2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Hayırlısı olsun canım, zaten geçen ay pek bir çalışma olmamıştı anladığım kadarıyla, yumurtlamadan sonra başlamıştınız.

İnşallah bu ay her şey güzel olur senin için.

Evet hakkımızda hayırlısı olsun bakalım :) Ama ben çok korkuyorum. Hamilelikte bulantım çok olur diye. Midemde ülser var normaldede herşeye kusarım zaten. Dünde çok kustum aylarca öyle nasıl yaşıcam

Merhaba kızlar gebe olanların gözü aydın bekleyenler de çizgi görsün inşallah :) ben iki haftadır çalışamıyorum izindi rapordu zaten son bir ayım yok gibi bulantıdan ne yaptığımı da bilmiyorum inanılmaz etkiledi asla kusamayan ben dün baya bi çıkardım da bilemiyorum umutla 12 haftanın dolmasını bekliyorum. Giydiğim ayakkabıdan parfümden kıyafetten herşeyden tiksiniyorum hayat gerçekten eziyet oldu bana. Umarım bi an önce şu dönemlerim geçer de neşeli bi hamile olurum.

Allah yardımcın olsun. Umarım en kısa zamanda geçer bulantın. :) Bende tam tersi normalde sürekli kusan herşeyden midesi bulanan biriyim ve çok korkuyorum Hamile kalınca ya çok kusarsam diye

Allah yardımcın olsun. Umarım en kısa zamanda geçer bulantın. :) Bende tam tersi normalde sürekli kusan herşeyden midesi bulanan biriyim ve çok korkuyorum Hamile kalınca ya çok kusarsam diye
Gerçekten bezdiren bi durum umarım yaşamaZsın ağrı filan hiç sıkıntı değil bulantı zehir ediyo hayatımı

Gerçekten bezdiren bi durum umarım yaşamaZsın ağrı filan hiç sıkıntı değil bulantı zehir ediyo hayatımı

ZAten kustugun zaman iki üç gün bişey yiyemiyosun ki. Herşeyden tiksiniyo insan

Günaydın kızlar. Test yaptım negatif maalesef. Adet de olucam galiba ağrı falan başladı. Hayırlısı artık.

hem de ne heyecan
inş hayal kırıklığı olmaz ister istemez baya kaptırdım kendimi

Hakkında hayırlısı olsun umarım seni fazla bekletmez :) Ama senin yerinde olsam ben bi test yapardım adete 3-4 gün kalada çıkabiliyor idrarda :)

evet var gerçekten
ama kendimi kaptırdığım için psikolojik mi acaba diye emin olamıyorum

Hadi hayırlısı bakalım. Ben bata 4 gün kala öğrenmiştim. Benim bayağı belirtim vardı ama.

Bende üşütmüşüm ve migdem bulanıp kusmuştum ama ben hamilelik belirtisi sandım

Bir haftalık gebelikte bulantı bekledim

Cahillik zor iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…