Bat günü ve 6 gün sonrasında kan tahlili yaptırdım.tam 7+0 da mı gittin? bi de kan tahlilini ne zaman yaptırdın?
inşallah canım. ben 5+1 yada 5+2 gibi doktora gitmeyi düşünüyordum. sanırım ancak o kadar dayanabilirim :)Bat günü ve 6 gün sonrasında kan tahlili yaptırdım.
Doktora gittiğimde de bana göre 7+2 ydi ama pco olduğum için geç döllenme olmuştu. 6+4 çıkmıştı. İkinci gidişimde de ilk uştrasonla uyumlu çıktı çok şükür.
Darısı başına.
Ben de sırf olumsuz bir şey duyarım korkusuyla geç gittim. Hatta daha da geç gidecektim ama etkilendim sanırım benim haftamdakiler iki kere gitmişlerdi. İnsan hassas psikolojide olunca her şeyden etkileniyorsun. İnşallah her şey güzel gidecek senin için, içini ferah tut.inşallah canım. ben 5+1 yada 5+2 gibi doktora gitmeyi düşünüyordum. sanırım ancak o kadar dayanabilirim :)
ama kendimi tutabildiğim kadar tutayım. sonra git-gel çok sıkıntılı oluyor. önceki kötü tecrübemden sonra kafamda soru işaretiyle doktorun yanından çıkmak istemiyorum. o yüzden direk kalp atışı görmeye gitmek istiyorum. ahh ahh keşke kötü tecrübeleri hemen kafadan atabilsek. eşim de ben de aşırı evhamlı olduk. ilişki zaten yok. sarılmasından bile rahatsız oluyorum karnımın üstüne kolunu koyunca hemen kızıyorum. çok gerginim
sağolasın canım. tutayım kendimi biraz geç gideyim ben de. inşallah bundan sonra olumsuzluk olmasın hayatımızda :)Ben de sırf olumsuz bir şey duyarım korkusuyla geç gittim. Hatta daha da geç gidecektim ama etkilendim sanırım benim haftamdakiler iki kere gitmişlerdi. İnsan hassas psikolojide olunca her şeyden etkileniyorsun. İnşallah her şey güzel gidecek senin için, içini ferah tut.
sağolasın canım. tutayım kendimi biraz geç gideyim ben de. inşallah bundan sonra olumsuzluk olmasın hayatımızda :)
tamam canım ben de öyle düşündüm. iki günde bir evde idrar testi yapıyorum koyulaşıyor çok şükür.pazartesi falan kan tahliline git tatlım, hem kendinde evde testlerle koyuluğunu takip et. sonraki haftada doktora gidersin ultrasonla muayene için
tamam canım ben de öyle düşündüm. iki günde bir evde idrar testi yapıyorum koyulaşıyor çok şükür.
Doktorumdan ben memnunum ama canım genelde değiştir doktorunu demişlerdi. ama değiştirmeyeceğim. annemin arkadaşı çünkü. yani tabi ki hatası bilmediği şeyler olur ama sırf para almak için beni sıkıntıya sokmayacağından eminim. bi de herşeyi olduğu gibi söyler kemküm etmez. kısacası şimdilik devam edicem doktoruma.çok şükür tatlım bende öyle yapmıştım.sen geçen sefer doktorundan da memnun değildin diye hatırlıyorum ama karıştırıyor muyum?
Hayırlısı olsun canım biz de erkenden kullandık oyumuzu. Benim ilk testten bu yana iki günde bir test yapıyorum hep koyulaşma vardı ama bugün sanki önceki testin aynısı çıktı. Ama hem çok su içiyorum hem de gece tuvalete kalktım. Ondandır diye düşündüm.selam kızçeler nasılsınız? biz oğlumla oyumuzu kullandık geldik şimdi geç kalmış gündüz uykusuna sıra geldi sizde ne var ne yokmatsiyahoje nasıl son durumlar tekrar test yaptın mı?
Hayırlısı olsun canım biz de erkenden kullandık oyumuzu. Benim ilk testten bu yana iki günde bir test yapıyorum hep koyulaşma vardı ama bugün sanki önceki testin aynısı çıktı. Ama hem çok su içiyorum hem de gece tuvalete kalktım. Ondandır diye düşündüm.
Çarşamba ve cuma kan vericem canım. Mümkün olduğunca evdeki testlerle oyalanmaya çalışıyorum :) daha yeni 4+2 olduk. 9 ay nasıl geçecek ya offf
Ayy sorma şimdiden düşünmeye başladım nasıl yetiştiricem napıcam diye. Elimden geldiğince iyi bi anne olmaya çalışıcam inşallah sağlıkla gelsin de.olumsuz birşey düşünmemeye çalışıyorum. Eşim çok olumsuz bakıyo. O baya canımı sıkıyor. Inşallah kalp atışını duyarsa moralimi bozmayı bırakır diye umuyorumcanım benim kıyamam sana her marka test kopkoyu olmayabilir. dediğin gibi çok sıvı tüketmen ve gece tuvalete çıkmış olman da etkilemiş olabilir. bu defa sağlıkla kucağına alacaksın inşallah ama stresi üzüntüsü kaygısı bir ömür boyu devam edecek buna şimdiden alışsan iyi olur
Ayy sorma şimdiden düşünmeye başladım nasıl yetiştiricem napıcam diye. Elimden geldiğince iyi bi anne olmaya çalışıcam inşallah sağlıkla gelsin de.olumsuz birşey düşünmemeye çalışıyorum. Eşim çok olumsuz bakıyo. O baya canımı sıkıyor. Inşallah kalp atışını duyarsa moralimi bozmayı bırakır diye umuyorum
Canım benim işimiz zor gerçekten. Kadınlığın onda dokuzu idare etmek:)) parayı kocayı çocuğu çevreyi hep bizler idare ediyoruz güçlü olmamız lazımtakma kafana sen eşini. erkekler bizim kadar güçlü olamıyorlar maalesef. hep güçlü olan ayakta duran biz oluyoruz. şu durumda onun sana destek olması lazım aslında ama olmayınca olmuyor. olumsuzluklarla baş edemiyorlar kafaları genellikle "ya hep ya hiç" mantığında çalıştığı için. benim hastalığım tespit edildiğinde bile ameliyat sonuçları açıklanana kadar hep ben eşime destek oldum sanki hasta olan oymuş gibi...
hayırlı akşamlar arkadaşlar nasılsınız?
Canım benim işimiz zor gerçekten. Kadınlığın onda dokuzu idare etmek:)) parayı kocayı çocuğu çevreyi hep bizler idare ediyoruz güçlü olmamız lazım
canım calısmaya başladım ya çok yorgun oluyorum sabahtan aksama kadar bilgisayar basındayım zaten aksam eve gelınce bilgisayar açmaya halım kalmıyor sımdı biraz takılayım dedım aklımdaydınız hep çalışmak iyi geliyor bana çok yotuluyorum ama hayırlısı bebek konusunu da eskısı kadar takmıyorumbiz iyiyiz tatlım seni çok merak ettik yazmadın uzun süre. ne durumdasın?
canım calısmaya başladım ya çok yorgun oluyorum sabahtan aksama kadar bilgisayar basındayım zaten aksam eve gelınce bilgisayar açmaya halım kalmıyor sımdı biraz takılayım dedım aklımdaydınız hep çalışmak iyi geliyor bana çok yotuluyorum ama hayırlısı bebek konusunu da eskısı kadar takmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?