- 9 Temmuz 2012
- 398
- 203
- 53
Canımm giremedim pek okul yoğun yoruluyorum çok. Olmadı bu ay da. Yeni bat 3 ekim
3 Kasım :) Okuldan gelmiştim yazdığımda kafa gitmişti zaten :)Kızlarrr
3 ekim mi :) 3 kasım mı :)
canım ben biraz rahatsızdım.epeydir giremedim siteye.ben 17 ekimde regl oldum.hayırlısı diyelim artık.yeni bat 17 kasım.
3 Kasım :) Okuldan gelmiştim yazdığımda kafa gitmişti zaten :)
Aynen canım ben de hiç fark etmemişim :) Aynen ya yoğunluk fazla bu ara. Alışmışız tatile ya erken kalkmak, çocuklarla uğraşmak zor geliyor.hayırlı olsun kızlar bu arada kafalar o kadar yoğun ve dolu ki atalante fark etmese ben hiç anormallik görmemiştim 3 ekimde :)))
Aynen canım ben de hiç fark etmemişim :) Aynen ya yoğunluk fazla bu ara. Alışmışız tatile ya erken kalkmak, çocuklarla uğraşmak zor geliyor.
Tatlım evet dündü kontrolüm. Bebişim sağlıklı çok şükür. Kalbini dinledik,elleri kolları bile hareket etti. Şaşırdım minicik şey bi de hareket etti diye.
Minnoşunu sevsinleeer :) sağlıkla doğduğunuda görürüz burdan inşallahTatlım evet dündü kontrolüm. Bebişim sağlıklı çok şükür. Kalbini dinledik,elleri kolları bile hareket etti. Şaşırdım minicik şey bi de hareket etti diye.
İlk kontrolde görünen kistim de yok olmuş çok şükür. Bu da fotomuz
Tatlım evet dündü kontrolüm. Bebişim sağlıklı çok şükür. Kalbini dinledik,elleri kolları bile hareket etti. Şaşırdım minicik şey bi de hareket etti diye.
Sen ergenlerle uğraşıyosun ben bebelerle :) Pazartesiden cumayı saymaya başlıyorum ben de canım. Napalım işimiz bu Allah kolaylık versin hepimizeUff öyle canım yaa evrak hazırla ergenlerle uğraş toplantı yap şimdiden tatile gün sayıyorum resmen
Canımm maşallah kucağına aldığın günleri de görürüz inşallah :)Tatlım evet dündü kontrolüm. Bebişim sağlıklı çok şükür. Kalbini dinledik,elleri kolları bile hareket etti. Şaşırdım minicik şey bi de hareket etti diye.
Anneemmm yerim onu ben iki nokta gibi çıkmış fotoda minik kardan adam :)) kistin gittiği iyi olmuş yavruya geniş alan lazım daha kat kat büyüyecek minik bıdık. Erkek mi ne sanki öyle geldi içimden :)
lavinnn maşallah minik bebeğe nasıl da güzel
günaydınlar herkese
Günaydın kızlar. Bugünde geldim kürkçü dükkanına. :) Masama oturur oturmaz ilk yaptıgım sey KKya girmek oluyor zaten. Merak ediyorum sizleri :)
_Lavin_ bebegin çok tatlı maşallah Rabbim kucagına almayı nasip etsinn :)
Lavin saglıklı olmasına cok sevındım canım , Allah sag salim kucagına almayı nasıp etsın . Çok tatlı minnak yaaaaa .
günaydın canlariki gündür eğitimdeydim giremedim bir türlü siteye, alışmışım sizlere yadırgadım valla. _Lavin_ canım çok güzel çıkmış bebişin fotoda, Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallah
Canımm maşallah kucağına aldığın günleri de görürüz inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?