2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

hayırlısı olsun canım Allah inşallah gönlüne göre verir

Buarada bana doktor reglımın ılk gununden ıtıbaren sayarak 12-14 ve 16. günlerin cok onemli oldugunu belirtmişti sizinde bilginiz olsun istedim bu tarihlerde genelde yumurtlanıyormus

cnntrm canım nasılsın nasıl oldu minik? iyileşmiştir umarım dünden bugüne.
benim yeni bat 27 ekim. beni tekrar ekle misin listeye :)

cnntrm canım nasılsın nasıl oldu minik? iyileşmiştir umarım dünden bugüne.
benim yeni bat 27 ekim. beni tekrar ekle misin listeye :)

eklerim elbet seve seve :)) dün gece çok zorladı ateşi ama bugün iyi çok şükür canım

CNTRM OĞLANMI HASTA GEÇMİŞ OLSUN

boğaz enfeksiyonu canım ama ateşlendi çok hal böyle olunca havale geçmişinden ötürü panikledim ben de.. ama bugün daha iyi..

Selam kizlar benide ayca arkdsm cagrdi bu sayfaya bende kendimi anlatm 14aylik ewliyim polikistik overm var adetlerm duzensz ewlendgmden.beri hc korunmadm bebek en bstan istedik 6ay klomen catlatma ignesi tedawisi oldm rahim filmi cekldi tuplerm acikms ama egrilik oldgu icn hstereskopi amelyati oldm onun ustune asilama yapildi tutmadi bende.iki aydr kendi haline biraktm gecen ay 5gun sogan kuru yaptm we adetm ilk defa gununde geldi.smdi adetm dun btti we 15gunlk sogan kurune bsladm corekotu bal tarcnda aklma geldikce ac karna yiyorm hakkmzda hyrlisi:)allahm isteyen herkese hyrli zmanda hyrli saglikli omurlu evlatlar nasip eylesin burdan hergun bi guzel hber alalm insllahhh

hoş geldin canım epey badire atlatmışsın bu demek oluyor ki bebeğe de epey yaklaşmışsın.. gerekli müdahaleler yapılmış gerisi de tez zamanda gelir inşallah

hoş geldin canım epey badire atlatmışsın bu demek oluyor ki bebeğe de epey yaklaşmışsın.. gerekli müdahaleler yapılmış gerisi de tez zamanda gelir inşallah
Aynen yeni ewliyim ama baya ugrastm gerisi allahima kaldi nzmn nasip ederse ozmn olur.tedawi surecnde cok stres oldm belkide ondan olmadi kasılıp kaliodm hep smdi saldm yakasini bakalm:)

bende ilk kez klomen kullanmadan bu ay doktora gidip yumurta kontrolü yaptıracam bakacam klomen kullanmadan yumurtalar çalışıp büyüormu ? sonucu burdan yazarım size

Kızlar Beninde bugün kontrolüm vardı , çatlatma iğnesi yapılalı 6.günüm , Doktorum yumurtanın catladiginı ve büyüklüğü şeklinin iyi olduğunü söyledi , kist mi bebek mi olduğunu bekleyeceğizdedi , umut verici konuştu sanki hamileymisim hissi uyandırdı ,bilmiyorum ya tuhaf bir hal icindeyim

ayy inşallah canım inşallah hamilesindir ama henüz dr da bunu anlayamaz döllendiyse bile muhtemelen tüplerdedir şuanda hadi hayırlısı bakalım ulytau ve lavinden sonra haber almadık kimseden topik bir şenlensin yahu

Hyr canım aynen devam malesef herşeyden tiksiniyorum ama ne yapalım mecbur..

oyy kıyamam dibine kadar yaşıyorsun yani bulantıları.. Allah kuvvet versin canım 9. haftadasın 12. haftada kesiliyor çoğunlukla. umarım bir an önce gider _Lavin_ ne yaptı acaba onun da sesi çıkmıyor kaç gündür meraktayım

aaynaa tatlım sen ne durumdasın senin de hiç sesin çıkmadı. umarım hamilesindir..

Ultra halsiz lavinin çok buralaea gelme fırsatı olmuyor:) Tembellikten yani yoğunluktan değil. Acıkınca olan bulantılar dışında midemle aram daha iyiydi bu hafta. Tabi çarşamba kontrolüm var orda ablayacağım her şey yolunda mı?

Günaydınlar. Adete şurda kaldı bir hafta ama çok fena koku hassasiyetim var. Hamileliğimdr de böyle olmuştu ama şimdi çok erken başladı. Umutlanamak içimden gelmiyo ama düşünmeden duramıyorum

olur onlar canım ben de hep öyle geçirdim hamileliğimi yata yata :) bulantılardan kurtulmana sevindim acıkınca benim bile midem bulanıyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…