- 14 Mart 2013
- 7.564
- 3.674
- 448
Deruchette kan tahlili sonucun ne oldu? Haberlerini bekliyoruz.
Tatlım benim daha günüm gelmeden çok fazla kasık ağrım vardı. Uykudan uyanıyordum artık. Ama son günlerde bayağı azaldı.
Sadece uzun zaman ayakta kalınca, yorulunca belim ağrıyor hemen.
Canım adet günlerinde yoğun ağrın olabilir. Ayakta kalınca bel ağrısı,fazla akıntı olacak. İlk 3 ay kasıklarında sık sık ağrı hissedeceksin,rahim büyüyecek. 3 aydan sonra sende vücudunda bunlara alıştığı için normal gelecek :) kendini korkutma,herşey yolunda gidecek..
Hımmmmmm ben de çalışmaya ne zaman başlarsak o zaman alırım artık. Ben zaten pcoyum, ilk aylar tutacağını sanmıyorum. Erken başlamaya lüzum yok sanırım.
ağrıyla beraber düşürdüğüm için her ağrıda inanılmaz korkup strese giriyorum elimde değilşu ilk 12 haftayı bi geçirsem
ağrıyla beraber düşürdüğüm için her ağrıda inanılmaz korkup strese giriyorum elimde değilşu ilk 12 haftayı bi geçirsem
kızlar merabalar.gecen subat ayında basladık bebek calısmalarına.öncesınde adetım kendı kendıne gelmedıgı ıcın bır sene yasmın kullandım.bıraktım bebek ıstedıgımız ıcın.3 ay adet olamadım cunku kendım olamıyorumdoktora gttık esıme bakıldı bana bakıldı.pko sonuc.zaten kızlıgımdan berı boleydı bılıodum sasırmadım.2yumurtalıgımda ufak kist dolu.neyse 2 klomen denedık ılkınde 16mm yumurtam oldu.doktor kendı halımıze braktı.2.klomende dozu artırdı doktorum hıc yoktu gonal f ıgnelere gecelım dedı ok dedık durumda yokken hemde tam 14 tane 75 mm ıgne wuruldum 3 yumurtam oldu.catlatma ıgnemı oldum.ctlatma ıgnemden once 3üde 16mmdi.catlatmadan sora da beklenıyor ya o sıra 17 18 olmustur umarım.nyse doktorum asılaama dedı oldum.asılama sırasında kanamam oldu ınanılmaz agrı hssettım.we sonuc erkenden regl oldum okadar uzuldum kı tarıfı yok.oysa olumsuzda dusunucektım sıze sormak ıstedıgım su benım gıbı pko olup evladına kavusan war mı???nolur soleyınnn bana
Ilk sayfalara bir bakayım dedim ve ne buldum bak :)) ilk hamileliğinde de bunda da hemen tuttu çok şükür :) Allah devamını nasip etsin inşallah ama hiçbir zaman umutsuz olmamak gerektiğinin canlı kanıtısin bence
kan sonucum 82 çıktı canım progesteron da baktırdım sağlıklı bir gebelik gibi görünüyor dedi bayramdan sonra çağırdı
Canım kahverengi lekeden korkma,hatırlarsan benim yaklaşık 10 gün kahve lekelenmem olmuştu. Kırmızı kan ve şiddetli ağrı olmadığı sürece korkma demişti doktor. SenindeSeni çok iyi anlıyorum canım. Bende de şiddetli bel ağrısı olmuştu, her belim ağrıdığında acaba diyorum.
Bundan 2 gün önce düğündeydim. Lavaboya bir gittim, baktım tuvalete bir damla kahverengi tortu. Neredeyse ağlayacaktım, tüm gecem zehir oldu resmen. Devam ederse gideyim dedim doktora ama bir daha olmadı çok şükür. Sanırım yerleşme lekelenmesiydi.
benim şimdi de lavaboya filan gidersem kasıkk ağrım oluyor, stresten öleceğim resmen ya. yemek yapmıyorum ev işi yapmıyorum sadece hafif şeyler yapıyorum korkudan.Seni çok iyi anlıyorum canım. Bende de şiddetli bel ağrısı olmuştu, her belim ağrıdığında acaba diyorum.
Bundan 2 gün önce düğündeydim. Lavaboya bir gittim, baktım tuvalete bir damla kahverengi tortu. Neredeyse ağlayacaktım, tüm gecem zehir oldu resmen. Devam ederse gideyim dedim doktora ama bir daha olmadı çok şükür. Sanırım yerleşme lekelenmesiydi.
Canım kahverengi lekeden korkma,hatırlarsan benim yaklaşık 10 gün kahve lekelenmem olmuştu. Kırmızı kan ve şiddetli ağrı olmadığı sürece korkma demişti doktor. SenindeDeruchette 'nunda sorunsuz geçecek bu süreci
benim şimdi de lavaboya filan gidersem kasıkk ağrım oluyor, stresten öleceğim resmen ya. yemek yapmıyorum ev işi yapmıyorum sadece hafif şeyler yapıyorum korkudan.
inanmak istiyorum ama işte yine de bu korku geçmiyor ne yapayım. seneye bebişlerimiz bize gülüyor olacak değilmi pıtır pıtır 4 aylık :)Bende de hala var canım. Bunlar normal şeyler kendine dar etme bak hayatı. Ben de korkuyorum, dediğin gibi doğru düzgün hiçbir şey yapmıyorum ama haftaya okula gittiğimde paşa paşa çalışacağım her kadın gibi.
Korkma her şey yolunda gidecek, seneye bu zamanlar bebiklerimizle ilgili bambaşka şeyler konuşuyor olacağız.
Canım benim tedavine mutlaka devam et, mutlaka her şey mutlu sona bağlanacak. Bende çok hafif pco var, seninle kıyaslanacak gibi değil ama kendi ailemde senin gibi olan büyüklerim var, hamile olduklarını bile bilmemişler bebişler 3-4 aylık olunca fark etmişler hep. Rabbim inşallah sana da nasip edecek.
Eşinin kontrollerini de mutlaka yaptırın bu arada.
Doktora gitmiyorum canım. Sadece beta hcg yaptıracağım öğleden sonra. İnşallah sıkıntısız bir şekilde artmıştır.günaydınlar hanımlar, ne o herkes bayram iznine başlamış bakıyorum._Lavin_ cim sen bugün mü gidiyorsun bir daha doktora?
doktora bayramdan sonra gitmenı tavsıye ederım :=) sabret azDoktora gitmiyorum canım. Sadece beta hcg yaptıracağım öğleden sonra. İnşallah sıkıntısız bir şekilde artmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?