İnş toygun bey sana uğurlu gelir ve herşey gönlünce olurbende miyon var arkadaşım gebe kalamadım 4 yıldır eşimde pek gönülsüzdü, ama benim rahim alınma gibi şeyler drlar tarafından söylenince tutuştu artık adam akıllı tedavi ile bebek sahibi olmaya karar verdik, merkezde gitmediğim dr kalmadı hepsi ilgisiz ve yetersizdi bana göre bakalım Toygun beyle ne olacak
evett öyle bir şeyler hatırlıyorum burda vardı Çorlulular
sen hangi doktora gidiyorsun ya da gidiyor musun acaba?
hormon testi yaptırmış mıydın sen hiç? toygun bey iyi ya kendi yapacağı iş değilse falan direkt başkasına yönlendiriyor öyle dur deneyim bana gelsin para kazanayım derdinde değil. inşallah sana da vesile olur
İnş toygun bey sana uğurlu gelir ve herşey gönlünce olur
çok ilgili bir doktor olduğunu anlatıyordu bir arkadaşım ve onun gebeliği çok riskliydi ama bu süreçte hem destek olmuştu ona
İnş senin için de herşey çok güzel olur
bütün testlerim bu ay yapıldı canım devlet hastanesinde
inşallah arkadaşım elimdeki testler ve ultrason görüntüleri ile gideceğim ona
canım orhan beyide istedim ama ona en yakın 8 ekime gön verdiler geçen hafta aradığımda düşünben 1-2 kez özlem hanıma gittim memnun da kaldım aslında ama eğer gebelik söz konusu olursa ilk önce vatanda orhan beyi denemek istiyorum
git bakalım umarım seni de kavuşturur bebeğine bize de haber ver sonucu mutlaka
canım orhan beyide istedim ama ona en yakın 8 ekime gön verdiler geçen hafta aradığımda düşün
allah razı olsun bu drdan inşallah banada destek olur
güzel dileklerin için teşekkür ederim sen ne zamandır bebek istiyorsun
Yolun başında hallet :) 7. Yılımı bitirdim meslekte ancak cesaret ettim.. Şimdi bile zorluk çekiyorum,geri kalıyorum işlerdenSeninle aynı konumdayım. :) Ruhsatını yeni almış , meslege yeni başlamış 1 yıllık evli ve 23 yaşında bir bayanım. :) Hevesleneyim diye buralara takılıyorum. :) Beni daha iyi anlarsın. Meslege bir başlarsam uzuuun bir zaman bırakamıcam, çocuk filanda zor olur. Yolun başındayken halledeyim diyorum ama cesaret yok. :)
ALLAH RAZI OLSUN CANIMBiliyorum canım, inşallah çok rahat geçer dualarımız seninle.
yok canım kan sonucum çıkınca göstercem ya o zaman sorcam bugün idrar yolu enfeksiyonum olmuş zatenBu hafta mı gitmeye karar verdin?
Ayyyy evet canım, takvimlerimiz aynı gün olmamış ama batlar aynı gündü, inşallah ikimiz de sağlıkla doğururuz.
eveeett yine gebeyiz bakalım doğurabilirsek :) bu ay çook doğurgan bi topik olduk ya biz maşallah
bilemiyorum canım yaa ben oğluma miyonlu iken hamile kalmıştım o zaman dr bana iyi hamile kalabilmişsin demişti sanırım engel bakalım dr nediyecek
aaaa dur yaaa senin hamiş cetvelin varrrrrrrrr
canım bize 3 aylık olana kadar yasak koymuştu
ben içtim çok olmamak kaydıyla hala da içiyorum günde 250 ml den fazla içmediğimiz sürece bi sıkıntı olmadığını söylemişti hemşire bir arkadaşım, hatta kendisi de her gün içiyordu gebeykenMerhaba,
Bu yıl evlliliğimizin 4. yılına giricez ve artı bebek ıstıyoruz ıkı aydır korunmuyoruz . Bu ayda dokora gıtmeyı dusunuyorum hamıle kalmadan once yapılması gereken bazı testler vs varmıs sanırım onlar hakkında bilgi almak için.
Benim merak ettiğim hamile kalma donemınizde mesela kahve falan ıctınız mı ben arada ıcıyorum. Bazı yerlerde ıcmeyın bazıyerlerde de ıcınbırsey olmaz dıyor kafam cok karıstı.
Bu arada Allah bebek ısteyen herkese versın yakın cevremde arkadaslarım hep cocukları var gercekten cok guzel bır duygu umarım Allah hepımıze o duyguyu tattırır.
yok canım kan sonucum çıkınca göstercem ya o zaman sorcam bugün idrar yolu enfeksiyonum olmuş zatenonu da sormam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?