- 14 Mart 2013
- 7.539
- 3.713
- 448
Eskiliğine diyecek yok allah için fi tarihinden kalma. Neyse umarım dediğin gibidir cumartesi görürüm canımcanım iyi ettin gelmekle ama sen kendini bilirsin tabi seni strese sokuyorsa nasıl iyi hissedeceksen öyle davran.. her şey yolundadır umarım :)
ultrason cihazı eskiyse ondan görememiş olabilir hem de 18.haftaya kadar görünmeyebilir demiş zaten lütfen stres yapma boş yere. doktorlar bizim gibi hassas değiller onu düşün. yolunda gitmeyen bir şey sezse karşı taraf üzülmesin diye düşünmezler pat diye söylerler.
Eskiliğine diyecek yok allah için fi tarihinden kalma. Neyse umarım dediğin gibidir cumartesi görürüm canım
Bende çok istiyorum 2.5 ay oldu evleneli korunmadigim halde hamile olamıyorum benden sonra evlenenler hamile kafayı yicem acele ediyorum ama eşim çok istiyor
Yaaa benim acelem yok çocuk olursa eşim evine bağlı olacak kaynanam sürekli elini çabuk tut diyo bende olmayacak diye çok korkuyorumgerçekten çok acele ediyorsun dur bakalım daha biraz sabır öyle ha deyince gelmiyor bu veletler :))
Yaaa benim acelem yok çocuk olursa eşim evine bağlı olacak kaynanam sürekli elini çabuk tut diyo bende olmayacak diye çok korkuyorum(
Hımm eşim beni çok Seviyo eve bağlı ama çocukları çok Seviyo çocuk olursa arkadaslarindan uzak durur yeni evlendim hepsi soruyor yaaeşini eve çocukla bağlayamazsın o yönde sıkıntınız varsa onu çözmeden çocuk falan yapma işler daha kötü olur. kaynanayı da hiç kafana takma bebeklere kendileri bakacaklarmış gibi evlendiğin günden itibaren bekler onlar bana da her telefonda soruyordu kv yok mu bişey diye
Günaydın canım umarım öyle olur, gerçekten insanı düşüncesi bile korkutuyorDeruchette yazdıklarını yeni gördüm. Telaş yapma lütfen devletteki çoğu makina çok eski olduğundan görüntüleme yetersiz kalıyor. Zaten cumartesi başka doktora gideceksin orda göreceksin ufaklığın sağlıklı olduğunu.
canım iyi ettin gelmekle ama sen kendini bilirsin tabi seni strese sokuyorsa nasıl iyi hissedeceksen öyle davran.. her şey yolundadır umarım :)
İyiyim canim sagol☺ama ne bileyim ilk bebegimi kaybettim sizlerlede paylasmistim.Korunmayi birakali alti ay oldu kafamda/deli sorular neden olmuyor diye.sonra kendime yapma diyorum ama olmuyor.hepimiz ayni umudun pesindeyiz sizlerle paylasmak iyi geliyor aslinda cunku beni gercekten anliyosunuz.yani ne sizinle ne sizsiz☺☺☺
Teyzeler kızımız geliyormuş bizim, sizinle de paylaşalım istedik
Canım doktor büyük ihtimalke dedi. Bana da gösterdi gayet kız yani. Değilecek gibi değil.topiğimizin bir prensesi daha oluyor yanimaşallah o zaman prensese kesin mi ekleyeyim mi listeye
Canım doktor büyük ihtimalke dedi. Bana da gösterdi gayet kız yani. Değilecek gibi değil.
aaaaaaaaaaaaa canımmm çok sevindim ne çabuk öğrendin yaaaTeyzeler kızımız geliyormuş bizim, sizinle de paylaşalım istedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?