- 9 Temmuz 2012
- 398
- 203
- 53
Test yaptım negatif
kuzum belirtim yok ve biraz da hevesim kaçık.. ümidim yok pek bu aydan
ben hep geçen ay yumurtlama gününü takvim yanlış hesapladı da ondan tutmadı sanıyodum ama takvim ile ovüyü karşılaştırdım dün, 1 gün oynuyo.. geçen ay sıkı çalışmıştık üstelik ve yumurtlama günlerine denk gelmiş cidden
neyse hayırlısı artık.. tutmayacak gibi düşünüyorum ve sanırım her ay ovü testi yapıp çalışmaya da gücüm yok sıkıldım çünkü
radikal bi karar verip adetimde doktora gidip hormonlara baktırıp sonra akışına bırakmak istiyorum hesaplama vs yapmadan
ne kadar becerebilirim bilmiyom çünkü tezcanlı biriyim
Uzulme canım bende ılk gorunce uzuldum aama bır bat bekle bakalım erken testlerede cok guvenmemek lazım 4 gun oncesınde genellıkle %40 ile %56 arasında dogu sonuc verıyormus
Günaydınlaarçalışmamanın en güzel yanı geç kalkmak
ozaman hiç üzülme bence onlarda cok daha zor erkenden gorebilmek. İçini ferah tut canım seninle aynı kaderı paylasıyoruz. Sıkma canını birde çok düşünüyoruz sanırım ha sımdı oldu olacak die bence batı bekle sende ınsallah gonlunce olur.erken gebelik testi değildi ki normal gebelik testiydi
Günaydın kızlar.. Hayat nasıl gidiyo?
@__ATALANTE canım naptın demlendi mi test?
sağlık olsun canım dur bakalım. benim dediğim bi ihtimaldi. hamileysen bile çıkmayabilir bu kadar erkenden.Yok canım hiç iz filan yok. Ben adet olcam sanırım. 2-3 gün önceden başlar sancım ve başladı
sağlık olsun canım dur bakalım. benim dediğim bi ihtimaldi. hamileysen bile çıkmayabilir bu kadar erkenden.
Günaydınlaarçalışmamanın en güzel yanı geç kalkmak
Günaydın kızlarr
Merhaba senin çok az kalmış :) Hazırmısın doğuma neler hissediyorsun?Günaydın hanımlar
nerlerdesiniz siz :)
Merhaba senin çok az kalmış :) Hazırmısın doğuma neler hissediyorsun?
Son düzlükteyim :) zorlandığımı hissediyorum artık,çok çabuk yoruluyorum karnım kasılıyor vs.. Zor ama güzel haller :)) az kaldı inşallah,sağ salim doğsun diye sabırsızlanıyorumGünaydın canım hamilelik nasıl gidiyor :)
Ben evdeyim :) haftasonu baby shower partimiz var onunla uğraşıyorum :))Günaydın hanımlar
nerlerdesiniz siz :)
Ben evdeyim :) haftasonu baby shower partimiz var onunla uğraşıyorum :))
Son düzlükteyim :) zorlandığımı hissediyorum artık,çok çabuk yoruluyorum karnım kasılıyor vs.. Zor ama güzel haller :)) az kaldı inşallah,sağ salim doğsun diye sabırsızlanıyorum
Az kaldı gerçekten.. Zaman azaldıkça sabrımda azalıyor,hemen doğsun istiyorum :)) sağlıkla doğsunlar inşallah..Hadı ınsallah masaallah cok az zaman kaldı.İnşallah saglıklı sıhhatlı bebegını kucağına alırsın canım çok heyecanlı ve güzel bir duygu
Kendını yormamaya calıs canım en guzel sey bol bol dinlenmece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?