2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Selam kızlar, hep okuduğum için merak edip bu sabah lh testi de yaptım ve gerçekten de gebeyken lh koyu çıkıyormuş. Yumurtlamam bittikten sonra olan silik çizgi bariz bir şekilde koyuya dönüştü. _Lavin_ sen de denedin mi ?

Canım bendeki ovulasyon testleri bitmişti, deneyemedim ama önceki gebeliğimde denemiştim. Kopkuyu çıkmasa da belirgin bir ikinci çizgi olmuştu, daha sonra reglime 1-2 gün kala yine denemiştim(hamile değilken yani) o zaman da ikinci çizgi çıkmıştı.

Bende çok belirgin bir farklılık olmamıştı lh'ta yani.

anladım canım, yarın büyük gün benim için umarım düşük çıkmaz da bayramım güzel geçer.

aaaaa canım hamile misin ? hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah. hadi gözün aydın. senin pıhtılaşma testin olmuş muydu ?

Eşim Sivaslı canım. Biz bayadır evdeyiz dinlendik sıkıldık biraz da. Yeni taşınınca pek kimseyi de tanımıyoruz. Bayramda gezip gelelim dedik. Sonra okul açılıyo zaten yoğunluk başlıyor :)

aaaaa canım hamile misin ? hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah. hadi gözün aydın. senin pıhtılaşma testin olmuş muydu ?
Canım yeni düşük yapmışken gittim. Doktor testlerin doğru sonuç vermesi için 6 hafta geçmesi gerekiyor dedi. 6 hafta dolunca gel dedi. Sonra da ben gitmedim. ihmal ettim yani. İnşallah bu sefer sorunsuz devam eder gebeliğim.

Ovulasyon testi nedir? Hani şu hamile kalınması ihtimali daha yüksek olan günlermi :)

Bebeğin düşme sebebi oluyor mu yoksa senin hareketlerinden içtigin ilaçtan filan mı düşüyor.

Arkadaşlar çok soru soruyorum kusura bakmayın SAdece bazı terimlere yabancıyım onları anlamaya çalışıyorum :)

Ovulasyon testi nedir? Hani şu hamile kalınması ihtimali daha yüksek olan günlermi :)
Hamile kalma ihtimalinin yüksek olduğu günler yani yumurtlama günlerinde koyu çift çizgi çıkaran test. Hamilelik testi gibi idrarla yapılıyor. Hergün aynı saatte ve bikaç saat öncesinden sıvı alımını kesmek gerekiyor. Adet bitiminden bikaç gün sonra başlayıp,koyu çift çizgiyi yakalayana kadar hergün yapıyorsun,koyu çift çizgi çıktıktan sonra 12-36 saat arasında yumurtlama gerçekleşiyor. O arada ilişkiye girmeye özen gösterip hamilelik ihtimalini en yükseğe çekiyoruz :)

Ayy ne güzel anlattın :) Bendemi kullansam ki bundan benim son adet tarihim 7 eylül tam şu günlerde yumurtlama günlerim sanırım :) Ama ben bu ay düşünmüyorum ki bebişş :) Ay ben ne istedigimi bilmiyorum off

Ayy ne güzel anlattın :) Bendemi kullansam ki bundan benim son adet tarihim 7 eylül tam şu günlerde yumurtlama günlerim sanırım :) Ama ben bu ay düşünmüyorum ki bebişş :) Ay ben ne istedigimi bilmiyorum off
Kaç günde bir regl oluyorsun ve düzenli mi ? Eğer düzenliyse reglin şu yöntemi kullan.. Mesela ben 30 günde bir oluyorum. 30-14=16 16. Gün yumurtlama günüm. Kaç günde bir regl oluyorsan,ondan 14 çıkararak yumurtlama gününü bulabilirsin. Yumurtlamadan 14 gün sonra regl oluyormuşuz,bende araştırmslar sırasında öğrenmiştim :) bu günlerde üst üste ilişki olursa ihtimal yüksek gibi

Eşim Sivaslı canım. Biz bayadır evdeyiz dinlendik sıkıldık biraz da. Yeni taşınınca pek kimseyi de tanımıyoruz. Bayramda gezip gelelim dedik. Sonra okul açılıyo zaten yoğunluk başlıyor :)

eşlerimiz hemşeri sayılır benimkide nevşehirli canım
iyiyapmışsınız

Ben 28 günde bir olurum ve hiiç degişmez çok düzenlidir adetim. 28-14=14 Yani yumurtlama günüm 14. gün öyle mi :) 21 eylülde yumurtlucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…