Erken gelmesinler beklesinler :) ben 32de ayrılıyorum cNım. Dinldnmek istiyorum bebiş doğunca dinlenmek diye bir kavram olmayacak :)) baby shower fln yapıcam bu arada yatıcam evde bol bol..bazen bebek yerinde durmadığından bende eşime diyorum senin kız doğmaya karar verdi diye, o da o kadar kolay olmasa gerek diyor bana :) bu haftalarda mı ayrılacaksın izne? ben 37.haftaya kadar çalışmal istiyorum, hem işlerimi anca diğer arkadaşlara devretmiş olacağım ama el ve ayaklarım buna ne kadar müsaade eder bilemiyorum
Ense ve burun ölçümü yeterli zatensağlıklı olsunda kız erkek önemli değil :)
Canım dalinin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını Aldım. Mis gibide yaptı beğendim ben :) 30 derecede yıkattım hiçbir bozulma olmadı.yeşimm canım bebek bakım ürünleri ne aldın. Kıyafelerini yıkamak için deteran falan?
Canım dalinin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını Aldım. Mis gibide yaptı beğendim ben :) 30 derecede yıkattım hiçbir bozulma olmadı.
Çevremde herkes bunu kullanıyordu ve memnunlar. Havlu battaniye türü şeyler yumuşatıcısız sert olmaz mı ? Eğer doğuştan gelen alerjimiz olursa yapacak bişey yok tabi baktık uymadı değiştireceğiz :) ama onun dışında çok detaycı olmayacağım diyorum kendi kendime,elbette dikkat ederim herşeyine ama çok üstünede düşmemek lazımBen de fikir alayım sizden. Sabun tozu düşünüyorum, yumuşatıcı da kullanmayayım diyorum bebek cildi hassas oluyor belki alerjisi vardır diye. Dalinin yumuşatıcısını görmüştüm ama deterjanı bilmiyordum bi bakayım.
Çevremde herkes bunu kullanıyordu ve memnunlar. Havlu battaniye türü şeyler yumuşatıcısız sert olmaz mı ? Eğer doğuştan gelen alerjimiz olursa yapacak bişey yok tabi baktık uymadı değiştireceğiz :) ama onun dışında çok detaycı olmayacağım diyorum kendi kendime,elbette dikkat ederim herşeyine ama çok üstünede düşmemek lazım
Benimkide eğlencesine işte canım,tüm arkadaşlarımla son kez toplanacak olma fikri cazip geldi :) biyerle anlaştım onlar yapacak herşeyi,bende bi elbise aldım kendime uçuk pembe bişey. Bikaç poz çekimde yaptırıcam o gün,hatıra kalır fotograflar.. Yeme,içme,sohbet olacak işte bizimkisi zaten 10 kişiyiz :))günaydın kızlar,
_Lavin_ cim mesaiden de olmuşsundur öyle, baya bir erken başlamışsın güne ben hacışakirin sabun tozunu aldım, henüz başlamadım daha yıkamaya ama doğum yapmış bir arkadaşım çok tavsiye etmişti onu. Ysmdfn nasıl bir babyshower programın var neler hazırlayacaksın? bende yapsam mı diyorum ama pek kendime güvenim yok, birde bebeğin 40ında mevlüt yapmak istiyorum o yüzden babyshower dan kaçınıyorum biraz
Benimkide eğlencesine işte canım,tüm arkadaşlarımla son kez toplanacak olma fikri cazip geldi :) biyerle anlaştım onlar yapacak herşeyi,bende bi elbise aldım kendime uçuk pembe bişey. Bikaç poz çekimde yaptırıcam o gün,hatıra kalır fotograflar.. Yeme,içme,sohbet olacak işte bizimkisi zaten 10 kişiyiz :))
Canım ölçümlere çok takılma,ocak annelerindede bikaç kişi yaşadı bu durumu farklı doktorlara gidince farklı ölçümler aldılar. Başka bi doktora daha git için rahat etsinKızlar ense kalınlığı 1.8 çıktı yüksek mi sizce dr ikinin altında olması lazım dedi ama burun kemiğini de göremedi sinirim bozuldu ikili teste haftaya gidicem burda yapılmıyo
Evdeyken çekerim canım fotoğraf. Ben internetten buldum,mağazalarda hiçbişey yok gerçekten..canım nasıl bir elbise aldın, fotosu varsa ekler misin? bende foto çekimi için elbise bakınıyorum ama içime sinen birşey bulamadım
Bana kalsa yaptırmam ama eşim özeniyor,hatıra olurmuş. Durmadan fotoğrafımı çekiyor zaten,hamile halimden fotoğraflarım olsunmuş :)) ben biraz odunum galiba adamda ince düşünüyor heraldeBende çok istiyorum hamilelikte fotograf çekimi :) Çok tatlı oluyolar ya
Bana kalsa yaptırmam ama eşim özeniyor,hatıra olurmuş. Durmadan fotoğrafımı çekiyor zaten,hamile halimden fotoğraflarım olsunmuş :)) ben biraz odunum galiba adamda ince düşünüyor heralde
İnşallah canımm,sağlıkla gelsin senin minnoşundaAyy çok güzel dönemlerdesiniz. :) Umarım en kısa zamanda bende yaşarım bu duyguları :)
İnşallah canımm,sağlıkla gelsin senin minnoşunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?