- 14 Mart 2013
- 7.539
- 3.713
- 448
Yarın gidiyorum canım bakalım minnoş büyümüş mü :) sen en son ne zaman gittin dün feci bulantım oldu ağladım resmen bugün daha iyiyim işe başladımGünaydın canım durumun nasıl? Kontrolün var mı yakınlarda?
Bebişim değil de göbüşüm büyüyor sahiden kilo almadım ama pantolonlarım olmuyor :Omerhaba hanımlar nasılsınız
maşallah göbüşler büyümüş
tedavı amaclı cnm glıfor.ınsülün dırencı warmıs bende.bu hap yumurtalıklardakı baskıyı kaldırıyor duzenlı adetı saglıyor yanı demem o ki yumurtlamayı saglıyormus.ıns işe yarar..aynen cnm bazıları 28 gune bır adet gorur ama pkodur bazıları gec olsada adet gorur mesela 4o gunde bır falan.ama benım adet asla ılacsız gelmez.sanırım ınsülün dırencınden oda.inş bu haptan umudum war.
benim de 5 aralıkcnntrm canım adet tarihim güncellermisin 8 aralık
_meLinDa_ yine beraber beklicez sanırım :) birde özel bir şey yapıyormuusn hamile kalabilmek için
Ben de çarşamba gideceğim inşallah. Belki cinsiyet öğreniriz. Tabii öncelikle sağlık haberlerini alalım da.Yarın gidiyorum canım bakalım minnoş büyümüş mü :) sen en son ne zaman gittin dün feci bulantım oldu ağladım resmen bugün daha iyiyim işe başladım
Çin takvimine göre erkek çıkıyor canım
Ben de çarşamba gideceğim inşallah. Belki cinsiyet öğreniriz. Tabii öncelikle sağlık haberlerini alalım da.
Ayyy bencede erkek gibi.sen ne hissediyorsn
Lavıncım benım ıcıme kız dogdu , ınsallah Allah gonlune gore verır
İyiyim canım,bugün belimde değişik bi ağrı hissediyorum bebişte alta alta vuruyor :) çıkacak mı diye korkuyorum ama bukadar kolay olmasa gerek :))Günaydın hanımlar,
canım hadi gözünaydın çok sevindim
onlar da geçecek tatlım azcık daha sabırvalla doktorunun büyük olasılıklı tahmin yapma yazamanın gelmiş, benim ikili sonuçlarıma bakarken büyük olasılıkla kız demişti zaten. bir sonraki ay kontrolünde %100 diye söylemişti. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, gönlünden geçen neyse o cinsiyette olsun bebişin inşallah
Ysmdfn sen nasılsın canım? raporla çalışma zamanın geldi, gerçi senin kendi büron mu vardı tam hatırlayamıyorum ama?
Ense ve burun ölçümü yeterli zatenHadi hayırlısı bakalım ne çıkacak bizimki:)
İkili test yaptırmayacağım canım, sadece ense ve burun ölçümü yapılacak.
:) aha haaa :) bebeeeğiiiim 2015 bitiioooo amaaaaaa
Slmm bısey sorabılırmıyım lolıta bende adetlerım duzenlı fakat onun dısında butun pko belırtılerı var kılodan tutta tuylenmeye kadar ınsulın dırencımde sınrıda cıkdı Glukofen vermedı endokrın drum bende cok heveslenmısdım ama kendım alıp kullansam nolur kı bılemedım cok cnmm sıkkın cookkkk
İyiyim canım,bugün belimde değişik bi ağrı hissediyorum bebişte alta alta vuruyor :) çıkacak mı diye korkuyorum ama bukadar kolay olmasa gerek :))
İzne çıkıcam canım kendi bürom değilsen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?