benim de 8 günü buluyo.. 3-4 gün sökülme 2-3 gün tam kan 2 gün yine kahve akıntıEvet canım söküldüğü, tam kırmızıya döndüğü günü sayıyorum. Yoksa adetimin başı sonu 15 günü bulurdu sanırım:)
sağol tatlım, yok canım daha karar veremedimCanım benim kismetten öteye gidemiyoruz maalesef Allah bundan sonraki hamileliklerinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Korunmaniz bitti mi başladınız mı tekrar denemeye
sana demedim onu lavinim. sen anladın beni sıkıntı yok.Tombikim ben seni yanlış anlamadım ki
ben de iyiym canım, sadece bir hüzün çöktü içime kabullenmiştim ama bebeğim yaşasaydı 39. hft bitmiş olacaktı bugün ve gün sayıyor olacaktım o hüzünlendirdi beni. hakkımızda hayırlısı olsun kısmet herşey:)İyiyiz şükür canım. Seni sormalı sen nasılsın???
ben de iyiym canım, sadece bir hüzün çöktü içime kabullenmiştim ama bebeğim yaşasaydı 39. hft bitmiş olacaktı bugün ve gün sayıyor olacaktım o hüzünlendirdi beni. hakkımızda hayırlısı olsun kısmet herşey:)
canım benim kolay mı. benim durum seninkinin yanında çok basit kalıyor. 7 haftalıkken kaybetmiştim, yenisi de karnımda. ona rağmen hala ağlıyorum giden bebeğime. Allah sana dayanman için güç kuvvet versin inşallah. İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıkla kucağına alırsın ilaç gibi gelecek sana miniğin.ben de iyiym canım, sadece bir hüzün çöktü içime kabullenmiştim ama bebeğim yaşasaydı 39. hft bitmiş olacaktı bugün ve gün sayıyor olacaktım o hüzünlendirdi beni. hakkımızda hayırlısı olsun kısmet herşey:)
Bende sezeryan istiyorum,ama sancım gelince olacak benimki. Son ana kadar beklesin diyor doktorum.. Çok bunaldım dersen alırım 38den sonra dedi :))Yeşim bizim gelin ile aynı idiydiniz o sezeryan düşünüyor dr 24-27 arası gün seç gel demiş gelinımıze
sağol tatlım, yok canım daha karar veremedim(( hayırlısı olsun hazır hissedip hissetmediğimi bilemiyorum çok yıpratıcı oldu:/
çok sağol lavincim doktoru da arayıp soracaktım ama yaşayan birinden duymak çok iyi oldu
adetin ilk günü olarak sökülme gününü mü sayıyosun sen acaba?
doktorumu aradım lekelenmeyi ilk gün sayıp 4. 5. güne kadar gelebilirsin dediCanım doktor banada tam söküldüğün günü baz al demişti.
doktorumu aradım lekelenmeyi ilk gün sayıp 4. 5. güne kadar gelebilirsin dedi
şaşırdım valla.. ama hemen hemen tam sökülmenin 2. gününe falan geliyo o da.. aynı kapıya çıkıyo olabilir
Ne zorun var canım yaa,en az 5 yıl düşünmem senin yerinde olsam :) 3 aylık evlisin daha dur bismillah :)meraba kızlar ben 22 yaşındayım 3 aylık evliyim sizlerin fikirlerini almak istiyorum sizce anne olmak için erken mi evliliğin tadını mı çıkarmalı biraz daha bekleyim mi yoksa hiç beklemiyim mi çok kararsızım
ya aslında bende erken olduğunu düşünüyorum ama çevrem çok baskı yapıyo eşimde istiyo bilmiyorum yaNe zorun var canım yaa,en az 5 yıl düşünmem senin yerinde olsam :) 3 aylık evlisin daha dur bismillah :)
bence de erken canım. çevreni boşver onlar baskı yapar. on çocuğun olasa onbirinci için yine baskı yaparya aslında bende erken olduğunu düşünüyorum ama çevrem çok baskı yapıyo eşimde istiyo bilmiyorum ya
doktorumu aradım lekelenmeyi ilk gün sayıp 4. 5. güne kadar gelebilirsin dedi
şaşırdım valla.. ama hemen hemen tam sökülmenin 2. gününe falan geliyo o da.. aynı kapıya çıkıyo olabilir
özlem hanıma gittim ya hep onu arayıp sordumKime gideceksin canım merak ettim :))
özlem hanıma gittim ya hep onu arayıp sordum
ama medianka indirimli avukatlara, tahlilleri oraya mı yaptırsam diye kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?