inşallah benimde normal doğumum olur. gerektiği kadar konuşuyor bence cnm . bakalım ilerleyen zamanlrda nasıl gidecek
orhan bey ablamın doktoruydu. o da çok iyi gerçekten . ben de ona randevu bulamamştım sonra toygun beyden aldım ve devam ettim.Ben hiç gitmedim bilmiyorum o yönünü ama doktorlugu konusunda hep olumlu şeyler duydum. Bu ayki kontrolume ona gitmeyi düşünüyorum önceliğim orhan bey aslında ama ona erken döneme randevu bulabilecegimi sanmıyorum
evet ne güzel :)Bu arada burası Çorlulu doldu bir anda :)))
istanbulda yok mu ne kadar corlu dan katılım var :)
Ben de Allah nasip ederse bu yıl hamile kalmak istiyorum,iki yıllık evliyim.
Kızlar bugun kontrolum vardı , cok fazla yumurtam oluşmus , 2 tane sı daha buyuk dıgerlerıne , doktor sen cok ıyı bır tavuksun dedı :) Şakacı neşelı brı doktorum var bu arada cok sevıyorum , pazartesı gunu de kontrolum var eger catlamazsa catlatma ıgnesı vurulacam pazartesı gunu
İnşallah pko var,kilo vermeye de çalışıyorum ama her şey allahın izninde.Ol der de olur inşallah.Hayırlı olsun inşallah bekletmeden gelir minigin
dün adet olmam lazımdı olmadım acaba rahim filmi işe mi yaradı :)
İnşallahhhhdün adet olmam lazımdı olmadım acaba rahim filmi işe mi yaradı :)
Çok geçmiş olsun. Cana geleceğine tabi ki mala gelsin ama insan korkuyor yine de.Bugun kontrol dönüşünde de kaza yaptımcok korktum ya , arabada hasar var cok sukur kı bana bısey olmadı . Cok korkutucuydu o sahneyı hatırlamak ıstemıyorum , paylaşmak ıstedım sızınle .
Hadi inşallah canımmmm,haber ver bizededün adet olmam lazımdı olmadım acaba rahim filmi işe mi yaradı :)
Evet bi suru corlulu varmis ne guzel
Ileride belki buluşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?