2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

bende miyon var arkadaşım gebe kalamadım 4 yıldır eşimde pek gönülsüzdü, ama benim rahim alınma gibi şeyler drlar tarafından söylenince tutuştu artık adam akıllı tedavi ile bebek sahibi olmaya karar verdik, merkezde gitmediğim dr kalmadı hepsi ilgisiz ve yetersizdi bana göre bakalım Toygun beyle ne olacak
İnş toygun bey sana uğurlu gelir ve herşey gönlünce olur
çok ilgili bir doktor olduğunu anlatıyordu bir arkadaşım ve onun gebeliği çok riskliydi ama bu süreçte hem destek olmuştu ona
İnş senin için de herşey çok güzel olur

evett öyle bir şeyler hatırlıyorum burda vardı Çorlulular
sen hangi doktora gidiyorsun ya da gidiyor musun acaba?

ben 1-2 kez özlem hanıma gittim memnun da kaldım aslında ama eğer gebelik söz konusu olursa ilk önce vatanda orhan beyi denemek istiyorum

hormon testi yaptırmış mıydın sen hiç? toygun bey iyi ya kendi yapacağı iş değilse falan direkt başkasına yönlendiriyor öyle dur deneyim bana gelsin para kazanayım derdinde değil. inşallah sana da vesile olur

bütün testlerim bu ay yapıldı canım devlet hastanesinde
inşallah arkadaşım elimdeki testler ve ultrason görüntüleri ile gideceğim ona

İnş toygun bey sana uğurlu gelir ve herşey gönlünce olur
çok ilgili bir doktor olduğunu anlatıyordu bir arkadaşım ve onun gebeliği çok riskliydi ama bu süreçte hem destek olmuştu ona
İnş senin için de herşey çok güzel olur

allah razı olsun bu drdan inşallah banada destek olur
güzel dileklerin için teşekkür ederim sen ne zamandır bebek istiyorsun

bütün testlerim bu ay yapıldı canım devlet hastanesinde
inşallah arkadaşım elimdeki testler ve ultrason görüntüleri ile gideceğim ona

git bakalım umarım seni de kavuşturur bebeğine bize de haber ver sonucu mutlaka

ben 1-2 kez özlem hanıma gittim memnun da kaldım aslında ama eğer gebelik söz konusu olursa ilk önce vatanda orhan beyi denemek istiyorum
canım orhan beyide istedim ama ona en yakın 8 ekime gön verdiler geçen hafta aradığımda düşün

allah razı olsun bu drdan inşallah banada destek olur
güzel dileklerin için teşekkür ederim sen ne zamandır bebek istiyorsun

ben aslında daha hiç deneme yapmadım ve karar veremiyorum
biraz korkuyorum sorumluluğundan ve aslında kendimi çok da hazır hissetmiyorum
eşim de öyle.. hatta o daha az istiyo diyebilirim ama yaşım 29 oldu artık ve geç kalmaktan korkup bu yola girmeye çalışıcam sanırım önümüzdeki ay

Seninle aynı konumdayım. :) Ruhsatını yeni almış , meslege yeni başlamış 1 yıllık evli ve 23 yaşında bir bayanım. :) Hevesleneyim diye buralara takılıyorum. :) Beni daha iyi anlarsın. Meslege bir başlarsam uzuuun bir zaman bırakamıcam, çocuk filanda zor olur. Yolun başındayken halledeyim diyorum ama cesaret yok. :)
Yolun başında hallet :) 7. Yılımı bitirdim meslekte ancak cesaret ettim.. Şimdi bile zorluk çekiyorum,geri kalıyorum işlerden :(

Merhaba,

Bu yıl evlliliğimizin 4. yılına giricez ve artı bebek ıstıyoruz ıkı aydır korunmuyoruz . Bu ayda dokora gıtmeyı dusunuyorum hamıle kalmadan once yapılması gereken bazı testler vs varmıs sanırım onlar hakkında bilgi almak için.
Benim merak ettiğim hamile kalma donemınizde mesela kahve falan ıctınız mı ben arada ıcıyorum. Bazı yerlerde ıcmeyın bazıyerlerde de ıcınbırsey olmaz dıyor kafam cok karıstı.

Bu arada Allah bebek ısteyen herkese versın yakın cevremde arkadaslarım hep cocukları var gercekten cok guzel bır duygu umarım Allah hepımıze o duyguyu tattırır.:KK200:

Buarada bu ay ıkıncı kez denıyoruz ılk ay olmadı bu ay ıkı gunde bır denıyoruz ovulasyon gunum 16 da ınsallah bu ay olur :( reglm de 31 gunde bır oluyor ve ben bu cuma yurtdıısına gıdıcem umarım hava degısımınden reglı tarıhım degısmez :(

Merhaba,

Bu yıl evlliliğimizin 4. yılına giricez ve artı bebek ıstıyoruz ıkı aydır korunmuyoruz . Bu ayda dokora gıtmeyı dusunuyorum hamıle kalmadan once yapılması gereken bazı testler vs varmıs sanırım onlar hakkında bilgi almak için.
Benim merak ettiğim hamile kalma donemınizde mesela kahve falan ıctınız mı ben arada ıcıyorum. Bazı yerlerde ıcmeyın bazıyerlerde de ıcınbırsey olmaz dıyor kafam cok karıstı.

Bu arada Allah bebek ısteyen herkese versın yakın cevremde arkadaslarım hep cocukları var gercekten cok guzel bır duygu umarım Allah hepımıze o duyguyu tattırır.:KK200:
ben içtim çok olmamak kaydıyla hala da içiyorum günde 250 ml den fazla içmediğimiz sürece bi sıkıntı olmadığını söylemişti hemşire bir arkadaşım, hatta kendisi de her gün içiyordu gebeyken

Selam kızlar, hamıle olan bayanlar size sorum olacak, ilişki durumunu nasıl ayarladınız kaç günde bir oldu? Ve yastık vs. tarzı taktikler kullandınız mı??

yok canım kan sonucum çıkınca göstercem ya o zaman sorcam bugün idrar yolu enfeksiyonum olmuş zaten :KK43: onu da sormam gerekiyor

AAA geçmiş olsun, nasıl anladın idrar yolu enfeksiyonu olduğunu?
Ben de sonucumu telefondan soracağım, bakalım.

Back