• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

kızlar bugun karnım taş gibi oluyor sürekli sertleşiyor, hemen göğsümün altında birde kasığımın orda sertleşme var. bu da biraz batar sancı gibi yapıyor, böyle olması normal mi ki?

Sertleşme normal canım ama sancıyı bilemedim.

Kendini hazır hissettiğin zaman başlarsınız canım kolay değil elbet bir can kaybettin. Bu canı elinden tutup gezdirmemis olman onun için uzulmeyecegin anlamına gelmiyor ki.. kim bilir neler yaşadın yaşıyorsun içinde. Allah önce sabır güç versin sonra da sağlıkla kucağına alacağın bebeğin gelsin inşallah
amin canım sağol güzel dileklerin için, Allah hayırlısını versin. :KK200::KK200::KK200:

canım benim kolay mı. benim durum seninkinin yanında çok basit kalıyor. 7 haftalıkken kaybetmiştim, yenisi de karnımda. ona rağmen hala ağlıyorum giden bebeğime. Allah sana dayanman için güç kuvvet versin inşallah. İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıkla kucağına alırsın ilaç gibi gelecek sana miniğin.
sağol tatlım, hayırlısı olsun inşallah... sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini. kaygılarım var. bilmiyorum hazır mıyım?

Üzülmen çok normal arkadaşım, kolay bir şey değil kesinlikle. Ama inşallah sağlıkla acılarını dindirecek evlatların olacak. Onlar için tekrar güçlü olup hayatına devam ediyorsun ya zaten.
inşallah canım. hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun.

ya aslında bende erken olduğunu düşünüyorum ama çevrem çok baskı yapıyo eşimde istiyo bilmiyorum ya
Yaşın daha çok küçük.. Sana en büyük tavsiyem hayatının kurallarını sen belirle ve çevrendekiler her kimse hayatın hakkında yorum yapmalarına müsade etne.. Milletin özel hayatına karışma lüksünü nerden buluyorlar anlamıyorum.. Bu konu sadece eşin ve seni ilgilendirir 3. Kişilere söz hakkı tanıma..

Ysmdfn Ysmdfn kuzum ne işin var senin bu saatte ayakta :) küçük hanım uyutmadı mı yoksa:KK46:

Yaşın daha çok küçük.. Sana en büyük tavsiyem hayatının kurallarını sen belirle ve çevrendekiler her kimse hayatın hakkında yorum yapmalarına müsade etne.. Milletin özel hayatına karışma lüksünü nerden buluyorlar anlamıyorum.. Bu konu sadece eşin ve seni ilgilendirir 3. Kişilere söz hakkı tanıma..
peki teşekkür ederim :)

Ysmdfn Ysmdfn kuzum ne işin var senin bu saatte ayakta :) küçük hanım uyutmadı mı yoksa:KK46:
Doğuruyorum sandım gece :) bi kasılmalar vardı ama anlayamadım,minnoşta vurunca acıyla birleşiyor bide başı aşşağı dönmüş artık oraya baskı yapıyor.. Yatıyorum yatamıyorum kıvranıyorum :) zor bi geceydi,sonra sızmışım :))

merhabalar hanımlar

Yeşim çok normal canım yaşadığın süreç doğuma kadar ara ara olacak bu tarz sıkıntıların

merhabalar hanımlar

Yeşim çok normal canım yaşadığın süreç doğuma kadar ara ara olacak bu tarz sıkıntıların
O kasılmayla beraber bebekte vurunca çok kötü bişey oluyor,sancı heralde bu doğuruyorum dedim :) sabah baktım bişey yok demekki normalmiş dedim :)) 2 hafta daha sıkayım dişimi sonrası allah kerim :))

günaydınlar,

Sertleşme normal canım ama sancıyı bilemedim.
dün mesai biter bitmez doktorumu aradım, işe gidip gitmediğimi bugun yorulup yorulmadığımı sordu ona istinaden istersen evde uzanarak biraz dinlen eğer yine devam ederse sancıların ara beni acilde buluşalım dedi. eve gider gitmez hemen yattım, bacağımın arasına karnımın altına yastığımı sıkıştırdım karnım bir gevşedi küçük hanım bir hareketlere başladı sanırım keyfi geldi :) çok şükür sonrasında bende 1 saat falan kestirince ağrı sancı karnımdaki sertleşme geçti gitti. 37.haftaya kadar çalışmak istiyorum ama bakalım nasıl olacak böyle...

Doğuruyorum sandım gece :) bi kasılmalar vardı ama anlayamadım,minnoşta vurunca acıyla birleşiyor bide başı aşşağı dönmüş artık oraya baskı yapıyor.. Yatıyorum yatamıyorum kıvranıyorum :) zor bi geceydi,sonra sızmışım :))

Kıyamam canım ya ben doğum anina kadar sancı hissetmemistim ama olabiliyormus son haftalarda oyle durumlarda dinlenmeye çalış elinden geldiğince. Minik yaramaz heyecan yasatmis anneye :))

günaydınlar,

dün mesai biter bitmez doktorumu aradım, işe gidip gitmediğimi bugun yorulup yorulmadığımı sordu ona istinaden istersen evde uzanarak biraz dinlen eğer yine devam ederse sancıların ara beni acilde buluşalım dedi. eve gider gitmez hemen yattım, bacağımın arasına karnımın altına yastığımı sıkıştırdım karnım bir gevşedi küçük hanım bir hareketlere başladı sanırım keyfi geldi :) çok şükür sonrasında bende 1 saat falan kestirince ağrı sancı karnımdaki sertleşme geçti gitti. 37.haftaya kadar çalışmak istiyorum ama bakalım nasıl olacak böyle...

Dinlenince geçiyorsa yalancı sancı diyorlar zaten. Eve gidince iş yapmayacaksin o zaman canım dinleneceksin bol bol. Umarım çalışabilirsin canım ama olmazsa da olmaz yapacak bir şey yok.

Kıyamam canım ya ben doğum anina kadar sancı hissetmemistim ama olabiliyormus son haftalarda oyle durumlarda dinlenmeye çalış elinden geldiğince. Minik yaramaz heyecan yasatmis anneye :))
Minnoş diyesim gelmiyor artık canavar gibi bişey :) son ayda olması normal diyolar ama hayırlısı artık en fazla doğururum napayım :))

Minnoş diyesim gelmiyor artık canavar gibi bişey :) son ayda olması normal diyolar ama hayırlısı artık en fazla doğururum napayım :))

şimdi canavar gibi geliyor karnın büyüyünce :) ellerine bir gelsin de nasıl minnoş göreceksin :KK46: arkadaşımın bebeği var 40 günlük falan. öyle minik geliyor ki bana oyuncak gibi ile değil kedi yavrusu sanki mübarek:nazar: benimki büyüyünce unutmuşum minik bebeği :) yusuf dokunamadı korktu o kadar minik olunca:KK48: hem dur daha doğurma 2-3 hafta daha dursun içerde büyüsün kız kıyamam

şimdi canavar gibi geliyor karnın büyüyünce :) ellerine bir gelsin de nasıl minnoş göreceksin :KK46: arkadaşımın bebeği var 40 günlük falan. öyle minik geliyor ki bana oyuncak gibi ile değil kedi yavrusu sanki mübarek:nazar: benimki büyüyünce unutmuşum minik bebeği :) yusuf dokunamadı korktu o kadar minik olunca:KK48: hem dur daha doğurma 2-3 hafta daha dursun içerde büyüsün kız kıyamam
Minnacıkk ama etkisi büyük :) beklesin biraz daha tabi aceleye gerek yok :)) bende dokunamam heralde az büyüsün ;)

Back