- 9 Temmuz 2012
- 398
- 203
- 53
inşallah bende kendimden biraz bahsedeyim sizlere nisan ayında 1,5 aylık bile henüz degilken kanamam sonucu düşük yaptım doktor miyomdan olmuş olabilir dedi ve hemen miyom ameliyatı oldum akabinde 2 ay korunma süresi geçirdim şuan agustostan beri korunmuyoruz inşallah bu ay sevinçli haberler alırım inşallah sizlerle beraber......
cnntrm canım nasılsın nasıl oldu minik? iyileşmiştir umarım dünden bugüne.
benim yeni bat 27 ekim. beni tekrar ekle misin listeye :)
CNTRM OĞLANMI HASTA GEÇMİŞ OLSUN
Selam kizlar benide ayca arkdsm cagrdi bu sayfaya bende kendimi anlatm 14aylik ewliyim polikistik overm var adetlerm duzensz ewlendgmden.beri hc korunmadm bebek en bstan istedik 6ay klomen catlatma ignesi tedawisi oldm rahim filmi cekldi tuplerm acikms ama egrilik oldgu icn hstereskopi amelyati oldm onun ustune asilama yapildi tutmadi bende.iki aydr kendi haline biraktm gecen ay 5gun sogan kuru yaptm we adetm ilk defa gununde geldi.smdi adetm dun btti we 15gunlk sogan kurune bsladm corekotu bal tarcnda aklma geldikce ac karna yiyorm hakkmzda hyrlisi:)allahm isteyen herkese hyrli zmanda hyrli saglikli omurlu evlatlar nasip eylesin burdan hergun bi guzel hber alalm insllahhh
Aynen yeni ewliyim ama baya ugrastm gerisi allahima kaldi nzmn nasip ederse ozmn olur.tedawi surecnde cok stres oldm belkide ondan olmadi kasılıp kaliodm hep smdi saldm yakasini bakalm:)hoş geldin canım epey badire atlatmışsın bu demek oluyor ki bebeğe de epey yaklaşmışsın.. gerekli müdahaleler yapılmış gerisi de tez zamanda gelir inşallah
İyi geceler kızlar :) hepinizin göbüşü bebişler dolsun
Kızlar Beninde bugün kontrolüm vardı , çatlatma iğnesi yapılalı 6.günüm , Doktorum yumurtanın catladiginı ve büyüklüğü şeklinin iyi olduğunü söyledi , kist mi bebek mi olduğunu bekleyeceğizdedi , umut verici konuştu sanki hamileymisim hissi uyandırdı ,bilmiyorum ya tuhaf bir hal icindeyim
Hyr canım aynen devam malesef herşeyden tiksiniyorum ama ne yapalım mecbur..kuzum bulantıların ne alemde azıcık nefes aldırmaya başladı mı
Hyr canım aynen devam malesef herşeyden tiksiniyorum ama ne yapalım mecbur..
Ultra halsiz lavinin çok buralaea gelme fırsatı olmuyor:) Tembellikten yani yoğunluktan değil. Acıkınca olan bulantılar dışında midemle aram daha iyiydi bu hafta. Tabi çarşamba kontrolüm var orda ablayacağım her şey yolunda mı?oyy kıyamam dibine kadar yaşıyorsun yani bulantıları.. Allah kuvvet versin canım 9. haftadasın 12. haftada kesiliyor çoğunlukla. umarım bir an önce gider_Lavin_ ne yaptı acaba onun da sesi çıkmıyor kaç gündür meraktayım
Ultra halsiz lavinin çok buralaea gelme fırsatı olmuyor:) Tembellikten yani yoğunluktan değil. Acıkınca olan bulantılar dışında midemle aram daha iyiydi bu hafta. Tabi çarşamba kontrolüm var orda ablayacağım her şey yolunda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?