Aralık 20'den sonra hazırlıklı ol dedi bakalım :) heyecanla bekliyoruzson dönemde o kaygılar tüm annelerde oluyor canım çok normal. ne olduğunu bilmediğin bir şeyle karşılaşacaksın(doğum), birden hayatına yaklaşık 3 kg ağırlığında ağlayan muhtaç bir bebek girecek. ya bana bir şey olursa, ya bebeğime bir şey olursa endişeleri bunlar. herkes yaşıyor ama geçecek.
doktorunu çok sevdim ya ne güzel. ben normal yaptım ama sezaryen olsa da aynen öyle doğum başladıktan sonra yapsalar diye düşünürdüm. böylece anne de bebek de doğuma doğru zamanda girerler diye. bakalım ne zaman teşrif edecek defne bebek :)
:) 2015-2016 gebe adayı,gebe ve anneleri
Aralık 20'den sonra hazırlıklı ol dedi bakalım :) heyecanla bekliyoruz
Boyunu hiç söylemiyor,en son 32. Haftada 2450gr dı. Cumartesi kontrol var bakalım nekadar olmuş tospik :) ulytau'nun fikri iyiydi bencs,ben mutlaka gelirim topiğe daha doğurduğumu haber vericem,daha hamileyim diyecekler varaynen canım bebişlerin işi belli olmaz :) kilosu boyu ne durumda şu an? bir de ek olarak yeni topiğe geçme konusunda ne düşünüyorsun? teklif, öneri, her şeye açığım :)
Boyunu hiç söylemiyor,en son 32. Haftada 2450gr dı. Cumartesi kontrol var bakalım nekadar olmuş tospik :) ulytau'nun fikri iyiydi bencs,ben mutlaka gelirim topiğe daha doğurduğumu haber vericem,daha hamileyim diyecekler var
Tatlım topiğin adını 2015-2016 diye değiştirebilirsin. ya da sadece 2016 yapsan da olur bizim minnaklar da 2016 da doğacak zaten. Ama yeni topic açma bunun adını değiştir sadece.@__ATALANTE canım hayırlısı olsun inşallah 2016'ya girerken alırsın müjdeli haberi yılbaşı hediyesi olur size.
Mihrimah00 bir doktora görün istersen. üşütmüş de olabilirsin tabi ama yine de doktora görünmende fayda var.
bir @esoes1919 vardı bir zamanlar :)) nerdesin kız doğurdun mu yoksa :)
Ysmdfn son günler geçmek bilmez ama kıymetini bil balım. dinlenebildiğin kadar dinlen. normal doğum mu bekleyeceksin? karar verdiniz mi doğum şekline? benim oğlan da 38+4'te gelmişti.
Ulytau migren atakları çoğu kişide hamilelik döneminde duruyor diye biliyorum. umarım senin ataklar da kesilir en yakın zamanda. yine de doktoruna danış istersen. önerebileceği bir şeyler vardır belki
KIZLAR YIL SONU GELİYOR. TOPİĞİMİZİN DE SÜRESİ DOLUYOR. YENİ GELEN DE OLMUYOR ARTIK. ÖNERİNİZ VAR MI? YENİ BAŞLIK VS. GİBİ??
Benimki 3 kiloyu geçer heralde bilmiyorum ki.. Doktor iyi diyor sadece :) sağlıklı olsunda kilo önemli değil.. Ben mutlaka gelirim,açalım yeni topik yoksa boşlukta hissederim merak ederim sizleri :))Oh maşallah kilosu çok iyi tospik olacak demek :) benim oğlan 38de 2800gr doğdu :)) senin cimcime güzel kilo almış maşallah kıyafetleri doldurur.
Topige katilirim demen yeterli benim için canım. Özellikle son dönemde herkes pek isteksiz gibi geldi bana o nedenle yeni topik açılmalı mı açılmamalı mı diye düşünüyordum daha çok..
Canım bir tek sen değişebilirsin. Gebelik konu başlığında bizim topuğu bul. Basligin Sağ alttinda duzenle diye bir yer var oradan değiştirebilirsiniz.Topik adı değişmiyor diye biliyorum bu nedenle yeni başlık demiştim. Eğer değişiyorsa ve nasıl yapılır biliyorsanız anlatın da yapalım hemen. Tek tek alıntılayamadim kusura bakmayın.
Canım bir tek sen değişebilirsin. Gebelik konu başlığında bizim topuğu bul. Basligin Sağ alttinda duzenle diye bir yer var oradan değiştirebilirsiniz.
selam kızlaaaar anca gelebildim. hatta işleri yarım bırakıp geldim birazdan gidip devam edicem. malum cuma bugün.
cnntrm canım topiğine kurban kaknem karılar diye açsan yine de gelirim hiç sıkıntı değil
topik adı düşünemedim şimdi. isim değiştirmece olmuyosa konsantre olup bi öneri sunarım.
öpüyorum hepinizi. işleri bitireyim yine gelicemmm
Az kaldı canım bidahaki ay sen de bize katılacaksın :)))valla topik çok da umrumda değil aslında ama size çok alıştım :) sizden haber alamazsam çatlarım heralde :) bir de ne hevesle açtığım topikte kendim hamile kalamadım o da var tabi :)) ama senden başka da kimseden ses çıkmadı. hep beraber taşınacaksak yeni bir başlık açmak istiyorum. herkes gelmeyecekse yeni topiğin de pek bir anlamı yok açıkçası..
Bakalım seninki 15 mi 16 bebesi mi olacakBoyunu hiç söylemiyor,en son 32. Haftada 2450gr dı. Cumartesi kontrol var bakalım nekadar olmuş tospik :) ulytau'nun fikri iyiydi bencs,ben mutlaka gelirim topiğe daha doğurduğumu haber vericem,daha hamileyim diyecekler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?