• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Evet canım söküldüğü, tam kırmızıya döndüğü günü sayıyorum. Yoksa adetimin başı sonu 15 günü bulurdu sanırım:)
benim de 8 günü buluyo.. 3-4 gün sökülme 2-3 gün tam kan 2 gün yine kahve akıntı
hep akıntıyı ilk gün saydım ben hata etmişim :KK45:

Canım benim kismetten öteye gidemiyoruz maalesef Allah bundan sonraki hamileliklerinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Korunmaniz bitti mi başladınız mı tekrar denemeye
sağol tatlım, yok canım daha karar veremedim:((( hayırlısı olsun hazır hissedip hissetmediğimi bilemiyorum çok yıpratıcı oldu:/

İyiyiz şükür canım. Seni sormalı sen nasılsın???
ben de iyiym canım, sadece bir hüzün çöktü içime kabullenmiştim ama bebeğim yaşasaydı 39. hft bitmiş olacaktı bugün ve gün sayıyor olacaktım o hüzünlendirdi beni. hakkımızda hayırlısı olsun kısmet herşey:)

ben de iyiym canım, sadece bir hüzün çöktü içime kabullenmiştim ama bebeğim yaşasaydı 39. hft bitmiş olacaktı bugün ve gün sayıyor olacaktım o hüzünlendirdi beni. hakkımızda hayırlısı olsun kısmet herşey:)

Üzülmen çok normal arkadaşım, kolay bir şey değil kesinlikle. Ama inşallah sağlıkla acılarını dindirecek evlatların olacak. Onlar için tekrar güçlü olup hayatına devam ediyorsun ya zaten.

canım benim kolay mı. benim durum seninkinin yanında çok basit kalıyor. 7 haftalıkken kaybetmiştim, yenisi de karnımda. ona rağmen hala ağlıyorum giden bebeğime. Allah sana dayanman için güç kuvvet versin inşallah. İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıkla kucağına alırsın ilaç gibi gelecek sana miniğin.

Yeşim bizim gelin ile aynı idiydiniz o sezeryan düşünüyor dr 24-27 arası gün seç gel demiş gelinımıze
Bende sezeryan istiyorum,ama sancım gelince olacak benimki. Son ana kadar beklesin diyor doktorum.. Çok bunaldım dersen alırım 38den sonra dedi :))

sağol tatlım, yok canım daha karar veremedim:KK43:(( hayırlısı olsun hazır hissedip hissetmediğimi bilemiyorum çok yıpratıcı oldu:/

Kendini hazır hissettiğin zaman başlarsınız canım kolay değil elbet bir can kaybettin. Bu canı elinden tutup gezdirmemis olman onun için uzulmeyecegin anlamına gelmiyor ki.. kim bilir neler yaşadın yaşıyorsun içinde. Allah önce sabır güç versin sonra da sağlıkla kucağına alacağın bebeğin gelsin inşallah

meraba kızlar ben 22 yaşındayım 3 aylık evliyim sizlerin fikirlerini almak istiyorum sizce anne olmak için erken mi evliliğin tadını mı çıkarmalı biraz daha bekleyim mi yoksa hiç beklemiyim mi çok kararsızım

çok sağol lavincim doktoru da arayıp soracaktım ama yaşayan birinden duymak çok iyi oldu
adetin ilk günü olarak sökülme gününü mü sayıyosun sen acaba?

Canım doktor banada tam söküldüğün günü baz al demişti.

Canım doktor banada tam söküldüğün günü baz al demişti.
doktorumu aradım lekelenmeyi ilk gün sayıp 4. 5. güne kadar gelebilirsin dedi
şaşırdım valla.. ama hemen hemen tam sökülmenin 2. gününe falan geliyo o da.. aynı kapıya çıkıyo olabilir

şaşırdım valla.. ama hemen hemen tam sökülmenin 2. gününe falan geliyo o da.. aynı kapıya çıkıyo olabilir

aynen ikiside aynı şeye çıkıcak .sıkıntı olmuyor demekki

meraba kızlar ben 22 yaşındayım 3 aylık evliyim sizlerin fikirlerini almak istiyorum sizce anne olmak için erken mi evliliğin tadını mı çıkarmalı biraz daha bekleyim mi yoksa hiç beklemiyim mi çok kararsızım
Ne zorun var canım yaa,en az 5 yıl düşünmem senin yerinde olsam :) 3 aylık evlisin daha dur bismillah :)

ya aslında bende erken olduğunu düşünüyorum ama çevrem çok baskı yapıyo eşimde istiyo bilmiyorum ya
bence de erken canım. çevreni boşver onlar baskı yapar. on çocuğun olasa onbirinci için yine baskı yapar:KK70:
derdini onlar çekmeyecek sonuçta. iki sevip çekip gidecekler. sen kendin ne zaman hazır hissedersen o zaman yap. eşler de hep ister, daha erken diye çocuk istemeyen eş görmedim bugüne kadar. sen kendine göre karar ver mutlaka.

Kime gideceksin canım merak ettim :))

kızlar bugun karnım taş gibi oluyor sürekli sertleşiyor, hemen göğsümün altında birde kasığımın orda sertleşme var. bu da biraz batar sancı gibi yapıyor, böyle olması normal mi ki?

özlem hanıma gittim ya hep onu arayıp sordum
ama medianka indirimli avukatlara, tahlilleri oraya mı yaptırsam diye kararsızım

Öyle yaptır bence canım özlem hanım pek takilmiyor o konulara tanıdığım kadarıyla. Niye boşuna fazladan para veresin ki orda indirimli yaparlarken

Back