2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

MErhaba kızlar nasılsınız :) Benim adetim bitti ve çalışmalara çok hızlı bir giriş yaptık

Bakalım hayırlısı ne olacak :) Bu ay beni neler bekliyor acaba..

Merhaba arkadaşlar
Adet oluyorum malesef.. daha ilk aydan hemen hamile kalacagimi dusunup hata etmişim
Yeni bat 5 aralik

Aaa Melinda..
Gerçekten çok üzüldüm... Acaba üzerine görme gibi birşey olabilir mi? Çok fazla bilgili değilim bu konuda ama ne bileyim..

Aaa Melinda..
Gerçekten çok üzüldüm... Acaba üzerine görme gibi birşey olabilir mi? Çok fazla bilgili değilim bu konuda ama ne bileyim..

ben de çok üzüldüm canım kendimi çok kaptırmıştım o nedenle sert bi şekilde yere tosladım resmen
ama şimdi iyiyim daha sakin olmaya illa şu ay olsun diye kasmamaya çalışçam inşallah
inş bi sorunum yoktur da kendiliğinden olur
ovulasyon testi almayı düşünüyorum bakalım

Üzülme tabi ki. Her şey de vardır bir hayır. :) Bende eğer bu ay olmazsa ovulasyon testi alıcam. Hem ilk 6 ay olmaması normalmiş. Vücut hazırlasın bakalım kendini. :)

@kayacans Sevgili arkadaşım artık seninde buralara gelmen gerekiyor.. Katıl aramıza..

Ne sorunu olacakmış ki canım. Hemen kendini olumsuza şartlandırma. Sadece denk gelmemiştir o kadarcık.

Ne sorunu olacakmış ki canım. Hemen kendini olumsuza şartlandırma. Sadece denk gelmemiştir o kadarcık.

Sen nasılsın lavin. Kusman bitmişti ama bulantı devam ediyordu sanırım. Birazcık azalma oldu mu bulantılarındada. Ayrıca cinsiyeti ne zaman belli olcak. :)

Sen nasılsın lavin. Kusman bitmişti ama bulantı devam ediyordu sanırım. Birazcık azalma oldu mu bulantılarındada. Ayrıca cinsiyeti ne zaman belli olcak. :)

Çok şükür bulantım olsa da kusmam nadiren oluyor. Hala salçalı sulu yemek yiyemiyorum ama eskiye göre iyiyim.

Çarşamba kontrolüm var, uygun pozisyonu yakalarsak cinsiyeti belli olabilir. Benden öndeki hamile bir arkadaşımın benim haftamda belli olmuştu.

Ayy çok heyecanlı ya :) Çin takvimine göre ne çıkıyor cinsiyet ? :)

Günaydın kızlar _Lavin_ ikili test yaptırdın mı canım ? Bu haftalardaki cinsiyet tahmini %80 doğru oluyor genelde,içimden bi his minnoşun kız olduğunu söylüyor :))

Günaydın hanımlar,
Kızlaaaaaaaar
4+5 de değerim 2200 dü
5+0 bugün 5000 olmuş.
İyi, değil mi????
canım hadi gözünaydın çok sevindim

onlar da geçecek tatlım azcık daha sabır valla doktorunun büyük olasılıklı tahmin yapma yazamanın gelmiş, benim ikili sonuçlarıma bakarken büyük olasılıkla kız demişti zaten. bir sonraki ay kontrolünde %100 diye söylemişti. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, gönlünden geçen neyse o cinsiyette olsun bebişin inşallah

Ysmdfn sen nasılsın canım? raporla çalışma zamanın geldi, gerçi senin kendi büron mu vardı tam hatırlayamıyorum ama?

Hadi hayırlısı bakalım :) Sen ne istiyosun? Tabi önce saglıklı olsun ama herkesin içinde bitanesi agır basıyor galiba :)

Valla canım benim için pek öncelikli bir cinsiyet yok. Hepsi aynı.

Sağlıklı olsun da, ilk çocuk olunca insanın gönlünden ağırlıklı bir şey geçmiyor demek ki:)

merhaba hanımlar nasılsınız
maşallah göbüşler büyümüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…