2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

inşallah benimde normal doğumum olur. gerektiği kadar konuşuyor bence cnm . bakalım ilerleyen zamanlrda nasıl gidecek

Ben hiç gitmedim bilmiyorum o yönünü ama doktorlugu konusunda hep olumlu şeyler duydum. Bu ayki kontrolume ona gitmeyi düşünüyorum önceliğim orhan bey aslında ama ona erken döneme randevu bulabilecegimi sanmıyorum

orhan bey ablamın doktoruydu. o da çok iyi gerçekten . ben de ona randevu bulamamştım sonra toygun beyden aldım ve devam ettim.

Ben de Allah nasip ederse bu yıl hamile kalmak istiyorum,iki yıllık evliyim.

Kızlar bugun kontrolum vardı , cok fazla yumurtam oluşmus , 2 tane sı daha buyuk dıgerlerıne , doktor sen cok ıyı bır tavuksun dedı :) Şakacı neşelı brı doktorum var bu arada cok sevıyorum , pazartesı gunu de kontrolum var eger catlamazsa catlatma ıgnesı vurulacam pazartesı gunu

Bugun kontrol dönüşünde de kaza yaptım cok korktum ya , arabada hasar var cok sukur kı bana bısey olmadı . Cok korkutucuydu o sahneyı hatırlamak ıstemıyorum , paylaşmak ıstedım sızınle .

Çok sevindim canım inşallah döllenip bebek olur yumyumlar :) ayrıca cok geçmiş olsun sana bir şey olmamış cok şükür Allah beterinden korusun

dün adet olmam lazımdı olmadım acaba rahim filmi işe mi yaradı :)

Bugun kontrol dönüşünde de kaza yaptım cok korktum ya , arabada hasar var cok sukur kı bana bısey olmadı . Cok korkutucuydu o sahneyı hatırlamak ıstemıyorum , paylaşmak ıstedım sızınle .
Çok geçmiş olsun. Cana geleceğine tabi ki mala gelsin ama insan korkuyor yine de.

Sadaka ver canım bence bi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…