2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Slmm bısey sorabılırmıyım lolıta bende adetlerım duzenlı fakat onun dısında butun pko belırtılerı var kılodan tutta tuylenmeye kadar ınsulın dırencımde sınrıda cıkdı Glukofen vermedı endokrın drum bende cok heveslenmısdım ama kendım alıp kullansam nolur kı bılemedım cok cnmm sıkkın cookkkk

_meLinDa_ yine beraber beklicez sanırım :) birde özel bir şey yapıyormuusn hamile kalabilmek için

ya ben geçen sefer tamamen şu takvimim programına uyarak yaptım.. ovu günlerinde 2 günde 1 ilişki
hemen kalkma uzan bacakları dik
baya umutluydum ama olmadı..
bu ay ovulasyon testi alacağım bi de ona göre yapayım bu sefer

takvime çok baglı kalma bence pek tutmuyor en güzeli adet bitiminden sonra 2 günde 1 ilişki

Yarın gidiyorum canım bakalım minnoş büyümüş mü :) sen en son ne zaman gittin dün feci bulantım oldu ağladım resmen bugün daha iyiyim işe başladım
Ben de çarşamba gideceğim inşallah. Belki cinsiyet öğreniriz. Tabii öncelikle sağlık haberlerini alalım da.

Ayyy bencede erkek gibi. sen ne hissediyorsn

Biliyo musun hiçbir şey doğmuyor içime. Sağlıklı olsun da gerisi boş.

Lavıncım benım ıcıme kız dogdu , ınsallah Allah gonlune gore verır

Herkesin benle ilgili hisleri farklı. Kız diyen de çok erkek diyen de. Artık yaşayıp göreceğiz bakalım bizim yaramaz neymiş.

İyiyim canım,bugün belimde değişik bi ağrı hissediyorum bebişte alta alta vuruyor :) çıkacak mı diye korkuyorum ama bukadar kolay olmasa gerek :))
İzne çıkıcam canım kendi bürom değil sen nasılsın ?

Endokrinci wermediyse alma canim.kafana gore asla ilac kullanma.tavsiye etmem yani.ne guzel bak adetlerin duzenli ozendim sana walla

bazen bebek yerinde durmadığından bende eşime diyorum senin kız doğmaya karar verdi diye, o da o kadar kolay olmasa gerek diyor bana :) bu haftalarda mı ayrılacaksın izne? ben 37.haftaya kadar çalışmal istiyorum, hem işlerimi anca diğer arkadaşlara devretmiş olacağım ama el ve ayaklarım buna ne kadar müsaade eder bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…