2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

ilk kan testini çarşamba vereyim artık diye düşünüyorum. ikinciyi de cuma yaptırırım. inşallah sevincim kursağımda kalmaz. dua et bana canım
Hiçbir sorun olmayacak inşallah,içini ferah tut.. Sıkı sıkı tutunsun bebişin büyüsün kocaman olsun :))

Kanda idrarda çıkmaz çünkü döllenme olsa bile henüz yerleşme aşamasındadır yani hormon salgılanmıyor demek.. Salgılanmayan hormonda bulantı,baş dönmesi vs yapmaz :) üşüttün belkide yada psikolojik

haklısın. :) Peki adet geçikmesi normal mi

çok tşk ederim cnm saol

evet canım eskı defterlerı de açıp açıp kafaya takıyordum şimdi kafaya takacak zaman kalmıyor en azından hem de maddı olarak çok sıkışıktık biraz nefes alacağız

Günaydın hatunlar :) Nasılsınız bakalım? Benim bat bugün dün akşam üzeri dayanamadım test yaptım. Hafif ikinci çizgi var gibi gelmişti. Bu sabah tekrar yaptım hiç bi şey yok. Hayırlısı bakalım.

Ayy hadi bakalım hayırlısı.

Yarın yine tekrarla ilk idrarla olur mu? İnşallah güzel sonuçlar alırsın.

Dün öyle görünce ümitlendim. Sabah olmayınca boşa ümitlendim dedim. Bakalım nasip. Test alayım da bugün.
hayırlısı olsun canım. ben bata 3-4 gün kala test yapmıştım 24 saat sonra çok silik bir çizgi çıkmıştı. tabi ben yanlıştır dedim ama hamileymişim. hiç belli olmaz bu işler :)

Günaydınn :) heyecanlandım mesajını okuyunca :)) inşallah vardır bebiş,yarın sabah tekrarla bakalım

Günaydın kızlar
_Unicorn_ hadi hayırlısı canım, inşallah güzel sonuçlar alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…