- 14 Mart 2013
- 7.539
- 3.713
- 448
Haftaya ikili için gidicem ama o zamana kadar da içim rahatlamıcakCanım ölçümlere çok takılma,ocak annelerindede bikaç kişi yaşadı bu durumu farklı doktorlara gidince farklı ölçümler aldılar. Başka bi doktora daha git için rahat etsin
32. Haftada 4 kg mı ? 39-40 haftalık doğumda ancak okadar oluyor bebik.. Şekerimi vardı acaba kızın ? Nasıl öyle büyümüş,ben şookAminn inşallah canım :) Bu arada bebişin 32 haftalık olmuş. Benim arkadaşım geçen ay 32+3 aylık 4 kg bebeiş dünyaya getirdi. Adı Defne dünyalar tatlısı bir kız maşallah. :) 1 aylık ama sanki daha büyük gibi. Poposuna vurup sevmek geliyor içimden
1 hafta boyunca kendi kendini yersin.. Git bi doktora bide o ölçüm alsın.. Haftaya yine gidersin ikiliye.. Üzme kendini,inan hiçbişey çıkmıyor bunların sonucunda. Doktorun ölçümüyle,makinanın kalitesiyle birsürü şeyle alakalı.Haftaya ikili için gidicem ama o zamana kadar da içim rahatlamıcak
32. Haftada 4 kg mı ? 39-40 haftalık doğumda ancak okadar oluyor bebik.. Şekerimi vardı acaba kızın ? Nasıl öyle büyümüş,ben şook
32. Haftada 4 kg mı ? 39-40 haftalık doğumda ancak okadar oluyor bebik.. Şekerimi vardı acaba kızın ? Nasıl öyle büyümüş,ben şook
Gelişimini erken tamamlamış demekki,maşallah diyelim :))aa yeni hatırladım bak. Kafa çevresi mi ne büyükmüş bebegin tek problem o diye biliyorum
Gelişimini erken tamamlamış demekki,maşallah diyelim :))
Şimdiden kendini şartlama,bende normalde çok nane mollayımdır mide konusunda. En ufak şeyde tiksinirim,çıkarırım vs.. Ama hamileliğimde 1 hafta midem bulandı ve hiç çıkarmadım :) hamilelik işi belli olmuyor,sen kendini şartlama hiç belli olmuyor bulantı işi :)aynen maşallah :) Zaten arkadaşımın hamileliğide çok güzel geçmişti ya. Ne bir mide bulantısı ne bir kusma. İnşallah bende onun gibi olurum ama nerdee.. Ülser var bende çok korkuyorum
Şimdiden kendini şartlama,bende normalde çok nane mollayımdır mide konusunda. En ufak şeyde tiksinirim,çıkarırım vs.. Ama hamileliğimde 1 hafta midem bulandı ve hiç çıkarmadım :) hamilelik işi belli olmuyor,sen kendini şartlama hiç belli olmuyor bulantı işi :)
Hadi inşallahAyyy umut oldun vallahi bana :) İnşallah fazla sıkıntı çekmeden biter gider hamileligim. Bu ay çok heyecanlıyım. Ayrıca umutluyumda :) Garip duygular içindeyim
Canım dalinin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını Aldım. Mis gibide yaptı beğendim ben :) 30 derecede yıkattım hiçbir bozulma olmadı.
Ben de fikir alayım sizden. Sabun tozu düşünüyorum, yumuşatıcı da kullanmayayım diyorum bebek cildi hassas oluyor belki alerjisi vardır diye. Dalinin yumuşatıcısını görmüştüm ama deterjanı bilmiyordum bi bakayım.
Ben kullandım valla,alerjik bi durum olursa kullanmam.Bende dalan roxy sabun tozu düşünyorm . Yumuşatıcıdada kararsızım. Kimi gerek yok kimyasal diyor. Bilemedim .
Günaydın kızlar.cnntrm canım Bi hafta gecikmeli bugün adet oldum. Yeni bat nasıl olur bilemedim. Ovulasyona göre söylerim artık. Moralim bozuldu. Test yapacaktım bugün. Bi hafta geçince umutlanmıştım. Hayırlısı artık.
Haftaya ikili için gidicem ama o zamana kadar da içim rahatlamıcak
Haftasonuna aldım, ilçede malesef tek bir hastane tek bir ultrason cihazı var il merkezine gidicem o da eziyet ama napalım artık1 hafta boyunca kendi kendini yersin.. Git bi doktora bide o ölçüm alsın.. Haftaya yine gidersin ikiliye.. Üzme kendini,inan hiçbişey çıkmıyor bunların sonucunda. Doktorun ölçümüyle,makinanın kalitesiyle birsürü şeyle alakalı.
Ben kafama onu değil de daha çok neden acaba burun kemiği oluşmadı kısmını taktım, hem alttan hem üstten baktı göremedi 18. Haftaya kadar görünmeyebilir dedi ama herkes görmüş benimki neden olmadı kiCanım üzülecek bir şey yok ki 2'nin altında çıkmış işte.. hiç canını sıkma arada öyle haftaya göre uyumsuzluk yaşanıyor farklı uzuvlarda. Ayrıca 2'den büyük bile olsa bunlar hep ihtimal belirleyen testler
Olsun canım git,güzel şeyler duyarsın inşallah..Haftasonuna aldım, ilçede malesef tek bir hastane tek bir ultrason cihazı var il merkezine gidicem o da eziyet ama napalım artık
Merhaba kizlar epeydir giremiyorum biraz isler yogundu birazda istemedim sankipsikolojik olarak cok iyi degilim.hamile kalamama durumunu cok kafama taktim galiba ve biraz yoruldum.sizler bana cok iyi geliyorsunuz aslinda ama buraya girip okudugum zaman daha cok takiyorum gibi geldi o yuzdende biraz ara vermistim ama ancak bu kadar yapabildim sizsiz☺
Ben kafama onu değil de daha çok neden acaba burun kemiği oluşmadı kısmını taktım, hem alttan hem üstten baktı göremedi 18. Haftaya kadar görünmeyebilir dedi ama herkes görmüş benimki neden olmadı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?