2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

32. Haftada 4 kg mı ? 39-40 haftalık doğumda ancak okadar oluyor bebik.. Şekerimi vardı acaba kızın ? Nasıl öyle büyümüş,ben şook

Haftaya ikili için gidicem ama o zamana kadar da içim rahatlamıcak
1 hafta boyunca kendi kendini yersin.. Git bi doktora bide o ölçüm alsın.. Haftaya yine gidersin ikiliye.. Üzme kendini,inan hiçbişey çıkmıyor bunların sonucunda. Doktorun ölçümüyle,makinanın kalitesiyle birsürü şeyle alakalı.

32. Haftada 4 kg mı ? 39-40 haftalık doğumda ancak okadar oluyor bebik.. Şekerimi vardı acaba kızın ? Nasıl öyle büyümüş,ben şook

bi saglık problemleri yok bildigim kadarıyla :) Hem arkadaşım sadece 8 kg almıştı dogumdan sonra hepsi gitti :) Aslında normal dogum olacaktı bebegin gelişimi çok hızlı oldugundan doktor sezeryan yaptı. :)

aa yeni hatırladım bak. Kafa çevresi mi ne büyükmüş bebegin tek problem o diye biliyorum

Gelişimini erken tamamlamış demekki,maşallah diyelim :))

aynen maşallah :) Zaten arkadaşımın hamileliğide çok güzel geçmişti ya. Ne bir mide bulantısı ne bir kusma. İnşallah bende onun gibi olurum ama nerdee.. Ülser var bende çok korkuyorum

Merhaba kizlar epeydir giremiyorum biraz isler yogundu birazda istemedim sankipsikolojik olarak cok iyi degilim.hamile kalamama durumunu cok kafama taktim galiba ve biraz yoruldum.sizler bana cok iyi geliyorsunuz aslinda ama buraya girip okudugum zaman daha cok takiyorum gibi geldi o yuzdende biraz ara vermistim ama ancak bu kadar yapabildim sizsiz☺

aynen maşallah :) Zaten arkadaşımın hamileliğide çok güzel geçmişti ya. Ne bir mide bulantısı ne bir kusma. İnşallah bende onun gibi olurum ama nerdee.. Ülser var bende çok korkuyorum
Şimdiden kendini şartlama,bende normalde çok nane mollayımdır mide konusunda. En ufak şeyde tiksinirim,çıkarırım vs.. Ama hamileliğimde 1 hafta midem bulandı ve hiç çıkarmadım :) hamilelik işi belli olmuyor,sen kendini şartlama hiç belli olmuyor bulantı işi :)

Ayyy umut oldun vallahi bana :) İnşallah fazla sıkıntı çekmeden biter gider hamileligim. Bu ay çok heyecanlıyım. Ayrıca umutluyumda :) Garip duygular içindeyim

Canım dalinin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını Aldım. Mis gibide yaptı beğendim ben :) 30 derecede yıkattım hiçbir bozulma olmadı.

Bende dalan roxy sabun tozu düşünyorm . Yumuşatıcıdada kararsızım. Kimi gerek yok kimyasal diyor. Bilemedim .

Hayırlısı buymus demek canım ama hayal kırıklığı kötü olmuştur gerçekten bir hafta gecikmeye

Haftaya ikili için gidicem ama o zamana kadar da içim rahatlamıcak

Canım üzülecek bir şey yok ki 2'nin altında çıkmış işte.. hiç canını sıkma arada öyle haftaya göre uyumsuzluk yaşanıyor farklı uzuvlarda. Ayrıca 2'den büyük bile olsa bunlar hep ihtimal belirleyen testler

Haftasonuna aldım, ilçede malesef tek bir hastane tek bir ultrason cihazı var il merkezine gidicem o da eziyet ama napalım artık

Ben kafama onu değil de daha çok neden acaba burun kemiği oluşmadı kısmını taktım, hem alttan hem üstten baktı göremedi 18. Haftaya kadar görünmeyebilir dedi ama herkes görmüş benimki neden olmadı ki

canım iyi ettin gelmekle ama sen kendini bilirsin tabi seni strese sokuyorsa nasıl iyi hissedeceksen öyle davran.. her şey yolundadır umarım :)

ultrason cihazı eskiyse ondan görememiş olabilir hem de 18.haftaya kadar görünmeyebilir demiş zaten lütfen stres yapma boş yere. doktorlar bizim gibi hassas değiller onu düşün. yolunda gitmeyen bir şey sezse karşı taraf üzülmesin diye düşünmezler pat diye söylerler.

kızlar bu arada ben oğluma dalin granül sabun kullandım ilk zamanlar. ama sonra hacışakirin granülü daha iyi geldi onunla devam ettim ve hala da ediyorum :)) yumuşatıcı olarak da yine dalininkini kullanıyorum yeni bitti ilk kez normal yumuşatıcıların hassas ciltler için olanını aldım(bakalım nasıl olacak). bugüne kadar alerjik bir sorun yaşamadık sadece çorap hariç her şeyini ütülüyorum kalın kazakları ütüleyemesem de ütünün buharına tutuyorum. ütülemeden giydirince cildi kızarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…