2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Gebe veya gebelik yaşamış arkadaşlara soruyorum, ilişki sırasında veya sonrasında kasık ağrısı yaşadınız mı? Yaşadıysanız ne yaptınız ya da doktorunuz ne önerdi?

canım bize 3 aylık olana kadar yasak koymuştu

kuzuummmm nasıl sevindim anlatamam. Rabbim kazasız belasız sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn _Lavin_

_Lavin_ ben de çok mutlu oldum maşallah diyorum ve Allah sağlıklı güzel bir gebelik nasip etsin sana

canım yaaa rabbim aratmadı bekletmedi gönderdi mucizeni
tebrik ederim sağlıkla kucağında gör kuzunu inşallah

Çok çok teşekkür ederim. Şükür kavuştum tekrar bebeme. İnşallah sağlıkla kucağıma almak nasip olur.

Allah isteyen herkese sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah.

merhaba melinda.. Nasılsın? Sanırım seninlede meslektaştık. Kitap topiklerinden hatırlıyorum :)

merhabaaaa evet sanırım ikimiz de hak savunucusuyuz
iyiyim teşekkür ederim, bebeğe bi türlü cesaret edemeyip bu topikleri takip ediyorum işte bi gaza gelirim belki diye
sen hamile misin aday mısın benim gibi aday adayımısın

Seninle aynı konumdayım. :) Ruhsatını yeni almış , meslege yeni başlamış 1 yıllık evli ve 23 yaşında bir bayanım. :) Hevesleneyim diye buralara takılıyorum. :) Beni daha iyi anlarsın. Meslege bir başlarsam uzuuun bir zaman bırakamıcam, çocuk filanda zor olur. Yolun başındayken halledeyim diyorum ama cesaret yok. :)

aa sen baya erken evlenmişsin meslektaşlara ve bana oranla
ben şuan 29 yaşındayım2 yıllık evliyim ve buna rağmen hala gözüm korkuyo çünkü bu tempoya alıştım
eşim de öyle çocuk diye ölüp bitmediğinden bu süreç uzayıp duruyor ve ben de ertelemeye devam ediyorum ama yaşım da artık 29
bakalım eğer yine vazgeçmezsek önümüzdeki ay ufaktan başlayabiliriz belki

tekirdağ merkezde yaşıyorum bu dr ile ilgili güzel şeyler okudum netten
senin bilgin nedir arkadaşım

ben Çorluda yaşıyorum ve Reyapta Özlem hanıma gitmiştim daha önce mantar vs gibi sorunlar için
memnundum aslında, gebelik öncesi bi doktora gidip gebelik sürecinde de onla devam etmek istiyorum Özlem hanımla devam ederim diyordum ama Toygun beyin adını çok duydum memnun olmayan kimseyi duymadım ve riskli gebeliklerde özellikle çok başarılıymış
ben adetim bitince ona gidip genel bi muayene olup onla devam etmek istiyorum kısmetse yada Özlem hanıma gidicem tam karar veremedim

bende miyon var arkadaşım gebe kalamadım 4 yıldır eşimde pek gönülsüzdü, ama benim rahim alınma gibi şeyler drlar tarafından söylenince tutuştu artık adam akıllı tedavi ile bebek sahibi olmaya karar verdik, merkezde gitmediğim dr kalmadı hepsi ilgisiz ve yetersizdi bana göre bakalım Toygun beyle ne olacak

ben de çorludayım :)

iyi canım çok iyi anlatıyorlar toygun beyi. iki arkadaşım ona gidiyor

canım yaaa dua et Rabbim hayırlısı ve sağlık ile banada bebiş nasip etsin Toygun bey bu süreçte bize yardımcı olsun
ben uzatmalardayım ocak şubata kadar bebek gelmezse ameliyat olacağım ve büyük olasıklıkla rahmim alınacak

melinda benim kuzenim çorluda oturuyor emlakbank konutlarında
ben çorluyu çok seviyorum imkanlarınız süper
tekirdağ merkezde herşey sınırlı

hormon testi yaptırmış mıydın sen hiç? toygun bey iyi ya kendi yapacağı iş değilse falan direkt başkasına yönlendiriyor öyle dur deneyim bana gelsin para kazanayım derdinde değil. inşallah sana da vesile olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…