- 28 Temmuz 2014
- 815
- 672
- 103
Hayırlı olsun canım ne zamandır bekliyodun bebişiOvulasyon testi kullandım ben. Hemen her gün ilişki oldu. Sadece bir gün ara verdik.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım ne zamandır bekliyodun bebişiOvulasyon testi kullandım ben. Hemen her gün ilişki oldu. Sadece bir gün ara verdik.
Tebrikler canım umarım Sağlıcakla hayırla kavuşursun bebişineBenim de son bi tane testim kaldı yarın sabah yapıp perşembe de kan vericem canım
Korunmasız ikinci ayımızdı ama ilk ay dikkat etmemiştik hiçbir şeye.Hayırlı olsun canım ne zamandır bekliyodun bebişi
İyiyim ne olsun. zaman öldürüyorum resmen artık. Evde takılıyorum.
Sen ne zaman doktora gidiyorsun?
oyy maşallahKızlar tahlil sonucum çıkmış. 375 beta hcg.
olsun yaa siz öğretmenlere imreniyorum ilerde bebiş gelince anlayacaksın evladınla geçirecek çok zamanın olacak normal çalışan anneye göre
21 eylülde canım dra gidiyorum
oyy maşallahkatlaya katlaya sağlıkla büyüsün inşallah canım
Kızlar tahlil sonucum çıkmış. 375 beta hcg.
Kızlar tahlil sonucum çıkmış. 375 beta hcg.
merhaba lavincim anca açtım neti canım sabah altı buçukta kalktık eşimle eve 6 da ulaştık aşırı yorgunum sabah kan tahlili falan sonr ilaçları yazdılar bana hastanede aksi gibi eczane de yok gittik başka semte eczaneden ilaçları almaya dolandık biraz sonra ağrı kesici ve antibiyotik içtim geldik hastaneye bana yarım saat önceiğne yaptılar gevşedim rahim filmim sancılı geçti canım benim öyle sıkarım da dişimi ama canım tatlı değildir ama anlayamadım...aaynaa doktor dönüşü haberlerini bekliyoruz.
hayırlı olsun canım sen de hamileymişsin gözün aydınBenim de son bi tane testim kaldı yarın sabah yapıp perşembe de kan vericem canım
Teşekkür ederim canım :) darısı başınahayırlı olsun canım sen de hamileymişsin gözün aydın
amin canım dualarınızı bekliyorum siz annelerdenTeşekkür ederim canım :) darısı başına
Teşekkür ederim canım benimTebrikler canım umarım Sağlıcakla hayırla kavuşursun bebişine
merhaba lavincim anca açtım neti canım sabah altı buçukta kalktık eşimle eve 6 da ulaştık aşırı yorgunum sabah kan tahlili falan sonr ilaçları yazdılar bana hastanede aksi gibi eczane de yok gittik başka semte eczaneden ilaçları almaya dolandık biraz sonra ağrı kesici ve antibiyotik içtim geldik hastaneye bana yarım saat önceiğne yaptılar gevşedim rahim filmim sancılı geçti canım benim öyle sıkarım da dişimi ama canım tatlı değildir ama anlayamadım...
ilk bir yaptı acıdı ama o kadarda deil sıktım dişimi orada röntgen çeken kadın da tam istediğim gibi olmadı hocam dedi sonra bir daha ilacı verdi iki rahmimde de hissettim kuş gibi kıvrandım ama bağırmak da istemedim ama sanırım kapalıydı benim tüpler açık dedi iki tüpün de dedi bana doktor ama şansıma doktorum iyiydi tek o vardı yanımda konuşturdu beni memnun kaldım bunu atlattığıma inanamıyorum bile sonunda
çok hafifte olsun ağrım var canım kanamam da oldu damla damla akıntım var ama yarına geçer inş antibiyotiğe devam et dedi ağrı kesici falan da içmiştim doktorum da sağolsun iyiydi tek başına beni sakinleştirdi hemşire falan yoktu yanımızda tek oydu bir de röntgeni çeken görevli bayanGeçmiş olsun canım şimdi nasılsın var mı ağrın? Çok şükür tüpler açıkmış
çok hafifte olsun ağrım var canım kanamam da oldu damla damla akıntım var ama yarına geçer inş antibiyotiğe devam et dedi ağrı kesici falan da içmiştim doktorum da sağolsun iyiydi tek başına beni sakinleştirdi hemşire falan yoktu yanımızda tek oydu bir de röntgeni çeken görevli bayan
merhaba lavincim anca açtım neti canım sabah altı buçukta kalktık eşimle eve 6 da ulaştık aşırı yorgunum sabah kan tahlili falan sonr ilaçları yazdılar bana hastanede aksi gibi eczane de yok gittik başka semte eczaneden ilaçları almaya dolandık biraz sonra ağrı kesici ve antibiyotik içtim geldik hastaneye bana yarım saat önceiğne yaptılar gevşedim rahim filmim sancılı geçti canım benim öyle sıkarım da dişimi ama canım tatlı değildir ama anlayamadım...
ilk bir yaptı acıdı ama o kadarda deil sıktım dişimi orada röntgen çeken kadın da tam istediğim gibi olmadı hocam dedi sonra bir daha ilacı verdi iki rahmimde de hissettim kuş gibi kıvrandım ama bağırmak da istemedim ama sanırım kapalıydı benim tüpler açık dedi iki tüpün de dedi bana doktor ama şansıma doktorum iyiydi tek o vardı yanımda konuşturdu beni memnun kaldım bunu atlattığıma inanamıyorum bile sonunda