında kendimizi boşuna geriyoruz böyle testlerle ama napalım başka çare yokşu tarama testleri herkesin kafasını karıştırıyor aslında. oğlumda ben de yaptırdım. yine olsa yine yaptırırım ama ben de kürtaj kısmına sıcak bakmıyorum. sadece olasılıkları önceden bilmek daha makul geliyor bana. çünkü özel çocuklar özel sorumluluk ve bakım gerektiriyor. önceden bilip kendimi bu duruma hazırlamak isterim ben.
Benim gün kavramı kalmadı artık hergün sendromluyum :)) ters dönmüş kaplumbağa gibi debeleniyorumgünaydın kızlar, yeni hafta yeni sendromlar offff sevemedim şu pazartesiyi bir türlü
Benim gün kavramı kalmadı artık hergün sendromluyum :)) ters dönmüş kaplumbağa gibi debeleniyorum
Uyuyamıyorum gece bi çıldırıyor benimki canım yanıyor resmen.. Bide korkuyorum acaba doğuruyor muyum diye sonrada uykum kaçıyor,öyle değişik haller içindeyiz :)hayırdır tatlım yeni hal ve hareketler mi var bebişte ?
Uyuyamıyorum gece bi çıldırıyor benimki canım yanıyor resmen.. Bide korkuyorum acaba doğuruyor muyum diye sonrada uykum kaçıyor,öyle değişik haller içindeyiz :)
37de mi ayrılacaksın işten ? Ben iyi ki 32de bıraktım diyorum.. 37ye kadar dayanamazdım. 35ten sonrası zor gerçekten.. Dikkat et işte aman yapma bi hata :) her hafta gidiyorum artık canım. Geçen haftasonu gitmiştim,bu hafta cuma gideceğim inşallahbende öyleyim canım, uykusuz geliyorum işe bir gün bir hata yapacam dönüşü olmayacak diye korkuyorum valla. Senin doktor kontrolün ne zaman?
Ben de 32 de ayrılacağım ama elimde olsa 30 u bile beklemezdim37de mi ayrılacaksın işten ? Ben iyi ki 32de bıraktım diyorum.. 37ye kadar dayanamazdım. 35ten sonrası zor gerçekten.. Dikkat et işte aman yapma bi hata :) her hafta gidiyorum artık canım. Geçen haftasonu gitmiştim,bu hafta cuma gideceğim inşallah
37de mi ayrılacaksın işten ? Ben iyi ki 32de bıraktım diyorum.. 37ye kadar dayanamazdım. 35ten sonrası zor gerçekten.. Dikkat et işte aman yapma bi hata :) her hafta gidiyorum artık canım. Geçen haftasonu gitmiştim,bu hafta cuma gideceğim inşallah
Ayrıl canım ayrıll,keşke hamilelik boyunca çalışmasak.. 30dan sonrası gerçekten zor hele 35ten sonrası ayrı bi dünya :) napalım artık bebişler için katlanacağızBen de 32 de ayrılacağım ama elimde olsa 30 u bile beklemezdim
Zor geliyorsa eğer kullan canım hakkını.. Daha uzun süre bebekle evde kalmak için beklenebilir aslında 37ye kadar ama ben yapamazmışım.. Araba bile kullanamıyorım artık göbek dayanıyor direksiyona,ne işim var işte :)) evdede birsürü iş oluyor bebekle ilgili ve insan gerçekten yoruluyor yapamıyor..çarşamba günü randevum var benimde çalışabilir raporu almak için. aslında hiç halim yok da bankalarda uzun süreli izinler sıkıntı o yüzden mümkün olduğunca geç ayrılayım doğum iznine diyorum sonrasında da birikmiş yıllık izinler belki bir heyet raporu falan 6 ayı yanında tamamlayayım istiyorum. ama o kadar ağırlaştım ki nasıl dayanırım bilmiyorum
Sabah akşam ben de senin gibi kafama göre yağlanıyorum. şimdilik bio oil ve bebe yağı sürüyorum. Bu aralar bel ve kalça bölgem kaşınıyor oralara yoğunlaşacağım._Lavin_ bu arada bol bol yağlan kremlen canım.. Artık göbek gerilmeye başlamıştır sendede. Mustela kullanıyorum ben,kakao ve badem yağı arada bir bio oil kafama göre sürüyorum devamlı çok şükür şimdilik çatlamadım 2-3 hafta daha kazasız atlarım inşallah.. Aklıma gelmişken söyleyeyim dedim :)
Ben göbek harici hiçbiyere sürmedim. Bio oile yeni başladım sayılır ama sevdim.. Göbeği yağladıktan sonra elimde kalan yağı ziyan etmiyim diye bacaklara sürüyorum okadarSabah akşam ben de senin gibi kafama göre yağlanıyorum. şimdilik bio oil ve bebe yağı sürüyorum. Bu aralar bel ve kalça bölgem kaşınıyor oralara yoğunlaşacağım.
Benim ram bacak başlangıcında ergenlik döneminden kalma ince çatlaklar var. demek ki yatkınım dedim. Bu kaşıntıya da çatlama belirtisi diyotlar yoksa aklıma gelmezdi.Ben göbek harici hiçbiyere sürmedim. Bio oile yeni başladım sayılır ama sevdim.. Göbeği yağladıktan sonra elimde kalan yağı ziyan etmiyim diye bacaklara sürüyorum okadar