2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Erken gelmesinler beklesinler :) ben 32de ayrılıyorum cNım. Dinldnmek istiyorum bebiş doğunca dinlenmek diye bir kavram olmayacak :)) baby shower fln yapıcam bu arada yatıcam evde bol bol..

bebekaycali _meLinDa_ kızlar ekledim yeni batlarınızı moral bozmak yok yılmadan devam inşallah gelecek o bebişler :)
@__ATALANTE çalışmalara başlanmış hadi bakalım hayırlı olsun
A anneveoglusu canım nasılsın görünmüyordun epeydir miyomu aldırdın mı sen ne yaptın o konuyu?
Deruchette kuzum ne geçmez bulantıymış senin yahu iliğini kuruttu bebiş senin. doğunca totodan bir ısırık alırsın artık ödeşmek için :)
_Lavin_ daha iyi olduğuna sevindim bakalım doktordan tahmin gelecek mi? merakla bekliyorum :)
gibigibiyim @kayacans hoş geldiniz
kızlar cidden 2015 bitiyor yahu ne yapsak ki topiği

Canım dalinin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını Aldım. Mis gibide yaptı beğendim ben :) 30 derecede yıkattım hiçbir bozulma olmadı.

Ben de fikir alayım sizden. Sabun tozu düşünüyorum, yumuşatıcı da kullanmayayım diyorum bebek cildi hassas oluyor belki alerjisi vardır diye. Dalinin yumuşatıcısını görmüştüm ama deterjanı bilmiyordum bi bakayım.

Günaydınlarrr bu aradaaa

Bugün çok depresif gördüm kendimi, az biraz midem rahatsız bir de sabah 7'de işbaşı bana çok yaramadı sanırım.

günaydın kızlar,
_Lavin_ cim mesaiden de olmuşsundur öyle, baya bir erken başlamışsın güne ben hacışakirin sabun tozunu aldım, henüz başlamadım daha yıkamaya ama doğum yapmış bir arkadaşım çok tavsiye etmişti onu. Ysmdfn nasıl bir babyshower programın var neler hazırlayacaksın? bende yapsam mı diyorum ama pek kendime güvenim yok, birde bebeğin 40ında mevlüt yapmak istiyorum o yüzden babyshower dan kaçınıyorum biraz

Günaydın kızlar. cnntrm canım Bi hafta gecikmeli bugün adet oldum. Yeni bat nasıl olur bilemedim. Ovulasyona göre söylerim artık. Moralim bozuldu. Test yapacaktım bugün. Bi hafta geçince umutlanmıştım. Hayırlısı artık.

Çevremde herkes bunu kullanıyordu ve memnunlar. Havlu battaniye türü şeyler yumuşatıcısız sert olmaz mı ? Eğer doğuştan gelen alerjimiz olursa yapacak bişey yok tabi baktık uymadı değiştireceğiz :) ama onun dışında çok detaycı olmayacağım diyorum kendi kendime,elbette dikkat ederim herşeyine ama çok üstünede düşmemek lazım

Deneyip göreceğiz canım her şeyi. Bakalım o günler gelsin de kafama nasıl eserse öyle yaparım.

Benimkide eğlencesine işte canım,tüm arkadaşlarımla son kez toplanacak olma fikri cazip geldi :) biyerle anlaştım onlar yapacak herşeyi,bende bi elbise aldım kendime uçuk pembe bişey. Bikaç poz çekimde yaptırıcam o gün,hatıra kalır fotograflar.. Yeme,içme,sohbet olacak işte bizimkisi zaten 10 kişiyiz :))

canım nasıl bir elbise aldın, fotosu varsa ekler misin? bende foto çekimi için elbise bakınıyorum ama içime sinen birşey bulamadım

Bende çok istiyorum hamilelikte fotograf çekimi :) Çok tatlı oluyolar ya

Kızlar ense kalınlığı 1.8 çıktı yüksek mi sizce dr ikinin altında olması lazım dedi ama burun kemiğini de göremedi sinirim bozuldu ikili teste haftaya gidicem burda yapılmıyo

Kızlar ense kalınlığı 1.8 çıktı yüksek mi sizce dr ikinin altında olması lazım dedi ama burun kemiğini de göremedi sinirim bozuldu ikili teste haftaya gidicem burda yapılmıyo
Canım ölçümlere çok takılma,ocak annelerindede bikaç kişi yaşadı bu durumu farklı doktorlara gidince farklı ölçümler aldılar. Başka bi doktora daha git için rahat etsin

canım nasıl bir elbise aldın, fotosu varsa ekler misin? bende foto çekimi için elbise bakınıyorum ama içime sinen birşey bulamadım
Evdeyken çekerim canım fotoğraf. Ben internetten buldum,mağazalarda hiçbişey yok gerçekten..

Bende çok istiyorum hamilelikte fotograf çekimi :) Çok tatlı oluyolar ya
Bana kalsa yaptırmam ama eşim özeniyor,hatıra olurmuş. Durmadan fotoğrafımı çekiyor zaten,hamile halimden fotoğraflarım olsunmuş :)) ben biraz odunum galiba adamda ince düşünüyor heralde

Bana kalsa yaptırmam ama eşim özeniyor,hatıra olurmuş. Durmadan fotoğrafımı çekiyor zaten,hamile halimden fotoğraflarım olsunmuş :)) ben biraz odunum galiba adamda ince düşünüyor heralde

Ayy çok güzel dönemlerdesiniz. :) Umarım en kısa zamanda bende yaşarım bu duyguları :)

İnşallah canımm,sağlıkla gelsin senin minnoşunda

Aminn inşallah canım :) Bu arada bebişin 32 haftalık olmuş. Benim arkadaşım geçen ay 32+3 aylık 4 kg bebeiş dünyaya getirdi. Adı Defne dünyalar tatlısı bir kız maşallah. :) 1 aylık ama sanki daha büyük gibi. Poposuna vurup sevmek geliyor içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…