2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Tatlım benim daha günüm gelmeden çok fazla kasık ağrım vardı. Uykudan uyanıyordum artık. Ama son günlerde bayağı azaldı.

Sadece uzun zaman ayakta kalınca, yorulunca belim ağrıyor hemen.

ağrıyla beraber düşürdüğüm için her ağrıda inanılmaz korkup strese giriyorum elimde değil şu ilk 12 haftayı bi geçirsem

Hımmmmmm ben de çalışmaya ne zaman başlarsak o zaman alırım artık. Ben zaten pcoyum, ilk aylar tutacağını sanmıyorum. Erken başlamaya lüzum yok sanırım.

Ilk sayfalara bir bakayım dedim ve ne buldum bak :)) ilk hamileliğinde de bunda da hemen tuttu çok şükür :) Allah devamını nasip etsin inşallah ama hiçbir zaman umutsuz olmamak gerektiğinin canlı kanıtısin bence

ağrıyla beraber düşürdüğüm için her ağrıda inanılmaz korkup strese giriyorum elimde değil şu ilk 12 haftayı bi geçirsem

Canım benim eski kötü tecrübeni unut artık bu defa her şey çok güzel olacak Allahın izniyle hamileliklerde özellikle de regl döngüsüne denk gelen zamanlarda kasık ağrısı çok normal ben de yaşadım oğluma hamileyken olumlu düşün için daraldikca sev onu duymaz hissetmez diye düşünme çiçeklerle ve hatta suyla dahi güzel şeyler konustugunda onlar da guzellesiyorlar bilimsel ispatı var

kızlar merabalar.gecen subat ayında basladık bebek calısmalarına.öncesınde adetım kendı kendıne gelmedıgı ıcın bır sene yasmın kullandım.bıraktım bebek ıstedıgımız ıcın.3 ay adet olamadım cunku kendım olamıyorum doktora gttık esıme bakıldı bana bakıldı.pko sonuc.zaten kızlıgımdan berı boleydı bılıodum sasırmadım.2yumurtalıgımda ufak kist dolu.neyse 2 klomen denedık ılkınde 16mm yumurtam oldu.doktor kendı halımıze braktı.2.klomende dozu artırdı doktorum hıc yoktu gonal f ıgnelere gecelım dedı ok dedık durumda yokken hemde tam 14 tane 75 mm ıgne wuruldum 3 yumurtam oldu.catlatma ıgnemı oldum.ctlatma ıgnemden once 3üde 16mmdi.catlatmadan sora da beklenıyor ya o sıra 17 18 olmustur umarım.nyse doktorum asılaama dedı oldum.asılama sırasında kanamam oldu ınanılmaz agrı hssettım.we sonuc erkenden regl oldum okadar uzuldum kı tarıfı yok.oysa olumsuzda dusunucektım sıze sormak ıstedıgım su benım gıbı pko olup evladına kavusan war mı???nolur soleyınnn bana

Seni çok iyi anlıyorum canım. Bende de şiddetli bel ağrısı olmuştu, her belim ağrıdığında acaba diyorum.

Bundan 2 gün önce düğündeydim. Lavaboya bir gittim, baktım tuvalete bir damla kahverengi tortu. Neredeyse ağlayacaktım, tüm gecem zehir oldu resmen. Devam ederse gideyim dedim doktora ama bir daha olmadı çok şükür. Sanırım yerleşme lekelenmesiydi.

Canım benim tedavine mutlaka devam et, mutlaka her şey mutlu sona bağlanacak. Bende çok hafif pco var, seninle kıyaslanacak gibi değil ama kendi ailemde senin gibi olan büyüklerim var, hamile olduklarını bile bilmemişler bebişler 3-4 aylık olunca fark etmişler hep. Rabbim inşallah sana da nasip edecek.

Eşinin kontrollerini de mutlaka yaptırın bu arada.

Ayyy evet benim o paylaşımım:) O zamanlar ovulasyon testini bilmiyordum, çok şükür işe yaradı.
İnşallah bu sefer tamamına erdirir Allah.

kan sonucum 82 çıktı canım progesteron da baktırdım sağlıklı bir gebelik gibi görünüyor dedi bayramdan sonra çağırdı

Çok şükür Allah kat kat arttırsın inşallah değerimizi. Ben de pazartesi rogesteron yaptıracağım, beta da yaptıracağım içim rahat bir bayram geçirmek istiyorum inşallah.

Canım kahverengi lekeden korkma,hatırlarsan benim yaklaşık 10 gün kahve lekelenmem olmuştu. Kırmızı kan ve şiddetli ağrı olmadığı sürece korkma demişti doktor. Seninde Deruchette 'nunda sorunsuz geçecek bu süreci

benim şimdi de lavaboya filan gidersem kasıkk ağrım oluyor, stresten öleceğim resmen ya. yemek yapmıyorum ev işi yapmıyorum sadece hafif şeyler yapıyorum korkudan.

benim şimdi de lavaboya filan gidersem kasıkk ağrım oluyor, stresten öleceğim resmen ya. yemek yapmıyorum ev işi yapmıyorum sadece hafif şeyler yapıyorum korkudan.

Bende de hala var canım. Bunlar normal şeyler kendine dar etme bak hayatı. Ben de korkuyorum, dediğin gibi doğru düzgün hiçbir şey yapmıyorum ama haftaya okula gittiğimde paşa paşa çalışacağım her kadın gibi.

Korkma her şey yolunda gidecek, seneye bu zamanlar bebiklerimizle ilgili bambaşka şeyler konuşuyor olacağız.

inanmak istiyorum ama işte yine de bu korku geçmiyor ne yapayım. seneye bebişlerimiz bize gülüyor olacak değilmi pıtır pıtır 4 aylık :)

amın arkadasım o kadar cok ıstıyorum kııı Rabbim ıns sesımı duyar bı sebep werır bana ...esıme bakıldı canım sorun yok dedı ürolog

Günaydın arkadaşlar. Ya aklıma birşey takıldı. Devlet has. usg cihazıyla özeldeki aynımıdır.Yani bi sorun olsa ikisindede çıkar değilmi. özelede gidiyorm devletede . Devletteki doktorumdan daha memnunum açıkcası. ama bazen içime öyle süphe geliyor. Biliyorm çok komik ama sizinle bi paylaşayım dedim

günaydınlar hanımlar, ne o herkes bayram iznine başlamış bakıyorum. _Lavin_ cim sen bugün mü gidiyorsun bir daha doktora?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…