- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Gebe veya gebelik yaşamış arkadaşlara soruyorum, ilişki sırasında veya sonrasında kasık ağrısı yaşadınız mı? Yaşadıysanız ne yaptınız ya da doktorunuz ne önerdi?
Ohhh maşallah:) sonra eski haline dönmüşsün önemli olan o.. Bi kadına kilonun en çok yakıştığı dönem bu bence o yüzden yemeye devam :)
Toygun Beye gideceğim canım
kuzuummmm nasıl sevindim anlatamam. Rabbim kazasız belasız sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn_Lavin_
_Lavin_ ben de çok mutlu oldum maşallah diyorum ve Allah sağlıklı güzel bir gebelik nasip etsin sana
canım yaaa rabbim aratmadı bekletmedi gönderdi mucizeni
tebrik ederim sağlıkla kucağında gör kuzunu inşallah
Anneciğin planlarına bak sennnn
Çok mu saçma olur ki :) Bana göre güzel hayali bile yüzümde bir tebessüm oluşturuyor ama eşim begenirmi bilemedim :)
_Lavin_ ben de çok mutlu oldum maşallah diyorum ve Allah sağlıklı güzel bir gebelik nasip etsin sana
merhaba melinda.. Nasılsın? Sanırım seninlede meslektaştık. Kitap topiklerinden hatırlıyorum :)
merhabaaaa evet sanırım ikimiz de hak savunucusuyuz
iyiyim teşekkür ederim, bebeğe bi türlü cesaret edemeyip bu topikleri takip ediyorum işte bi gaza gelirim belki diye
sen hamile misin aday mısın benim gibi aday adayımısın
aa sen baya erken evlenmişsin meslektaşlara ve bana oranlaSeninle aynı konumdayım. :) Ruhsatını yeni almış , meslege yeni başlamış 1 yıllık evli ve 23 yaşında bir bayanım. :) Hevesleneyim diye buralara takılıyorum. :) Beni daha iyi anlarsın. Meslege bir başlarsam uzuuun bir zaman bırakamıcam, çocuk filanda zor olur. Yolun başındayken halledeyim diyorum ama cesaret yok. :)
merhabaa Toygun bey ismini gördüm atladım hemen
Çorluda mı yaşıyorsun acaba?
tekirdağ merkezde yaşıyorum bu dr ile ilgili güzel şeyler okudum netten
senin bilgin nedir arkadaşım
Toygun Beye gideceğim canım
bende miyon var arkadaşım gebe kalamadım 4 yıldır eşimde pek gönülsüzdü, ama benim rahim alınma gibi şeyler drlar tarafından söylenince tutuştu artık adam akıllı tedavi ile bebek sahibi olmaya karar verdik, merkezde gitmediğim dr kalmadı hepsi ilgisiz ve yetersizdi bana göre bakalım Toygun beyle ne olacakben Çorluda yaşıyorum ve Reyapta Özlem hanıma gitmiştim daha önce mantar vs gibi sorunlar için
memnundum aslında, gebelik öncesi bi doktora gidip gebelik sürecinde de onla devam etmek istiyorum Özlem hanımla devam ederim diyordum ama Toygun beyin adını çok duydum memnun olmayan kimseyi duymadım ve riskli gebeliklerde özellikle çok başarılıymış
ben adetim bitince ona gidip genel bi muayene olup onla devam etmek istiyorum kısmetse yada Özlem hanıma gidicem tam karar veremedim
ben Çorluda yaşıyorum ve Reyapta Özlem hanıma gitmiştim daha önce mantar vs gibi sorunlar için
memnundum aslında, gebelik öncesi bi doktora gidip gebelik sürecinde de onla devam etmek istiyorum Özlem hanımla devam ederim diyordum ama Toygun beyin adını çok duydum memnun olmayan kimseyi duymadım ve riskli gebeliklerde özellikle çok başarılıymış
ben adetim bitince ona gidip genel bi muayene olup onla devam etmek istiyorum kısmetse yada Özlem hanıma gidicem tam karar veremedim
iyi canım çok iyi anlatıyorlar toygun beyi. iki arkadaşım ona gidiyor
evett öyle bir şeyler hatırlıyorum burda vardı Çorlulularben de çorludayım :)
canım yaaa dua et Rabbim hayırlısı ve sağlık ile banada bebiş nasip etsin Toygun bey bu süreçte bize yardımcı olsun
ben uzatmalardayım ocak şubata kadar bebek gelmezse ameliyat olacağım ve büyük olasıklıkla rahmim alınacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?