Hayırlısı olsun canım, zaten geçen ay pek bir çalışma olmamıştı anladığım kadarıyla, yumurtlamadan sonra başlamıştınız.
İnşallah bu ay her şey güzel olur senin için.
Merhaba kızlar gebe olanların gözü aydın bekleyenler de çizgi görsün inşallah :) ben iki haftadır çalışamıyorum izindi rapordu zaten son bir ayım yok gibi bulantıdan ne yaptığımı da bilmiyorum inanılmaz etkiledi asla kusamayan ben dün baya bi çıkardım da bilemiyorum umutla 12 haftanın dolmasını bekliyorum. Giydiğim ayakkabıdan parfümden kıyafetten herşeyden tiksiniyorum hayat gerçekten eziyet oldu bana. Umarım bi an önce şu dönemlerim geçer de neşeli bi hamile olurum.
Gerçekten bezdiren bi durum umarım yaşamaZsın ağrı filan hiç sıkıntı değil bulantı zehir ediyo hayatımıAllah yardımcın olsun. Umarım en kısa zamanda geçer bulantın. :) Bende tam tersi normalde sürekli kusan herşeyden midesi bulanan biriyim ve çok korkuyorumHamile kalınca ya çok kusarsam diye
Gerçekten bezdiren bi durum umarım yaşamaZsın ağrı filan hiç sıkıntı değil bulantı zehir ediyo hayatımı
günaydın herkese
bata son 4
hem de ne heyecanGünaydın.
Hadi hayırlısı inşallah bebiş vardır. :) Heyecanlımısın
benimde 6 sabırsılıkla bekliyorum sizde varmı belirti....?günaydın herkese
bata son 4
bende son 6 günüm var adet tarihine ama sabırsızlanıyorum test yapmakta istemiyorum adet tarihimin geçmesini beklicemGünaydın kızlar. Test yaptım negatif maalesef. Adet de olucam galiba ağrı falan başladı. Hayırlısı artık.
evet var gerçektenbenimde 6 sabırsılıkla bekliyorum sizde varmı belirti....?
günaydın herkese
bata son 4
Hadi hayırlısı bakalım. Ben bata 4 gün kala öğrenmiştim. Benim bayağı belirtim vardı ama.
ben dayanıp tam adet günümde test yapmak istiyorum, pazar sabahı
benim belirtilerim de inşallah hamilelik nedeniyledir
hem de ne heyecan
inş hayal kırıklığı olmaz ister istemez baya kaptırdım kendimi
evet var gerçekten
ama kendimi kaptırdığım için psikolojik mi acaba diye emin olamıyorum
Hadi hayırlısı bakalım. Ben bata 4 gün kala öğrenmiştim. Benim bayağı belirtim vardı ama.
negatifi görürsem pazar gününe kadar kafama takarımHakkında hayırlısı olsun umarım seni fazla bekletmez :) Ama senin yerinde olsam ben bi test yapardım adete 3-4 gün kalada çıkabiliyor idrarda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?