Tatlım çok sevindim tebrik ederim ALLAH tamamina erdirir inşallahinşallah canım. ne güzel yazmışsın sağolasın. çok açık renk çıktı çizgi. o yüzden tedirgin oldum.
sağol canım darısı başına inşallahTatlım çok sevindim tebrik ederim ALLAH tamamina erdirir inşallah
Hepimizin ilk silik çıktı çizgisiinşallah canım. ne güzel yazmışsın sağolasın. çok açık renk çıktı çizgi. o yüzden tedirgin oldum.
tamam canım. yaptırcam kan testi. acelesi yok. tadını çıkarayım biraz :)Hepimizin ilk silik çıktı çizgisibi kan testi yaptır haftası belli olsun 2 gün sonra tekrarla 2 katı artış varsa keyfine bak işte :)
Hepimizin ilk silik çıktı çizgisibi kan testi yaptır haftası belli olsun 2 gün sonra tekrarla 2 katı artış varsa keyfine bak işte :)
Canım inşallah bu bebisini sağ salim kucağına alırsın . Tedaviyle mi hamile kaldın düşükle beraber ne zamandır düşünüyorsuntamam canım. yaptırcam kan testi. acelesi yok. tadını çıkarayım biraz :)
AMİNNN inşallah bebeğimi kucağıma almak tek düşüncem. bir kaybı daha kaldırabilir miyim bilmiyorum Allah göstermesin. tedavi olmadım canım doğal yoldan oldu ikisi de. tam 19 ay oldu canım ilk istediğimiz günden bugüne.Canım inşallah bu bebisini sağ salim kucağına alırsın . Tedaviyle mi hamile kaldın düşükle beraber ne zamandır düşünüyorsun
Hangi ara geldim 30'a inan anlamadım :) çok zorlanmıyorum aslında çok yorulursam eğer belim ağrıyor okadar :)) göbüşü saklayamıyorum artık aldı başını gidiyor eve gidince çekeyim bi fotoyeşimmm kız bitiyor resmen artık senin hamilelik maşallah ne çabuk 30 oldun yaa...artık zorlamaya başlar seni son dönemler yorucu oluyor. izne ne zaman ayrılacaksın?? bir de göbüş foto at bir ara görelim kilo alabildin mi yoksa hala saklayabiliyor musun bebişi :))
Ben hayatta bekleyemezdim meraktantamam canım. yaptırcam kan testi. acelesi yok. tadını çıkarayım biraz :)
İyi Düşün iyi olsun canım benim inşallah . Ozaman bizde umidimizi kaybetmemeliyizAMİNNN inşallah bebeğimi kucağıma almak tek düşüncem. bir kaybı daha kaldırabilir miyim bilmiyorum Allah göstermesin. tedavi olmadım canım doğal yoldan oldu ikisi de. tam 19 ay oldu canım ilk istediğimiz günden bugüne.
kaybetme tabi ki :) sabret ve dua et canım yapacak çok bişey yok. diğer şeyleri biliyorsun zaten kürdü ovülasyon testiydi vs.İyi Düşün iyi olsun canım benim inşallah . Ozaman bizde umidimizi kaybetmemeliyiz
19 ay bekleme bir de boş gebelikten kürtaj olunca insan sabretmeyi öğreniyormuş canı.Allah kimseye yaşatmasın o acıları. ben bekliycem bakalım. gidince hayırlısıyla bi gümbür gümbür kalp atışını duyayım istiyorum. önceki gebeliğimden çok içimde kaldıBen hayatta bekleyemezdim meraktan
İnşallah bu sefer sağlıkla gelecek bebişin19 ay bekleme bir de boş gebelikten kürtaj olunca insan sabretmeyi öğreniyormuş canı.Allah kimseye yaşatmasın o acıları. ben bekliycem bakalım. gidince hayırlısıyla bi gümbür gümbür kalp atışını duyayım istiyorum. önceki gebeliğimden çok içimde kaldı
amin canım. elimden geldiğince oyalanıcam doktora gitmicem. bakalım ne kadar sabredicem:)İnşallah bu sefer sağlıkla gelecek bebişinben 6. Haftada duymadım ama dr gördü pıt pıt atıyor demişti. 8. Haftada duymuştum. Darısı başına artık
inşallah canım. ne güzel yazmışsın sağolasın. çok açık renk çıktı çizgi. o yüzden tedirgin oldum.
sağol canım inşallah hayal kırıklığına uğramam bu seferHyırlı olsun canım :)
sağol canım inşallah hayal kırıklığına uğramam bu sefer
Canim bende degisiklik yok laparoskopi istedi dr korktum hayir dedim gonal f verdi bu ay bakalim cuma kontrol var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?