2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

İyiyim ne olsun. zaman öldürüyorum resmen artık. Evde takılıyorum.
Sen ne zaman doktora gidiyorsun?

olsun yaa siz öğretmenlere imreniyorum ilerde bebiş gelince anlayacaksın evladınla geçirecek çok zamanın olacak normal çalışan anneye göre

21 eylülde canım dra gidiyorum

olsun yaa siz öğretmenlere imreniyorum ilerde bebiş gelince anlayacaksın evladınla geçirecek çok zamanın olacak normal çalışan anneye göre

21 eylülde canım dra gidiyorum

Kesinlikle öyle. Benim okulum çocuklu kadınlar için ideal. Kışın çok erken kalkıyoruz ama 12'de okul bitiyor. Bebiş için 2 yıl daha tayin istemeyebilirim yani. Çoğu okul 3-4 gibi biterken bizimkisi nimet.

Senin de inşallah sağlıklı haberlerini alırız bayram öncesi moral olur.

oyy maşallah:nazar:katlaya katlaya sağlıkla büyüsün inşallah canım

İnşallah canım, çok teşekkür ederimm.

aaynaa aaynaa doktor dönüşü haberlerini bekliyoruz.
merhaba lavincim anca açtım neti canım sabah altı buçukta kalktık eşimle eve 6 da ulaştık aşırı yorgunum sabah kan tahlili falan sonr ilaçları yazdılar bana hastanede aksi gibi eczane de yok gittik başka semte eczaneden ilaçları almaya dolandık biraz sonra ağrı kesici ve antibiyotik içtim geldik hastaneye bana yarım saat önceiğne yaptılar gevşedim rahim filmim sancılı geçti canım benim öyle sıkarım da dişimi ama canım tatlı değildir ama anlayamadım...
ilk bir yaptı acıdı ama o kadarda deil sıktım dişimi orada röntgen çeken kadın da tam istediğim gibi olmadı hocam dedi sonra bir daha ilacı verdi iki rahmimde de hissettim kuş gibi kıvrandım ama bağırmak da istemedim ama sanırım kapalıydı benim tüpler açık dedi iki tüpün de dedi bana doktor ama şansıma doktorum iyiydi tek o vardı yanımda konuşturdu beni memnun kaldım bunu atlattığıma inanamıyorum bile sonunda

merhaba lavincim anca açtım neti canım sabah altı buçukta kalktık eşimle eve 6 da ulaştık aşırı yorgunum sabah kan tahlili falan sonr ilaçları yazdılar bana hastanede aksi gibi eczane de yok gittik başka semte eczaneden ilaçları almaya dolandık biraz sonra ağrı kesici ve antibiyotik içtim geldik hastaneye bana yarım saat önceiğne yaptılar gevşedim rahim filmim sancılı geçti canım benim öyle sıkarım da dişimi ama canım tatlı değildir ama anlayamadım...
ilk bir yaptı acıdı ama o kadarda deil sıktım dişimi orada röntgen çeken kadın da tam istediğim gibi olmadı hocam dedi sonra bir daha ilacı verdi iki rahmimde de hissettim kuş gibi kıvrandım ama bağırmak da istemedim ama sanırım kapalıydı benim tüpler açık dedi iki tüpün de dedi bana doktor ama şansıma doktorum iyiydi tek o vardı yanımda konuşturdu beni memnun kaldım bunu atlattığıma inanamıyorum bile sonunda

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın var mı ağrın? Çok şükür tüpler açıkmış

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın var mı ağrın? Çok şükür tüpler açıkmış
çok hafifte olsun ağrım var canım kanamam da oldu damla damla akıntım var ama yarına geçer inş antibiyotiğe devam et dedi ağrı kesici falan da içmiştim doktorum da sağolsun iyiydi tek başına beni sakinleştirdi hemşire falan yoktu yanımızda tek oydu bir de röntgeni çeken görevli bayan

çok hafifte olsun ağrım var canım kanamam da oldu damla damla akıntım var ama yarına geçer inş antibiyotiğe devam et dedi ağrı kesici falan da içmiştim doktorum da sağolsun iyiydi tek başına beni sakinleştirdi hemşire falan yoktu yanımızda tek oydu bir de röntgeni çeken görevli bayan

Kanama normal sanırım başkalarından da duymuştum inşallah bu çektiğin acının ardından bebek gelir önümüzdeki aya canım benim hsg kolay iş değil çektiğin acının mükafatı olur inşallah

Geçmiş olsun canım. Kişisel bir şey sanırım bu rahim filmi, bazı insanlarda çok sancı yaparken bazılarında hiç zorlanma bile olmuyor. Bunun tüplerin kapalı-açık olma durumuyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Açıksa zaten hemen akar gider, değilse zorlamak gerekir.

İnşallah vesile olur, gebe kalırsın hemencecik.

Back